Jimmy K Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οι τιμές δηλαδή ειναι τελικές και δεν ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις?
makfil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όπως φαίνεται, ναι, δεδομένου ότι ο φακός ταξιδεύει με ταχυδρομείο. Κανείς δεν μπορεί να σε βεβαιώσει για το αντίθετο.
ababapanos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 καλημερα σας, θελω να αγορασω απο ενα καταστημα στην Αμερικη καποιες λαμπες LED που βρηκα για το φλιπερ μου και σαν διαθεσιμους τροπους αποστολης εχει αυτους.... INTERNATIONAL SHIPPING RATES $23.95 USPS First-Class Package International Service $33.55 USPS Priority Mail International $48.45 USPS Priority Mail Express International $63.25 γνωρίζετε ποιες ειναι οι διάφορες μεταξυ τους ως προς τους χρονους παράδοσης? Αν επιλεξω εναν απο τους 3 με usps σημαίνει οτι θα περασει σιγουρα απο τελωνειο? καλησπέρα με usps priority mail express international οπού μέσα στης γιορτές περίμενα ένα δέμα από Αμερική είχε φύγει στης 12-12-15..του μηνός και το παρέλαβα 29-12-15 ήρθε γρήγορα και είχε στο usps tracking number μέχρι και την παραδώσει του express είναι ότι έρχεται με ελτα courier οπότε έρχεται στην πόρτα σου!!!!!! πέρασε τελωνείο!!!!!!! πληρωσες δηλαδη τελωνειο με usps priority express? γιατι ηξερα πως τα περισσοτερα με usps συνηθως δεν περνανε απο τελωνειο. αυτα που περνανε σιγουρα ειναι οι ιδιοτικες κουριερ ups , fedex κπ
hxos1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 πληρωσες δηλαδη τελωνειο με usps priority express? γιατι ηξερα πως τα περισσοτερα με usps συνηθως δεν περνανε απο τελωνειο. αυτα που περνανε σιγουρα ειναι οι ιδιοτικες κουριερ ups , fedex κπ καλησπέρα έτσι είναι σωστά άλλα αν το δέμα είναι μεγάλο τότε περνάει σίγουρα τελωνείο όπως κιαν έρχεται...απλά με της ιδιωτικές κουριερ πληρώνεις παραπάνω αποτι έχω καταλάβει....
dendenden Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα έτσι είναι σωστά άλλα αν το δέμα είναι μεγάλο τότε περνάει σίγουρα τελωνείο όπως κιαν έρχεται...απλά με της ιδιωτικές κουριερ πληρώνεις παραπάνω αποτι έχω καταλάβει.... Μάλλον θα είχε δηλωμένη μεγάλη αξία στο δέμα ( >50$ ) και πέρασε τελώνιο.
hxos1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον θα είχε δηλωμένη μεγάλη αξία στο δέμα ( >50$ ) και πέρασε τελώνιο. καλησπέρα ναι έτσι είναι ...πάντως με USPS Priority Mail Express International ήρθε γρήγορα...μέσω εορτών...
iliasdani Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Kαλησπερα και απο μενα. Πατηγγειλα την παραμονη της Πρωτοχρονιας ενα ρολογακι(αξια 250 ευρω περιπου) απο αμερικανικο καταστημα στο αμαζον και δεν θυμαμαι αν ειχε import fees. Κατα 99% δεν ειχε!Μου το στειλανε μεσω usps και τσεκαρα σημερα το σαητ των ελτα και μου βγαζει οτι εχει ερθει. ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-01-2016 06:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 07-01-2016 10:55ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 07-01-2016 10:55 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 07-01-2016 12:47 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 07-01-2016 16:55Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Ποσα να υπολογιζω οτι θα πληρωσω και που? Σε αυτον που θα μου φερει το δεμα σπιτι? Ειναι σημαντικο γιατι δουλευω τα πρωινα και πρεπει να αφησω λεφτα σε καποιον συγγενη να το κανει αν ειναι. Ευχαριστω! update: δεν ειχα πληρωσει τελικα import fees απο οτι βλεπω στην παραγγελια μου. Order Summary Item(s) Subtotal: EUR 227,98 Shipping & Handling: EUR 28,49 Total before tax: EUR 256,47 Estimated tax to be collected: EUR 0,00 Grand Total: EUR 256,47
makfil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εάν η δηλωμένη αξία πάνω στο αυτοκόλλητο είναι 250€, τότε θα πληρώσεις ΦΠΑ και κάποια τέλη στα ΕΛΤΑ. Το δέμα θα πάει στο γραφείο της περιοχής σου, ο ταχυδρόμος θα φέρει το ειδοποιητήριο και θα πληρώσεις όταν πας να το παραλάβεις.
iliasdani Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Οκ, να υπολογισω δηλαδη καπου στα 70-80 ευρω? (ναι δεν δεχτηκαν απο το καταστημα να βαλουν χαμηλη τιμη)
loukas77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά, παράγγειλα ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι από Κίνα μέσω ebay με free shipping (Κανονικό κινέζικο ταχυδρομείο άρα και ΕΛΤΑ οοοοοοταν με το καλο φτάσει εδώ). Αξία 35 λίρες αγγλίας (48 ευρώ). Οι ερωτήσεις μου είναι: 1) Θα το κρατήσουν στο τελωνείο? 2) Αν ναι, πως θα το ξέρω εγώ? Θα μου έρθει ειδοποίηση ότι το έχουν, ώστε να πάω εκεί να κάνω όλη τη διαδικασία, ή θα πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου? (μιας και το tracking ποθ έδωσε ο πωλητής δεν ξερω που να το βαλω για να δω που ειναι το δεμα, αλλά είναι το κλασικό china post tracking no) 3) Πόσο υπολογίζετε να πληρώσω? Bonus: 4) Σκέφτομαι να αγοράσω άλλο ένα μικρό ελικοπτεράκι από κίνα, αξίας 13€. Τόσα χρόνια με τα πάρε δώσε που έσω από ebay, είναι μικρά αντικείμενα αμελητέας αξίας που χωράνε σε φάκελο, και γιαυτό ποτε δεν ασχολήθηκα με τελωνεια. Τώρα όμως τα κουτιά θα είναι σχετικά μεγάλα, άρα μάλλον θα τα ελέγξουν. Αυτό θα περάσει και θα πρέπει να πληρώσω κιάλλα, ή θα θεωρτηθεί αμελητέας αξίας? Ευχαριστώ πολύ! Μόλις ήρθε! Για ενημέρωση των υπολοίπων, δεν πέρασε καν τελωνείο και ήρθε κατευθείαν στο σπίτι μου χωρίς να πληρώσω τίποτα (ούτε ΦΠΑ) -όπως είχε προβλέψει ο makfil-. Ο κινέζος το είχε στείλει με Magyar Post (Hungary) και μπόρεσα να το κάνω track όταν έφτασε ουγκαρία και μετά. Από κίνα έως ουγκαρία δεν υπάρχουν πληροφορίες στο tracking. Άρα δεν ξέρω αν έκανε μαγκια για να φαίνεται ότι είναι από την ουγκαρία το δέμα, ή απλά κανένας στο τελωνείο δεν ασχολήθηκε (το πακέτο δεν έγραφε πάνω προέλευση, μόνο τα δικά μου στοιχεία). Το μικρό ελικοτεράκι το περιμένω στις επόμενες μέρες αλλά αφού δεν είχα θέμα με το μεγάλο, δεν φοβάμει πλέον Καλή χρονιά και καλές αγορές!
kanesaxo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Θα παραγγείλω κατι φλας για φίλο φωτογράφο απο κίνα. Εχουν 200ε αξία. Εχω στειλει πμ στο κινέζο και μου χει πει να γράψει οτι αξία θελω, δεν έχει πρόβλημα. Δεδομένο πως το δεμα δε θα πιάνει στο μάτι, τι τιμή να γράψουμε πάνω; καποτε ίσχυε ενας αγραφος κανόνας περι 100 δολαρίων. Ισχύει ή ειναι...σχετικό;
makfil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν γνωρίζω τον "άγραφο κανόνα των $100" αλλά γνωρίζω ότι αν η δηλωμένη αξία στο αυτοκόλλητο είναι γύρω στα $30 (όσο αντιστοιχούσαν πριν από κάποιους μήνες τα 22€ της ατέλειας), τα δέματα που κινούνται με ταχυδρομείο δεν πληρώνουν άλλα έξοδα.
panag1989 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΜΕΛΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ. ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ? ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΧ? ΑΜΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΑΝ ΔΩΡΟ? USPS Η COURIER? ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις