Poumba Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα παιδες. Πριν καποιες μερες αγορασα καινουργια ακουστικα (http://www.skroutz.gr/s/1652181/Razer-Tiamat-2-2.html?keyphrase=razer+tiamat+2.2). Το θεμα ειναι το η ενταση του ηχου που παραγουν ειναι πολυ χαμηλη οταν τα συνδεω στο laptop, ενω οταν τα δοκιμασα στον σταθερο (που ειναι και 5 ετων) και ακομη και στο κινητο, ακουγοταν πιο δυνατα. Οποτε αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι μαλλον παιζει κατι με την καρτα ηχου στο laptop. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να δω ποια καρτα εχω για να δω αν χρειαζονται update οι drivers, εφοσον ειναι εκει το προβλημα.Please help!!!! Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Με το hwinfo μπορείς να δεις τι κάρτα έχεις,αν και αυτό που περιγράφεις λογικά είναι θέμα ρύθμισης και δεν θα κάνει κάτι το update.
Poumba Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις ηχου.. Η ενταση απο τα ακουστικα ειναι στο τερμα οπως και στο realtek hd και στις συσκευες αναπαραγωγης. Τωρα αν υπαρχει κατι αλλο δεν ξερω.. Για αυτο ζηταω βοηθεια.
petros3p Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα καταφερεις κατι με το update στους drivers της καρτας. Θελεις απλα μια με πιο δυνατο σημα στην εξοδο της! Η βρισκεις ακουστικα με λιγοτερη ωμικη αντισταση η παιρνεις ενα ενισχυτη ακουστικων.
Poumba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Που μπορω να βρω ενισχυτη ακουστικων? Γιατι δεν προκειται να αγορασω καινουργια ακουστικα.. Μολις πηρα αυτα που εχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα