sarpan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Οντως φαινεται πολυ δυνατος ο Α10 και προσανατολιζομαι στην 3η συνθεση που τον εχεις βαλει κιολας.Δεν βλεπω να μπορουμε να κοψουμε απο καπου.Μετα θα παμε σε χειροτερο cpu
adtakhs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Το ενδεχόμενο να το στήσετε μόνοι σας και να αγοράσετε μητρική και τροφοδοτικό από αλλού το έχετε σκεφτεί ? Πχ. LEPA 500WATT (40€) ASROCK A75 DGS (61€) Οντως φαινεται πολυ δυνατος ο Α10 και προσανατολιζομαι στην 3η συνθεση που τον εχεις βαλει κιολας.Δεν βλεπω να μπορουμε να κοψουμε απο καπου.Μετα θα παμε σε χειροτερο cpu Ναι δεν μπορείς να κόψεις από κάπου.... Δες την 4η σύνθεση πυο πρόσθεσα με 23άρα οθόνη ! Εκεί να πας και χαλάλι στο 20€ ... τα μάτια αξίζουν περισσότερα !
sarpan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εγω θα το στησω το μηχανημα.Τωρα για το αλλο που λες ναι ισως μπορουν 1-2 κομματια να τα παρουν απο αλλου για να πεσει λιγο το budget το τροφοδοτικο απο που το εχεις βρει 40€?(amazon?)
adtakhs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ASROCK A75 DGS (61€) κοντά στην Ερμού στην Λέκκα http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=173939&category_id=1214&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29 Thermaltake Hamburg 530W (46€) http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=72472&category_id=893&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart και βάλε οθόνη την 23άρα σίγουρα !!!! , ίσως και λίγο καλύτερο κουτί. Εγω θα το στησω το μηχανημα.Τωρα για το αλλο που λες ναι ισως μπορουν 1-2 κομματια να τα παρουν απο αλλου για να πεσει λιγο το budget το τροφοδοτικο απο που το εχεις βρει 40€?(amazon?) http://www.omarket.gr/222-9762.html?ref=bestprice.gr Αλλά καλύτερα από computerbeast που είναι και τα δυο από το ίδιο κατάστημα και μπορείτε να πεταχτείτε να τα παραλάβετε και μόνοι σας ! Με τις αλλαγές αυτές είσαι εδώ με καλό κουτί με USB III , 23άρα οθόνη και 5800Κ ! Στα 560€ νομίζω ! και έχεις τον καλύτερο συντελεστή απόδοσης τιμής βάση των δεσμεύσεων που έχεις . 2
sarpan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Νομιζω οτι μιλαμε για μια παρα πολυ καλη συνθεση.Ζηλεψα Αυτη τη συνθεση θα προτεινω και ελπιζω να δεχτουν.Αν αλλαξει κατι θα ξαναγραψω.Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου. Εννοειται πως αν καποιος εχει καποια αντιπροταση ευχαριστως να τη γραψει
adtakhs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Καλή είναι γιατί έχει μια σχετική πληρότητα και ταυτόχρονα ποιότητα ! Το THERMALTAKE είναι φτηνό και σου εξασφαλίζει και το ενδεχόμενο να βάλεις αργότερα μεγάλη κάρτα γραφικών ! Το κουτί είναι καλό και δεν είναι καμιά μπακατέλα να τρίζει ή να μην αερίζει σωστά το σύστημα ! Εχει και USB III ώστε να εκμεταλλευτείς την μητρική για την οποία πλήρωσες .... Και από εκεί και πέρα έχει και 23άρα οθόνη να μην στραβωθείτε ! Αυτή θα μείνει για χρόνια οπότε ΔΕΝ κόβεις από εκεί με τίποτα. Ο συνδυασμός A10-5800K + A75 DSG + 8GB 1866Mhz σου εξασφαλίζει μια πολύ καλή all around λύση ακόμα και για games σε πολύ χαμηλή τιμή. Είναι και αναβαθμίσιμη η μητρική σε επόμενους APUS, οπότε δεν την πετάς αν θέλεις αργότερα αναβάθμιση ...!!! Ο seagate δεν μου αρέσει και πάρα πολύ λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος εγγύησης, αλλά δεν έχει άλλον νομίζω τόσο φτηνά . Από επιδόσεις καλός είναι . Το μόνο που θα του λείπει είναι ένας SSD ... αλλά βάζεις και αργότερα. Στα πληκτρολόγια και ηχεία Οκ έγιναν συμβιβασμοί αλλά αυτά αλλάζουν όποτε γουστάρεις αν υπάρχουν φράγκα και μόνο 15€ συνολικό κόστος έχουν, οπότε έστω και για προσωρινά θα κάνουν απόσβεση ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα