Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι αξία και μεταφορικά είχε το δέμα σου;

Μπορείς να δώσεις αναλυτικά τα 107€, ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα εξόδων;

40 δολλάρια μεταφορικά με USPS Priority mail Intl αξία 400 δολλάρια. Αυριο το παραλαμβάνω και θα σας ενημερώσω αναλυτικά!

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι αλλα στην περιπτωση που συζηταμε ειναι αντικατασταση απο service και το γραφε ξεκαθαρα... οποτε το θεμα μτχ δεν κολαει.

Εδωσα και το tracking no απο την αποστολη gr->usa δεν..δεν θελουν να ασχοληθουν πρεπει να ναι ιστορια γ να το ακυρωσουν...

Δημοσ.

Ναι αλλα στην περιπτωση που συζηταμε ειναι αντικατασταση απο service και το γραφε ξεκαθαρα... οποτε το θεμα μτχ δεν κολαει.

Εδωσα και το tracking no απο την αποστολη gr->usa δεν..δεν θελουν να ασχοληθουν πρεπει να ναι ιστορια γ να το ακυρωσουν...

Το κατάλαβα ότι είναι μεταχειρισμένο από το 1ο post που ανέβασες.

Το θέμα δημιουργήθηκε, κατά τη γνώμη μου, από την αναγραφή των πραγματικών τιμών πάνω στο τιμολόγιο. Η διαγραφή τους από τον αμερικάνο μπορεί να θεωρηθεί και ως προσπάθεια εμφάνισης ως μηδενικής αξίας. Και πάνω σ' αυτό πάτησε ο τελωνειακός και έβγαλε το κοστούμι.

Θυμάμαι, πριν από χρόνια που έφευγα από την Ελλάδα για ταξείδι, έχοντας μαζί τη βιντεοκάμερα, ζήτησα από τον τελωνειακό να μου δώσει χαρτί ότι την εξάγω για να μην έχω πρόβλημα όταν θα επέστρεφα. Και, πράγματι, μου χρειάστηκε στην επιστροφή μου.

Δημοσ.

40 δολλάρια μεταφορικά με USPS Priority mail Intl αξία 400 δολλάρια. Αυριο το παραλαμβάνω και θα σας ενημερώσω αναλυτικά!

κι εμενα φιλε σμρ βγηκε αλλα δεν εμαθα το ποσον....αυριο θα μαθω και εγω,αλλα λογικα αφου ειναι 190 δολλαρια μαζι με τα μεταφορικα θα μου βγει κοντα στο 50αρικο. :wacko:

Δημοσ.

κι εμενα φιλε σμρ βγηκε αλλα δεν εμαθα το ποσον....αυριο θα μαθω και εγω,αλλα λογικα αφου ειναι 190 δολλαρια μαζι με τα μεταφορικα θα μου βγει κοντα στο 50αρικο. :wacko:

φιλε μου εμενα με usps απο αμερικη 130-140 δολλαρια μαζι με μεταφορικα πληρωσα τελωνειο 46 ευρω να ξερεις(παππουτσια το προιον)

Δημοσ.

φιλε μου εμενα με usps απο αμερικη 130-140 δολλαρια μαζι με μεταφορικα πληρωσα τελωνειο 46 ευρω να ξερεις(παππουτσια το προιον)

ωχ,θα δειξει αυριο..ελλας το μεγαλειο σου...

Δημοσ.

Επειδή το βλέπω συχνά, πρέπει να καταλάβουμε ότι όλες οι αγοροπωλησίες δεν έχουν δασμούς μόνον όταν γίνονται μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αν πρόκειται για τρίτες χώρες τότε παντού και πάντα υπάρχουν επιπλέον δασμοί, φόροι κλπ. Και ισχύει σε όλο τον κόσμο. Όλες οι χώρες έχουν αντίστοιχα τέλη.

Τώρα επειδή συνήθως στα ΕΛΤΑ (για οποιονδήποτε λόγο) δεν ελέγχουν όλα τα πακέτα, δεν σημαίνει ότι το να μην πληρώνουμε είναι καθεστώς, αλλά απλά είμαστε τυχεροί. Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει. Μέχρι τότε φροντίζουμε να μην χρησιμοποιούμε courier έτσι ώστε ν' αυξήσουμε τις πιθανότητες να περάσει ατελώς το πακέτο ή τουλάχιστον να μειώσουμε τα τυχόν τέλη.

Οι εταιρείες courier, καθώς είναι ιδιωτικές με σκοπό το κέρδος, πράττουν αυτά που ζητά ο νόμος της ΕΕ, αυξάνοντας και τα δικά τους έσοδα.

• Like 1
Δημοσ.

Εκεινο που πρεπει να σταματησουμε, ειναι να επιτρεπουμε σε αλλους, σε βαρος μας, να βιαζουν την κοινη λογικη!
Γιατι δεν υφισταται αγοραπωλησια -ειναι ηλιου φανεροτερο λεμε, πως να το κανουμε δηλαδη?- οταν κατι γυρισει απο
service (μπορει να ειναι και το ιδιο ακριβως αντικειμενο!) :shifty: Δεν χρειαζεται να εισαι..Φωστηρας, για να το καταλαβεις.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες.

Βάζεις τη λέξη "EMS" στο πεδίο της αναζήτησης (πάνω δεξιά), ελέγχεις ότι είναι "Αυτό το θέμα" και πατάς την αναζήτηση.

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά. Βρήκα κάτι που έψαχνα καιρό στο WUS (φόρουμ με ρολόγια). Είναι απο Αμερική και το κόστος του ανέρχεται στα 30ευρώ(μαζί με μεταφορικά). Θα υπάρξει πρόβλημα να χαθεί το δέμα στο τελωνείο, ή να μην φτάσει ποτέ; Η αποστολή θα γινει με USPS και θα μου δώσει και tracking number.Θα υπάρξει πρόβλημα να χαθεί το δέμα στο τελωνείο, ή να μην φτάσει ποτέ;Γιατί όπως μου είπε δεν αναλαμβάνει ευθύνη άπαξ και φύγει το δέμα απο εκεί. Επίσης, για τέτοιο κόστος θα υπάρξουν τελωνειακοί δασμοί;
 Το μύνημά του:

Δημοσ.

Εάν εννοείς το WatchUSeek, είναι ένα από τα μεγαλύτερα forum στο συγκεκριμένο αντικείμενο αλλά, προφανώς, δεν αγοράζεις από το forum αλλά από ιδιώτη. Πρέπει, λοιπόν, να εξετάσεις, όσο μπορείς καλλίτερα, την αξιοπιστία του πωλητή.

Συνήθως, τα δέματα με ρολόγια ασφαλίζονται δηλαδή στην αξία προστίθενται τα μεταφορικά και η ασφάλιση αλλά για ρολόι αυτής της αξίας δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι οι κίνδυνοι που υπάρχουν και στο insomnia στις αγγελίες (άδεια κουτιά κλπ) μπορεί να υπάρχουν και απέναντι από τον Ατλαντικό.

Τέλος, αφού το δέμα έρχεται με το αμερικάνικο ταχυδρομείο και η αξία με τα μεταφορικά είναι στα 30€ δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα αφού η ατέλεια είναι 22 ευρώ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ             17-12-2015          17:23     ΚΟΡΕΑ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ               17-12-2015          22:43     ΚΟΡΕΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ     18-12-2015          01:43     ΚΟΡΕΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-12-2015          17:17     ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ              20-12-2015          17:24     ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ               20-12-2015          17:27     ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)           20-12-2015          19:36     ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

Αυτό σημαίνει ότι πληρώνω ή όχι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...