Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

51 λεπτά πριν, kasp123 είπε

Να πω πως το gearbest μου ξανακανε το ιδιο πραγμα.Επελεξα belgium registered και μου εδωσαν ενα track number που αρχιζει απο LVS,το οποιο ειναι για unregistered δεματα.Φυσικα ολα αυτα ΧΩΡΙΣ προειδοποιηση ή ενημερωση.Τους ειχα ρωτησει αν ειναι διαθεσιμο το belgium για ενα αλλο προιον και ειπαν οχι.Οταν τους ρωτησα γιατι,ειπαν πως δεν ειναι διαθεσιμος αυτος ο τροπος αποστολης για την χωρα μου.Ειναι η δευτερη φορα.Τι φαση??

Καλα ξεμπερδέματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, Voyio είπε

Να η απάντηση, έτσι.. σε ευχαριστώ Φίλε μου με βγάζεις από το αδειέξοδο και το δήλημα να είσαι καλά!!!! απλά λίγο την πατήσαμε προσεχτικοί την άλλη φορά! ;-)

πληρωσε το να τελειωνεις !!

3 ώρες πριν, Sister of Mercy είπε

Καλησπέρα, επειδή βλέπω ότι ψωνίζετε από Aliexpress με τι πληρώνετε; Γιατί από ότι είδα με Paypal πλέον δεν επιτρέπει. Επειδή είναι πάρα πολλές οι σελίδες αν έχει απαντηθεί κάντε μου ένα copy για να μην σας κουράζω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

το aliexrpess εχει οπως ειναι το paypal , το alipay.  πας στο λογαριασμο σου στο aliexpress και συνδεεις μια καρτα σου στο alipay . 

• Like 1

Στις 2/27/2018 στις 5:31 ΜΜ, phandom_a είπε

Δηλαδή συνολικό κόστος πακέτου 10$ (+τα μεταφορικά)?  Είναι κάτω από την ατέλεια των 22€ οπότε και να μπει τελωνείο θα βγει ελεύθερο (εκτός κι αν τα μεταφορικά το ανεβάζουν στα 22€+)

Και ακόμα καλύτερα, αν στο έστειλε από το σπίτι του σαν ιδιώτης, είσαι από τους λίγους που μπορείς να πεις ότι ήταν αντικείμενο μη εμπορικού χαρακτήρα και η ατέλεια για αυτή την περίπτωση είναι 45€.

Για απόδειξη δεν υπάρχει άλλη λύση, θα πεις ότι πραγματικά έγινε και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

Τώρα για την καθυστέρηση, ξέρεις.... φεεεεεεεεεεέτα.....

Προς ενημέρωση, επιτέλους σήμερα κουνήθηκε και έφυγε κατευθείαν για το κέντρο διαλογής Θεσσαλονίκης (αφού πέρασε από αυτό της Αθήνας), χωρίς να μπει πουθενά αλλού. Οπότε ευελπιστώ μέχρι την Παρασκευή να το έχω στα χέρια μου, στην Βέροια...

• Like 1

Καλησπέρα παιδια, μια ερώτηση παρακαλώ. όποιος εχει όρεξη ας απαντήσει μονολεκτικά, για να μην σας κουράζω.

189 ευρώ laptop kept at greek customs, ποσο θα βγει ακριβώς το μαλλι?

απο που μπορώ να το παραλάβω πληρωνοντας το μαλλι; AX KINEZE μαρεσει που τιμολόγησες 19.32 το notebook για να μην πληρώσω. Απο οτι διαβασα παγαποντιες δεν περνάνε, οποτε θέλω να πληρώσω κανονικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

4 λεπτά πριν, KFitilis είπε

Καλησπέρα παιδια, μια ερώτηση παρακαλώ. όποιος εχει όρεξη ας απαντήσει μονολεκτικά, για να μην σας κουράζω.

απο που μπορώ να το παραλάβω πληρωνοντας το μαλλι; AX KINEZE μαρεσει που τιμολόγησες 19.32 το notebook για να μην πληρώσω. Απο οτι διαβασα παγαποντιες δεν περνάνε, οποτε θέλω να πληρώσω κανονικά.

24% ΦΠΑ + Τελος εκτελωνισμου 20 ευρω = 65.36 ευρω

9 λεπτά πριν, KFitilis είπε

και για λογους στατιστικής της συζητησης, πες μας το μαγαζι που αγορασες, αν αγορασες απο ευρωπαική ή κινεζικη αποθήκη και τελος ποια ήταν η μεθοδος αποστολής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ouch πονεσεεεεεεεεε 65 ευρώ αλήθεια? εγω νομιζα μέχρι 40-50..... να προσπαθήσω να κάνω τπτ να τα γλυτωσω? Gearbest παιδια, κινεζικη αποθηκη flash sale teclast f7.....εκανα ανοησια......... και με παρότρυνε η κοπελα απο εκει να μην βαλω express shipping αλλα το απλό. 20 μέρες εκανε να φτάσει αθηνα. απο που και πως παραλαμβάνω?

Επεξ/σία από KFitilis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, KFitilis είπε

ouch πονεσεεεεεεεεε 65 ευρώ αλήθεια? εγω νομιζα μέχρι 40-50..... να προσπαθήσω να κάνω τπτ να τα γλυτωσω? Gearbest παιδια, κινεζικη αποθηκη flash sale teclast f7.....εκανα ανοησια......... και με παρότρυνε η κοπελα απο εκει να μην βαλω express shipping αλλα το απλό. 20 μέρες εκανε να φτάσει αθηνα. απο που και πως παραλαμβάνω?

Και με το απλο shipping θα περναγε τελωνειο, ο μονος τροπος να μην περασει τελωνειο απο GB ειναι να ερθει απο ευρωπαικη αποθηκη, δεν χαμπαριαζουν πια οι τελωνιακοι απο ψευτικες τιμες πανω στο πακετο κλπ, αλλιως απο Banggood με Priority Direct Mail ως τωρα εχει αποδειχτει οτι δεν περναει τελωνειο, αμα στο tracking σου πει οτι απαιτειται αποδειξη τοτε στελνεις e-mail στο geta @ elta-net . gr με το tracking number και την αποδειξη απο PayPal ή Χρεωστικής και θα στο εκτελωνισουν, λογικα θα παει στο κοντινοτερο καταστημα ελτα και θα πας εκει να πληρωσεις τους φορους και θα το παραλαβεις, πιστευω θα λεει στο tracking που θα καταληξει, αλλιως ξερω γω παρε ενα τηλεφωνο

Επεξ/σία από kostasgiann

3 λεπτά πριν, kostasgiann είπε

Και με το απλο shipping θα περναγε τελωνειο, ο μονος τροπος να μην περασει απο GB ειναι να ερθει απο ευρωπαικη αποθηκη δεν χαμπαριαζουν πια, αλλιως απο Banggood με Priority Direct Mail ως τωρα εχει αποδειχτει οτι δεν περναει τελωνειο, αμα στο tracking σου πει οτι απαιτειται αποδειξη τοτε στελνεις e-mail στο geta @ elta-net . gr με το tracking number και την αποδειξη απο PayPal ή Χρεωστικής και θα στο εκτελωνισουν, λογικα θα παει στο κοντινοτερο καταστημα ελτα και θα πας εκει να πληρωσεις τους φορους και θα το παραλαβεις, πιστευω θα λεει στο tracking που θα καταληξει, αλλιως ξερω γω παρε ενα τηλεφωνο

Τι εννοείς απο ευρωπαική αποθήκη δεν χαμπαριάζουν πια; Απο ευρωπαική αποθήκη όταν ξεκινάει δεν είναι ήδη εκτελωνισμένο; Μπορεί να περάσει από τελωνίο ενώ είναι ήδη μέσα στην Ευρώπη; Δεν βγάζει νόημα αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Τι εννοείς απο ευρωπαική αποθήκη δεν χαμπαριάζουν πια; Απο ευρωπαική αποθήκη όταν ξεκινάει δεν είναι ήδη εκτελωνισμένο; Μπορεί να περάσει από τελωνίο ενώ είναι ήδη μέσα στην Ευρώπη; Δεν βγάζει νόημα αυτό.

Sorry φιλε λειπει ενα κομμα στην προταση, "ο μονος τροπος να μην περασει(τελωνειο) απο GB ειναι να ερθει απο ευρωπαικη αποθηκη, δεν χαμπαριαζουν πια (αναφερομενος στις αλλες μορφες shipping του GB," το διορθωσα.

Επεξ/σία από kostasgiann

Γεια σας παιδιά! 

Να κάνω μια ερώτηση τι σημαίνει (τι γίνεται βασικά) το ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, Γ.Ε.Τ.Α, Αθήνας (ΚΑΤ). 

Ειναι κάτι κάρτες που περιμένω από Κορέα και ξέρω ότι πέρασαν τελωνείο (όλες σχεδόν που παίρνω περνανε αλλά ελεύθερες) αλλά πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριατω πολυυ! 

Δύο εκδοχές, είτε το άνοικαν για να δουν τι περιέχει και το ξανάκλεισαν είτε η συσκευασία ήταν χαλασμένη και τη βοήθησαν.

Στο επόμενο βήμα θα μάθεις περισσότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...