re4male Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 λεμε τα ιδια και τα ιδια..και εχει καταντησει κουραστικο. το ποτε θα παραλαβεις βασιζεται καθαρα στην τυχη. απο την στιγμη που παραγγελνεις απο εξω πρεπει και να εχεις γερο στομαχι και να εξεταζεις την πιθανοτητα να πληρωσεις τελωνειο. ερωτηση : 1)απο την στιγμη που σου στελνουν mail οτι το δεμα σου εκτελωνιστηκε σε ποσο καιρο παραλαμβανεις θεωρητικα ? 2) υπαρχουν πολοι εδω μεσα που ενω παραγγηλαν με priority netherlands post απο gearbeast τους το γυρισε σε DDP και φαγανε τελωνειο ? κανατε καποια ενεργεια για refund των εξοδων τελωνειου ?
Kostasallinone Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Αγόρασα κάτι από ebay το οποίο σε μέγεθος είναι περίπου λίγο μεγαλύτερο από κουτί κινητού τηλεφώνου και αξίας 60 ευρώ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω αριθμό αποστολής, εάν σταματήσει τελωνείο πως ακριβώς θα ενημερωθώ? Σε μερικά σχόλια πιο πίσω αναφέρθηκε ότι σου στέλνουν τα ΕΛΤΑ γράμμα, αλλά και κάποιος άλλος ανέφερε ότι 2 μήνες τώρα δεν τον έχουν ενημερώσει, έχοντας αριθμό αποστολής.
villasg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε έχω αριθμό αποστολής Στο ebay λογικα στο https://www.ebay.com/myb/PurchaseHistory θα σου εχει δωσει αριθμο , δεν μπορει να το παιξει και να στειλει untracked δεμ τετοιου ποσου . Στειλε του μυνημα εαν δεν το εχει γραψει εκει να σου το δωσει
Kostasallinone Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, villasg είπε Στο ebay λογικα στο https://www.ebay.com/myb/PurchaseHistory θα σου εχει δωσει αριθμο , δεν μπορει να το παιξει και να στειλει untracked δεμ τετοιου ποσου . Στειλε του μυνημα εαν δεν το εχει γραψει εκει να σου το δωσει Έχει αλλά είναι αυτά τα ψεύτικα που βάζουν για να γεμίσουν το κενό. Δεν αναγράφει ούτε το όνομα του παρόχου απλά έχει ένα 11ψήφιο αριθμό, ο οποίος δεν είναι αναγνωρίσιμος από τα ΕΛΤΑ ούτε και από άλλες tracking ιστοσελίδες.
goregr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, re4male είπε λεμε τα ιδια και τα ιδια..και εχει καταντησει κουραστικο. το ποτε θα παραλαβεις βασιζεται καθαρα στην τυχη. απο την στιγμη που παραγγελνεις απο εξω πρεπει και να εχεις γερο στομαχι και να εξεταζεις την πιθανοτητα να πληρωσεις τελωνειο. ερωτηση : 1)απο την στιγμη που σου στελνουν mail οτι το δεμα σου εκτελωνιστηκε σε ποσο καιρο παραλαμβανεις θεωρητικα ? 2) υπαρχουν πολοι εδω μεσα που ενω παραγγηλαν με priority netherlands post απο gearbeast τους το γυρισε σε DDP και φαγανε τελωνειο ? κανατε καποια ενεργεια για refund των εξοδων τελωνειου ? Με DDP απο gearbest για μια καμερα xiaomi με κοστος τελικο ( προσφορα απο κουπονι ) στα 20.50 ευρω εκτος του οτι ηρθε σφαιρα , δεν περασε τελωνειο.
re4male Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα μικρης αξιας θεωρητικα με DDP δεν παιρνανε τελωνειο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από re4male
NikosKallithea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κινητο με ddp απο bg παραλαβή την προηγούμενη εβδομαδα, ουτε που ακούμπησε το τελωνείο, περασε αερα, κοστος ~160 Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από NikosKallithea
re4male Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 το τελωνειο ειναι σαν την τροχαια. πολοι τρεχουν , καποιος θα φαει την κληση. αλλα οταν τυχαινει σε σενα τσουζει
Billator Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Έχει αλλά είναι αυτά τα ψεύτικα που βάζουν για να γεμίσουν το κενό. Δεν αναγράφει ούτε το όνομα του παρόχου απλά έχει ένα 11ψήφιο αριθμό, ο οποίος δεν είναι αναγνωρίσιμος από τα ΕΛΤΑ ούτε και από άλλες tracking ιστοσελίδες. Δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν κ βάζουν ψεύτικα νούμερα;; Γράψε τον κωδικό που έστειλε να σου πούμε.
spyreto88 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά ΜΗΝ κάνετε το λάθος και παραγγείλετε από Newegg !!!! Πήρα από Newegg 8/2/18 τροφοδοτικό EVGA και το πλήρωσα διπλό. Εδώ στην Ελλάδα οι της Fedex κάνουν τους Κινέζους, το newegg δεν δέχεται το δέμα πίσω εάν το απορρίψεις... Με λίγα λόγια για αγορά 144 ευρώ πλήρωσα καπέλο 161 στην Fedex για να το εκτελωνίσουν, παρόλο που έκανα την επιλογή estimated VAT/Duty Newegg και έχω τρέξει αφάνταστα με φαξ, εξουσιοδοτήσεις και email για να βρω το δίκιο μου μήπως και μου κάνουν refund τα έξοδα τελωνείου... Δεν νομίζω να γίνει τίποτα αλλά το κυνηγάω. Επειδή έψαξα πολύ και δεν βρήκα κάτι στα φόρουμ το λέω εδώ!!!! Μακριά από Newegg...!!!! Πλήρωσα κι έμαθα... Μόνο από ΕΥΡΩΠΗ. Έχω φάει ώρες να τους εξηγώ (μέσα στη σελίδα τους γράφουν ότι εάν οι πραγματικοί φόροι υπερβαίνουν τους υπολογισμένους από το Newegg φόρους δεν θα χρεωθώ παραπάνω) και μου απαντούν σαν την Πυθία "sorry for the inconvenience etc". Τώρα είμαι στη φάση που έχω μαζέψει τις αποδείξεις από τα καπέλα της FedEx και τους τα έχω στείλει... Αν βέβαια δικαιωθώ θα ενημερώσω... Αλλά όλοι νομίζω ξέρουμε τι θα πάρω τελικά.... Κρίμα γιατί και στην Ελλάδα 160 κόστιζε... Απλά ήταν σε πλήρη έλλειψη. 160 ευρώ αέρα πλήρωσα στα γνωστά λαμόγια που καρφώνουν τα δέματα.
makfil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, spyreto88 είπε Παιδιά ΜΗΝ κάνετε το λάθος και παραγγείλετε από Newegg !!!! Πήρα από Newegg 8/2/18 τροφοδοτικό EVGA και το πλήρωσα διπλό. Εδώ στην Ελλάδα οι της Fedex κάνουν τους Κινέζους, το newegg δεν δέχεται το δέμα πίσω εάν το απορρίψεις... Με λίγα λόγια για αγορά 144 ευρώ πλήρωσα καπέλο 161 στην Fedex για να το εκτελωνίσουν, παρόλο που έκανα την επιλογή estimated VAT/Duty Newegg και έχω τρέξει αφάνταστα με φαξ, εξουσιοδοτήσεις και email για να βρω το δίκιο μου μήπως και μου κάνουν refund τα έξοδα τελωνείου... Δεν νομίζω να γίνει τίποτα αλλά το κυνηγάω. Επειδή έψαξα πολύ και δεν βρήκα κάτι στα φόρουμ το λέω εδώ!!!! Μακριά από Newegg...!!!! Πλήρωσα κι έμαθα... Μόνο από ΕΥΡΩΠΗ. Έχω φάει ώρες να τους εξηγώ (μέσα στη σελίδα τους γράφουν ότι εάν οι πραγματικοί φόροι υπερβαίνουν τους υπολογισμένους από το Newegg φόρους δεν θα χρεωθώ παραπάνω) και μου απαντούν σαν την Πυθία "sorry for the inconvenience etc". Τώρα είμαι στη φάση που έχω μαζέψει τις αποδείξεις από τα καπέλα της FedEx και τους τα έχω στείλει... Αν βέβαια δικαιωθώ θα ενημερώσω... Αλλά όλοι νομίζω ξέρουμε τι θα πάρω τελικά.... Κρίμα γιατί και στην Ελλάδα 160 κόστιζε... Απλά ήταν σε πλήρη έλλειψη. 160 ευρώ αέρα πλήρωσα στα γνωστά λαμόγια που καρφώνουν τα δέματα. Ίσως δεν είχες ενημερωθεί πριν παραγγείλεις, όχι από το συγκεκριμένο ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα, αλλά με αποστολή του δέματος μέσω courier. Έχει γραφεί κατ' επανάληψη ότι αποφεύγουμε τις εταιρείες αυτές όπως ο διάολος το λιβάνι. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από makfil
spyreto88 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, makfil είπε Ίσως δεν είχες ενημερωθεί πριν παραγγείλεις, όχι από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά με αποστολή του δέματος μέσω courier. Έχει γραφεί κατ' επανάληψη ότι αποφεύγουμε τις εταιρείες αυτές όπως ο διάολος το λιβάνι. Αυτό το είχα διαβάσει. Αλλά το θέμα είναι πως όταν μια μεγάλη σελίδα όπως το Newegg σε βεβαιώνει ότι δεν θα επιβαρυνθείς... Ε το τρως. Επίσης απ' ότι διάβασα στο amazon & ebay αυτή η πολιτική του να προπληρώνεις τους φόρους εφαρμόζεται, οπότε θεώρησα οτι συμβαίνει το ίδιο και με το newegg και αυτό επέλεξα τελικά. Δηλαδή γιατί υπάρχει η επιλογή εαν είναι να μην τηρηθεί? Δεν φταίει μόνο η FedEx αλλάκαι το newegg. Έτσι δεν είναι? Επειδή δεν ξέρω και πολλά, αν γνωρίζεις κατι παραπάνω ενημέρωσε γιατί πραγματικά διάβασα 20-60 σελίδες και υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις. 8 λεπτά πριν, spyreto88 είπε Αυτό το είχα διαβάσει. Αλλά το θέμα είναι πως όταν μια μεγάλη σελίδα όπως το Newegg σε βεβαιώνει ότι δεν θα επιβαρυνθείς... Ε το τρως. Επίσης απ' ότι διάβασα στο amazon & ebay αυτή η πολιτική του να προπληρώνεις τους φόρους εφαρμόζεται, οπότε θεώρησα οτι συμβαίνει το ίδιο και με το newegg και αυτό επέλεξα τελικά. Δηλαδή γιατί υπάρχει η επιλογή εαν είναι να μην τηρηθεί? Δεν φταίει μόνο η FedEx αλλάκαι το newegg. Έτσι δεν είναι? Επειδή δεν ξέρω και πολλά, αν γνωρίζεις κατι παραπάνω ενημέρωσε γιατί πραγματικά διάβασα 20-60 σελίδες και υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις. Επίσης το Newegg δεν έχει δυνατότητα επιλογής τρόπου αποστολής. Για την ακρίβεια δεν το αναφέρει καν. τουλάχιστον φανερά. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από spyreto88
BELL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Επιβεβαιώνω ότι κατόπιν παραλαβής κινητού από lightInTheBox με αναμονή 2 μήνες περίπου και χρέωσης τελωνείου 57€, τα χρήματα επιστράφηκαν αμέσως κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης, παρόλο που έχουν Πρωτοχρονιά οι φίλοι Κινέζοι
spyreto88 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, spyreto88 είπε Αυτό το είχα διαβάσει. Αλλά το θέμα είναι πως όταν μια μεγάλη σελίδα όπως το Newegg σε βεβαιώνει ότι δεν θα επιβαρυνθείς... Ε το τρως. Επίσης απ' ότι διάβασα στο amazon & ebay αυτή η πολιτική του να προπληρώνεις τους φόρους εφαρμόζεται, οπότε θεώρησα οτι συμβαίνει το ίδιο και με το newegg και αυτό επέλεξα τελικά. Δηλαδή γιατί υπάρχει η επιλογή εαν είναι να μην τηρηθεί? Δεν φταίει μόνο η FedEx αλλάκαι το newegg. Έτσι δεν είναι? Επειδή δεν ξέρω και πολλά, αν γνωρίζεις κατι παραπάνω ενημέρωσε γιατί πραγματικά διάβασα 20-60 σελίδες και υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις. Επίσης το Newegg δεν έχει δυνατότητα επιλογής τρόπου αποστολής. Για την ακρίβεια δεν το αναφέρει καν. τουλάχιστον φανερά. Παιδιά συγχωρέστε με και παρακαλώ πολύ διορθώστε με όπου κάνω λάθος αλλά η λογική μου έχει ως εξής. Το Newegg είναι ο πωλητής κι εγώ ο πελάτης. Γνωρίζοντας οτι κάνω την παραγγελία με προορισμό την Ελλάδα, το Newegg μου δίνει την επιλογή να αναλάβει αυτό τις ενέργειες του εκτελωνισμού και παράδωσης του δέματος μεσω της υπηρεσίας estimated VAT/GST & Duty. Από τη στιγμή που η δοσοληψία γίνεται ανάμεσα σε εμένα και το Newegg γιατί να πρέπει να παρεμβληθούν μεσάζοντες όπως η Fedex? Δεν μπορώ να το καταλάβω. Παραπέμπω στην επεξήγηση του newegg. Παρακαλώ όποιον μπορεί να με διορθώσει στο λάθος που κάνω. About Estimated VAT/GST & Duty Newegg offers customers customs duties, taxes and fees ("VAT/GST & Duty") estimation during checkout and customs clearance on your behalf for certain eligible countries. When Newegg products are shipped to eligible countries, an estimate of the estimated VAT/GST & Duty will be levied on the items in your order for shipment to countries outside of the U.S. With your authorization, these funds are used by the carrier or another agent to pay the Import Fees on your behalf (or the recipient's behalf) to the appropriate authorities of the destination country. The payment of import fees is the responsibility of the importer and is levied based on the laws of the country into which the products are being shipped. The Estimated VAT/GST & Duty is an estimation of the taxes and duties that may apply and isn't an actual calculation. Customs regulations and tax rates applicable to certain goods may change between the date the taxes and duties were estimated and the applicable taxes and duties on the date of import into the destination country. The duty or tax rate is often determined by the classification of a good, which varies by country and region. Duties and taxes are calculated based on the market value (actual price before any promotions) of the product and not the price after Newegg promotions. This allows destination country customs authorities to obtain the accurate import duties and taxes owed to them based on the actual value of the goods. You won't be charged additional fees if the actual Import Fees exceed the VAT/GST & Duty we estimated. Note: The cost to ship items from each product category to international destinations varies by item, shipment, and shipping option. The above terms also apply to the shipment of any replacement product that might be shipped if there's a problem with the original shipment. If you return a product to us, you'll be the exporter from the original shipping destination and will be responsible for compliance with all export laws of that country
makfil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, spyreto88 είπε Παιδιά συγχωρέστε με και παρακαλώ πολύ διορθώστε με όπου κάνω λάθος αλλά η λογική μου έχει ως εξής. Το Newegg είναι ο πωλητής κι εγώ ο πελάτης. Γνωρίζοντας οτι κάνω την παραγγελία με προορισμό την Ελλάδα, το Newegg μου δίνει την επιλογή να αναλάβει αυτό τις ενέργειες του εκτελωνισμού και παράδωσης του δέματος μεσω της υπηρεσίας estimated VAT/GST & Duty. Από τη στιγμή που η δοσοληψία γίνεται ανάμεσα σε εμένα και το Newegg γιατί να πρέπει να παρεμβληθούν μεσάζοντες όπως η Fedex? Δεν μπορώ να το καταλάβω. Παραπέμπω στην επεξήγηση του newegg. Παρακαλώ όποιον μπορεί να με διορθώσει στο λάθος που κάνω. Έχεις μπερδέψει, μάλλον, τις έννοιες του καταστήματος και του μεταφορέα. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Μεταφορέας του δέματος μπορεί να είναι είτε το απλό ταχυδρομείο είτε μια εταιρεία courier. Αυτό δεν σημαίνει ότι το δέμα δεν θα σταματήσει στο τελωνείο και στις δύο περιπτώσεις αλλά ότι οι χρεώσεις στη 2η είναι περισσότερες από εκείνες της 1ης. Η Fedex, η DHL κλπ δεν είναι μεσάζοντες, αλλά εταιρείες courier που αναλαμβάνουν να μεταφέρουν ένα δέμα από ένα σημείο σε ένα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις