rodoulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα,σκοπευω να αγορασω την εξης τηλεοραση και θα ηθελα να μαθω αν περιεχει 3D γυαλια και αν εχει ενσωματομενο ψηφιακο δεκτη! Ευχαριστω εκ των προτερων
Millennium Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δεν βλεπω να συμπεριλαμβανονται γυαλια.Εχει DVB-T,DVB-C.
rodoulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Και αλλη μια ερωτηση:Θα μπορω να παρακολουθω 3D τηλεοπτικα καναλια ή μονο παιχνιδια και ταινιες?
spirosd2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Η lg ειναι passive 3d δηλαδή τα γυαλιά ειναι φτηνά σαν αυτά του σινεμά, θα έχει μέσα 1-2 ζευγάρια δεν μπορεί, αλλιώς του σινεμά εμένα μου φαίνεται καλύτερα ειναι. Για 3d τηλεοπτικά κανάλια δεν υπάρχουν επίγεια μόνο η Νοβα νομίζω έκανε κάποιες μεταδόσεις αγώνων σε 3d αλλα και παλι στα δορυφορικά της Νοβα όχι επίγεια.
rodoulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη ολα τα τηλεοπτικα καναλια ειναι σε 2D ?
spirosd2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εδώ δεν ειναι καν hd εσυ τα ήθελες και 3d?? μόνο το κανάλι ert hd ειναι σε ανάλυση 1080i για να βλέπεις Eurovision και Ολυμπιακούς αγώνες!
myst77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Την εχω. Ειμαι ευχαριστημένος Μεσα εχει ενα ζευγαρι γυαλια + ενα δευτερο που στηριζεται πανω σε γυαλια ορασεως. Κανουν και του σινεμα Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
drgci Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Την εχω. Ειμαι ευχαριστημένος Μεσα εχει ενα ζευγαρι γυαλια + ενα δευτερο που στηριζεται πανω σε γυαλια ορασεως. Κανουν και του σινεμα Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia Γυαλιά του σινεμά τα έχεις δοκιμάσει?Και γενικά κάνουν όλα τα γυαλιά passive 3d που πώλουνται στα multirama,plaisio κ.λ.π?
GI@RG@S Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 ξερει κανεις που την εχει αν συνδεοντας την με tower/laptop μεσω vga λειτουργει το pip (desktop,tv) ή εαν θελει μονο συνδεση hmdi για να δουλεψει;
aquadim3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 για help !! πηρα την οθοναρα αυτη , πριν λιγο μου ηρθε στα χερια μου. Πρωτες εντυπωσεις ΑΡΙΣΤΕΣ !!!! Ομως το 3D πως στο καλο βλεπεις ??? τι ταινιες πρεπει να βρω ? αυτες που ειναι για γυαλια κοκκινα - κυανο anaglytph η αλλου τυπου ? Και το 3D υλικο που θα το δω να πιασω αποδοση , μεσω του υπολογιστη με αναπαραγωγη απο KMplayer που εχω η να γραψω την ταινια σε usb και να την βαλω στην υποδοχη της οθονης ?? Μηπως εχω απωλια μεσω του υπολογιστη λογω και καρτας γραφικων η οτι αλλο παιζει ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα