broker!!! Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 καλησπερα, ειμαι τελωνειακος αντιπροσωπος/εκτελωνιστης.τυχαια ειδα το σαιτ για κατι που εψαχνα για την δουλεια μου και απλα ηθελα να κανω ενα σχολιο.ειναι αδιανοητο να γραφονται τετοια πραγματα σε ενα μπλογκ.δλδ ζητατε τροπους να μην πληρωσετε τελωνειο ενω ετσι πρεπει απο τους νομους.νομιζετε οτι τα χρηματα αυτα που θα γλιτωσετε δεν θα τα πληρωσετε απο το κρατος με καποιο αλλο τροπο?μετα ομως οταν δεν υπαρχουν εσοδα μας φταινε οι κακοι ευρωπαιοι και τα μνημονια..οπως καταλαβαινετε κατι δεν παει καλα με ολη αυτη την λογικη..anw συνεχιστε οτι κανετε και συγνωμη για την ενοχληση.. υγ.για να μην γραφτουν αστεια του τυπου οτι υποστηριζω τα παραπανω για να παρω την αμοιβη το 60αρι, απλα να δηλωσω οτι δεν ασχολουμαι με ιδιωτες.εκτελωνιζω μονο για εταιρειες και οποτε εχει επικοινωνησει ιδιωτης εχω αρνηθει και του εχω προτεινει να παει να το εκτελωνισει ο ιδιος.ειναι η πιο φθηνη λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, broker!!! είπε καλησπερα, ειμαι τελωνειακος αντιπροσωπος/εκτελωνιστης.τυχαια ειδα το σαιτ για κατι που εψαχνα για την δουλεια μου και απλα ηθελα να κανω ενα σχολιο.ειναι αδιανοητο να γραφονται τετοια πραγματα σε ενα μπλογκ.δλδ ζητατε τροπους να μην πληρωσετε τελωνειο ενω ετσι πρεπει απο τους νομους.νομιζετε οτι τα χρηματα αυτα που θα γλιτωσετε δεν θα τα πληρωσετε απο το κρατος με καποιο αλλο τροπο?μετα ομως οταν δεν υπαρχουν εσοδα μας φταινε οι κακοι ευρωπαιοι και τα μνημονια..οπως καταλαβαινετε κατι δεν παει καλα με ολη αυτη την λογικη..anw συνεχιστε οτι κανετε και συγνωμη για την ενοχληση.. υγ.για να μην γραφτουν αστεια του τυπου οτι υποστηριζω τα παραπανω για να παρω την αμοιβη το 60αρι, απλα να δηλωσω οτι δεν ασχολουμαι με ιδιωτες.εκτελωνιζω μονο για εταιρειες και οποτε εχει επικοινωνησει ιδιωτης εχω αρνηθει και του εχω προτεινει να παει να το εκτελωνισει ο ιδιος.ειναι η πιο φθηνη λυση Καλώς ήρθες λοιπόν στην παγκοσμιοποίηση και στους νόμους της Ελεύθερης αγοράς, οπού και ο πωλητής αλλα και ο αγοραστής προσβλέπουν στο κέρδος. Τα παραθυράκια της αγοράς φίλε μου δεν είναι μόνο για τους επαγγελματίες πωλητές. Καλή σου μέρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fk-decibel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα παιδια! μολις ειδα στο τρακινγκ μου οτι το δεματακι που περιμενω ειναι τελωνιο και περιμενουν paypal! απ οτι διαβασα πληρωνω 24% φπα στην αξια που εχω πληρωσει και 15 η 20 ευρω στα ελτα για εκτελωνισμο. απο την στιγμη που πληρωνω φπα εδω δεν πρεπει να μου το στειλει refund το φπα ο πωλητης μιας κ το πληρωσα κ στην χωρα του? και κατι αλλο. που πρεπει να στειλω την αποδειξη του paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broker!!! Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, BELL είπε Καλώς ήρθες λοιπόν στην παγκοσμιοποίηση και στους νόμους της Ελεύθερης αγοράς, οπού και ο πωλητής αλλα και ο αγοραστής προσβλέπουν στο κέρδος. Τα παραθυράκια της αγοράς φίλε μου δεν είναι μόνο για τους επαγγελματίες πωλητές. Καλή σου μέρα. καλημερα και παλι, δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα αναφερεις.η νομοθεσια ειναι ξεκαθαρη και δεν υπαρχουν παραθυρακια.οτιδηποτε πανω απο 22 ή 45 ευρω για εταιρειες και ιδιωτες θελει τελωνειο.δεν υπαρχουν παραθυρακια σε αυτο.οτιδηποτε αλλο ειναι λαθρεμπορια.το τι κανει ο καθενας ειναι δικαιωμα του.αν εσυ θες να περιμενεις 3 μηνες τα ελτα ειναι παλι δικαιωμα σου.ομως οταν λεει ο παγκαλος μαζι τα φαγαμε διαφωνειτε.ε δεν παει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, broker!!! είπε καλησπερα, ειμαι τελωνειακος αντιπροσωπος/εκτελωνιστης.τυχαια ειδα το σαιτ για κατι που εψαχνα για την δουλεια μου και απλα ηθελα να κανω ενα σχολιο.ειναι αδιανοητο να γραφονται τετοια πραγματα σε ενα μπλογκ.δλδ ζητατε τροπους να μην πληρωσετε τελωνειο ενω ετσι πρεπει απο τους νομους.νομιζετε οτι τα χρηματα αυτα που θα γλιτωσετε δεν θα τα πληρωσετε απο το κρατος με καποιο αλλο τροπο?μετα ομως οταν δεν υπαρχουν εσοδα μας φταινε οι κακοι ευρωπαιοι και τα μνημονια..οπως καταλαβαινετε κατι δεν παει καλα με ολη αυτη την λογικη..anw συνεχιστε οτι κανετε και συγνωμη για την ενοχληση.. υγ.για να μην γραφτουν αστεια του τυπου οτι υποστηριζω τα παραπανω για να παρω την αμοιβη το 60αρι, απλα να δηλωσω οτι δεν ασχολουμαι με ιδιωτες.εκτελωνιζω μονο για εταιρειες και οποτε εχει επικοινωνησει ιδιωτης εχω αρνηθει και του εχω προτεινει να παει να το εκτελωνισει ο ιδιος.ειναι η πιο φθηνη λυση Καλώς όρισες στο forum (και όχι blog) και καλό θα ήταν να προσφέρεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου, στα θέματα της αρμοδιότητάς σου, όπως κάνουν, τουλάχιστον, τα περισσότερα μέλη. Θα προσπαθήσω, σε λίγες γραμμές, να σου δώσω την πραγματική εικόνα αυτού του forum, αν και συζητήσεις για το ίδιο θέμα θα διαβάσεις και σε άλλα fora. Σχολίασες (αρνητικά) αυτά που διάβασες, ίσως, στις τελευταίες σελίδες αυτού του νήματος και έβγαλες τα συμπεράσματά σου, χωρίς να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα από το σύνολο των posts που έχουν γραφτεί διαχρονικά και, ειδικά, από τον ΙΟΥΝ 2017, οπότε θυμήθηκαν α ΕΛΤΑ να εφαρμόσουν την τελωνειακή νομοθεσία και απευθύνθηκαν στη βοήθεια ιδιώτη, με μοναδικό στόχο να αυξήσουν τα έσοδά τους και να μειώσουν, αντίστοιχα, τα μεγάλα ελλείμματα που έχουν κάθε χρόνο. Εάν διάβαζες από την αρχή τα σχετικά νήματα, όπως πχ τον οδηγό της υπογραφής μου, θα διαπίστωνες ότι αναφέρεται η υποχρέωση του παραλήπτη ταχυδρομικού δέματος από τρίτη χώρα να πληρώσει τα έξοδα εκτελωνισμού. Με την ευκαιρία, είναι άλλο θέμα ο εκτελωνισμός εμπορευμάτων, αυτ/των κλπ και τελείως άλλο ο εκτελωνισμός ταχυδρομικών δεμάτων, όπως, προφανώς, γνωρίζεις. Και μέχρι τον ΙΟΥΝ 2017 τα ΕΛΤΑ δεν εφάρμοζαν την τελωνειακή νομοθεσία, με αποτέλεσμα να περνάνε τα δέματα, και ειδικά αυτά από Κίνα, με υποτιμημένη δηλωμένη αξία, χωρίς έξοδα εκτελωνισμού. Αυτό είχε σαν συνέπεια να πιστεύουν οι Έλληνες παραλήπτες δεμάτων στο να μην πληρώνουν έξοδα εκτελωνισμού, ακόμη και για είδη αξίας CIF πάνω από 150€. Αλλά από τον ΙΟΥΝ 2017 τα πράγματα άλλαξαν, ο ιδιώτης κάνει τη δουλειά του και προωθεί σχεδόν το σύνολο των δεμάτων με αξία CIF πάνω από 22€ στο τελωνείο (ακόμη και εκείνα με μικρότερη αξία !!!) και ήδη όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πληρώνουμε τα έξοδα εκτελωνισμού, αν και παραμένει σαν πρόβλημα και μεγάλη αδικία η καταβολή του τέλους ΕΛΤΑ των 15€ (που δεν είναι στην αρμοδιότητά σου), για είδη πολύ κοντά στην ατέλεια των 22€. Στο πρόβλημα, όμως, της "ελάφρυνσης" των εξόδων εκτελωνισμού, που σε "ενόχλησε", έχουν συμβάλλει δυναμικά μερικά κινεζομάγαζα, τα οποία εφευρίσκουν τρόπους να εκμεταλλεύονται την ευρωπαική τελωνειακή νομοθεσία, για να διατηρούν και να αυξάνουν τους πελάτες τους από την ΕΕ. Πάνω σ' αυτές τις πρακτικές γίνονται οι συζητήσεις που διάβασες και σε "ενόχλησαν" αλλά σ' αυτό δεν φταίει, σίγουρα, ο Έλληνας καταναλωτής και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο πάνω σ' αυτό το θέμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phandom_a Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Επίσης, το να εκτελωνίζεις σε Ευρωπαϊκή χώρα που έχει πάμφθηνα τελωνεία και μετά να τα στέλνεις Ελλάδα, πάλι είναι σύμφωνα με τους νόμους. Αυτό ψάχνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broker!!! Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, makfil είπε Καλώς όρισες στο forum (και όχι blog) και καλό θα ήταν να προσφέρεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου, στα θέματα της αρμοδιότητάς σου, όπως κάνουν, τουλάχιστον, τα περισσότερα μέλη. Θα προσπαθήσω, σε λίγες γραμμές, να σου δώσω την πραγματική εικόνα αυτού του forum, αν και συζητήσεις για το ίδιο θέμα θα διαβάσεις και σε άλλα fora. Σχολίασες (αρνητικά) αυτά που διάβασες, ίσως, στις τελευταίες σελίδες αυτού του νήματος και έβγαλες τα συμπεράσματά σου, χωρίς να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα από το σύνολο των posts που έχουν γραφτεί διαχρονικά και, ειδικά, από τον ΙΟΥΝ 2017, οπότε θυμήθηκαν α ΕΛΤΑ να εφαρμόσουν την τελωνειακή νομοθεσία και απευθύνθηκαν στη βοήθεια ιδιώτη, με μοναδικό στόχο να αυξήσουν τα έσοδά τους και να μειώσουν, αντίστοιχα, τα μεγάλα ελλείμματα που έχουν κάθε χρόνο. Εάν διάβαζες από την αρχή τα σχετικά νήματα, όπως πχ τον οδηγό της υπογραφής μου, θα διαπίστωνες ότι αναφέρεται η υποχρέωση του παραλήπτη ταχυδρομικού δέματος από τρίτη χώρα να πληρώσει τα έξοδα εκτελωνισμού. Με την ευκαιρία, είναι άλλο θέμα ο εκτελωνισμός εμπορευμάτων, αυτ/των κλπ και τελείως άλλο ο εκτελωνισμός ταχυδρομικών δεμάτων, όπως, προφανώς, γνωρίζεις. Και μέχρι τον ΙΟΥΝ 2017 τα ΕΛΤΑ δεν εφάρμοζαν την τελωνειακή νομοθεσία, με αποτέλεσμα να περνάνε τα δέματα, και ειδικά αυτά από Κίνα, με υποτιμημένη δηλωμένη αξία, χωρίς έξοδα εκτελωνισμού. Αυτό είχε σαν συνέπεια να πιστεύουν οι Έλληνες παραλήπτες δεμάτων στο να μην πληρώνουν έξοδα εκτελωνισμού, ακόμη και για είδη αξίας CIF πάνω από 150€. Αλλά από τον ΙΟΥΝ 2017 τα πράγματα άλλαξαν, ο ιδιώτης κάνει τη δουλειά του και προωθεί σχεδόν το σύνολο των δεμάτων με αξία CIF πάνω από 22€ στο τελωνείο (ακόμη και εκείνα με μικρότερη αξία !!!) και ήδη όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πληρώνουμε τα έξοδα εκτελωνισμού, αν και παραμένει σαν πρόβλημα και μεγάλη αδικία η καταβολή του τέλους ΕΛΤΑ των 15€ (που δεν είναι στην αρμοδιότητά σου), για είδη πολύ κοντά στην ατέλεια των 22€. Στο πρόβλημα, όμως, της "ελάφρυνσης" των εξόδων εκτελωνισμού, που σε "ενόχλησε", έχουν συμβάλλει δυναμικά μερικά κινεζομάγαζα, τα οποία εφευρίσκουν τρόπους να εκμεταλλεύονται την ευρωπαική τελωνειακή νομοθεσία, για να διατηρούν και να αυξάνουν τους πελάτες τους από την ΕΕ. Πάνω σ' αυτές τις πρακτικές γίνονται οι συζητήσεις που διάβασες και σε "ενόχλησαν" αλλά σ' αυτό δεν φταίει, σίγουρα, ο Έλληνας καταναλωτής και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο πάνω σ' αυτό το θέμα. συγνωμη, απλα δεν εχω συνηθισει να γραφω σε φορουμ και λογω δουλειας.απλα τυχαια το ειδα γιατι εψαχνα μια νομοθεσια.η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα ολες τις σελιδες.διαβασα κατι σχολια του τυπου θελω να φερω ενα ρολοι που κανει πχ 100,1000 ευρω κλπ και δεν θελω να πληρωσω τελωνειο.για εμενα αυτη η λογικη ειναι τραγικη.εγω αυτο σχολιασα.επισης αλλα σχολια ελεγαν αν ειναι δωρο μπορω να μην πληρωσω?λες και αν μου στειλει δωρο μια φεραρι καποιος δεν θα πληρωθει το κρατος.διαβασα και το σχολιο να δηλωθει απεξω χαμηλοτερη αξια.ολα αυτα ειναι λαθρεμπορια.οκ η λαθρεμπορια ειναι για μεγαλυτερα ποσα αλλα χρησιμοποιω την λεξη για να δειξω ποια ειναι η νομοθεσια.οσον αφορα τα ελτα σε γενικα πλαισια γνωριζω τι γινεται γιατι μου ηρθε η προκηρυξη για να υποβαλω και εγω προσφορα.οπως ειπα δεν ασχολουμαι με ιδιωτες και αρα ουτε με τα ελτα.δεν υπαρχει ανωνυμη εταιρεια που να χρησιμοποιει ελτα αφου θελουν τα προιοντα χθες.η αξια cif 150 ευρω ειναι μονο για τον δασμο και με καθεστως C07. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 απο την αξια του δεματος πο υ ερχεται απο κινα δεν πρεπει να αφαιρειται το φπα της χωρας τους απο την αξια και μετα να προσθετεται το ελληνικο φπα ? και γιατι πρεπει εδω το μπουρδελο να εχει 24% φπα ? τι μας προσφερει δηλαδη σε σχεση με αλλες ευρωπαικες χωρες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broker!!! Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, phandom_a είπε Επίσης, το να εκτελωνίζεις σε Ευρωπαϊκή χώρα που έχει πάμφθηνα τελωνεία και μετά να τα στέλνεις Ελλάδα, πάλι είναι σύμφωνα με τους νόμους. Αυτό ψάχνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα. οταν λες παμφθηνα θες να εξηγησεις τι εννοεις?γιατι οι δασμοι ειναι παντου οι ιδιοι.αν εννοεις το φπα θα σε συμβουλευα να διαβασεις την νομοθεσια γιατι ισως να μην ειναι συμφωνα με τους νομους. 1 λεπτό πριν, re4male είπε απο την αξια του δεματος πο υ ερχεται απο κινα δεν πρεπει να αφαιρειται το φπα της χωρας τους απο την αξια και μετα να προσθετεται το ελληνικο φπα ? και γιατι πρεπει εδω το μπουρδελο να εχει 24% φπα ? τι μας προσφερει δηλαδη σε σχεση με αλλες ευρωπαικες χωρες ? αμα ηταν ετσι απλα τα πραγματα τοτε και εγω που εχω πολυεθνικες θα τα εφερνα απο βουλγαρια για να πληρωνουμε λιγοτερο φπα.καταλαβαινεις ομως οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.το γιατι να εχουμε 24% θα πρεπει να το ρωτησεις στην κυβερνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, broker!!! είπε οταν λες παμφθηνα θες να εξηγησεις τι εννοεις?γιατι οι δασμοι ειναι παντου οι ιδιοι.αν εννοεις το φπα θα σε συμβουλευα να διαβασεις την νομοθεσια γιατι ισως να μην ειναι συμφωνα με τους νομους. αμα ηταν ετσι απλα τα πραγματα τοτε και εγω που εχω πολυεθνικες θα τα εφερνα απο βουλγαρια για να πληρωνουμε λιγοτερο φπα.καταλαβαινεις ομως οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.το γιατι να εχουμε 24% θα πρεπει να το ρωτησεις στην κυβερνηση. ενοειται οτι δεν απευθυνομαι σε εσενα. απλα οταν το κρατος ειναι ο μεγαλυτερος κλεφτης που προστατευει τους συναδελφους μεγαλοκλεφταραδες ,απο που ο ελληνας θα παρει παραδειγμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, broker!!! είπε συγνωμη, απλα δεν εχω συνηθισει να γραφω σε φορουμ και λογω δουλειας.απλα τυχαια το ειδα γιατι εψαχνα μια νομοθεσια.η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα ολες τις σελιδες.διαβασα κατι σχολια του τυπου θελω να φερω ενα ρολοι που κανει πχ 100,1000 ευρω κλπ και δεν θελω να πληρωσω τελωνειο.για εμενα αυτη η λογικη ειναι τραγικη.εγω αυτο σχολιασα.επισης αλλα σχολια ελεγαν αν ειναι δωρο μπορω να μην πληρωσω?λες και αν μου στειλει δωρο μια φεραρι καποιος δεν θα πληρωθει το κρατος.διαβασα και το σχολιο να δηλωθει απεξω χαμηλοτερη αξια.ολα αυτα ειναι λαθρεμπορια.οκ η λαθρεμπορια ειναι για μεγαλυτερα ποσα αλλα χρησιμοποιω την λεξη για να δειξω ποια ειναι η νομοθεσια.οσον αφορα τα ελτα σε γενικα πλαισια γνωριζω τι γινεται γιατι μου ηρθε η προκηρυξη για να υποβαλω και εγω προσφορα.οπως ειπα δεν ασχολουμαι με ιδιωτες και αρα ουτε με τα ελτα.δεν υπαρχει ανωνυμη εταιρεια που να χρησιμοποιει ελτα αφου θελουν τα προιοντα χθες.η αξια cif 150 ευρω ειναι μονο για τον δασμο και με καθεστως C07. Θα επαναλάβω πάλι ότι διάβασες το post που ρωτάει κάποιος αν θα πληρώσει έξοδα στην περίπτωση που του στείλουν δέμα από τρίτη χώρα με το χαρακτηρισμό ως "δώρου" και δεν διάβασες το επόμενο post, στο οποίο κάποιο μέλος του απαντάει (πολλές φορές εγώ) ότι το "δώρο" δεν απαλλάσσεται από τα έξοδα. Δυστυχώς, γράφεις αποσπασματικά και διαφορετικά θέματα σε κάθε φράση σου και δεν βοηθάς. Εάν έχεις χρόνο, μας ενδιαφέρουν οι γνώσεις και οι εμπειρία σου, όπως έγραψα στο προηγούμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broker!!! Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, re4male είπε ενοειται οτι δεν απευθυνομαι σε εσενα. απλα οταν το κρατος ειναι ο μεγαλυτερος κλεφτης που προστατευει τους συναδελφους μεγαλοκλεφταραδες ,απο που ο ελληνας θα παρει παραδειγμα ? δεν θελω να κανω τον εξυπνο και εγω αν ημουν στην θεση σας μπορει να εκανα το ιδιο.απλα ακομα και οταν το φπα ηταν 18% οι ιδιες πρακτικες υπηρχαν.υπαρχει λανθασμενη νοοτροπια γιατι τα 100 ευρω που γλιτωνουμε το κρατος θα μας τα χρεωσει με αλλο τροπο και ισως και πολλαπλασια. 2 λεπτά πριν, makfil είπε Θα επαναλάβω πάλι ότι διάβασες το post που ρωτάει κάποιος αν θα πληρώσει έξοδα στην περίπτωση που του στείλουν δέμα από τρίτη χώρα με το χαρακτηρισμό ως "δώρου" και δεν διάβασες το επόμενο post, στο οποίο κάποιο μέλος του απαντάει (πολλές φορές εγώ) ότι το "δώρο" δεν απαλλάσσεται από τα έξοδα. Δυστυχώς, γράφεις αποσπασματικά και διαφορετικά θέματα σε κάθε φράση σου και δεν βοηθάς. Εάν έχεις χρόνο, μας ενδιαφέρουν οι γνώσεις και οι εμπειρία σου, όπως έγραψα στο προηγούμενο. προφανως δεν θα κατσω να διαβασω 700 σελιδες.διαβασα τις τελευταιες σελιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, broker!!! είπε δεν θελω να κανω τον εξυπνο και εγω αν ημουν στην θεση σας μπορει να εκανα το ιδιο.απλα ακομα και οταν το φπα ηταν 18% οι ιδιες πρακτικες υπηρχαν.υπαρχει λανθασμενη νοοτροπια γιατι τα 100 ευρω που γλιτωνουμε το κρατος θα μας τα χρεωσει με αλλο τροπο και ισως και πολλαπλασια. φιλε μου ,εγω προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με τους υπαλληλους του κρατους ,που με μεγαλες ελλειψεις προσπαθουν να κανουν την δουλεια τους. Αλλα ο ελληνας ειναι αγανακτισμενος πια και δεν αντεχει αλλη οικονομικη πιεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, fk-decibel είπε Καλημερα παιδια! μολις ειδα στο τρακινγκ μου οτι το δεματακι που περιμενω ειναι τελωνιο και περιμενουν paypal! απ οτι διαβασα πληρωνω 24% φπα στην αξια που εχω πληρωσει και 15 η 20 ευρω στα ελτα για εκτελωνισμο. απο την στιγμη που πληρωνω φπα εδω δεν πρεπει να μου το στειλει refund το φπα ο πωλητης μιας κ το πληρωσα κ στην χωρα του? και κατι αλλο. που πρεπει να στειλω την αποδειξη του paypal? Στέλνεις την απόδειξη στο geta@elta-net. Εάν το αντικείμενο που αγόρασες προέρχεται από την ΕΕ και έχεις ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές στην Εφορία σου, θα μπορούσες να περάσεις τον ΦΠΑ που πλήρωσες (εάν στον χρέωσε) στα βιβλία σου, εφόσον, βέβαια, αυτό που αγόρασες περιλαμβάνεται στο αντικείμενο της επαγγελματικής σου δραστηριότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eldameldo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά κινητού από Banggood κοντά στα 200€ με Priority Direct Mail που βγαίνει γύρω στα 10€ extra. Αυτό σημαίνει ότι το στέλνουν μέσω Αγγλίας και δεν το ανοίγουν εδώ στο τελωνείο? Έχει αγοράσει κανείς από Banggood τελευταία με αυτό τον τρόπο να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις