sp3cial Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα! Έχω μπερδευτεί λίγο. Πως στο καλό θα βρω epic - rare clothing mod; Ψάχνω συγκεκριμένα το street smart για περισσότερο street cred xp σε epic και πάνω. Ενώ βλέπω στο Google ότι το έχει σε κάποια μαγαζιά και κάνω 24hours time skip δε το βγάζει. Το βγάζει μόνο σε πράσινο. Είμαι 14 level & 24 street cred (2ο playthrough).
Charismo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μάθαμε το όνομα των νέων Installments σε Cyberpunk και Witcher universe. 1
tolis.illegal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το πώς λειτουργεί το cold blood στα skills? Επίσης τα critical hit απλά έρχονται ρίχνοντας πολλές σφαίρες;
NickTG Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 20 hours ago, tolis.illegal said: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το πώς λειτουργεί το cold blood στα skills? Επίσης τα critical hit απλά έρχονται ρίχνοντας πολλές σφαίρες; To cold blood ανεβάζει για λίγη ώρα την ταχύτητα σου κάθε φορά που σκοτώνεις κάποιον. Τα critical είναι με κάποιο ποσοστό. Κάθε φορά που ρίχνεις μια σφαίρα έχει ένα ποσοστό πχ 3% για critical hit.
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) To lod και τη θολούρα στην άσφαλτο που τα textures του δρόμου ήταν σαν το πρώτο "driver" στο ps1 τα έφτιαξαν με το update 2.0 ή είναι ακόμα το ίδιο χάλια σε κονσόλες? Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από giorgosmcmc
SabotazNic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε To lod και τη θολούρα στην άσφαλτο που τα textures του δρόμου ήταν σαν το πρώτο "driver" στο ps1 τα έφτιαξαν με το update 2.0 ή είναι ακόμα το ίδιο χάλια σε κονσόλες? Προσφατα δεν πηρες ps5? Αν το ειχες παιξει στο 4, λογικο τα οποια προβληματα.
The_Judas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 έχετε καμία πρόταση που να το βρω φθηνά; το αρχικό παιχνίδι οχι το dlc. σαν να ανέβηκε η τιμή του...
sotirisl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 On 05/10/2023 at 23:14, The_Judas said: έχετε καμία πρόταση που να το βρω φθηνά; το αρχικό παιχνίδι οχι το dlc. σαν να ανέβηκε η τιμή του... ναι, τώρα που με το ver 2.0 έστρωσε πάρα πολύ, βρήκαν ευκαιρία οι μαυραγορίτες και ανέβασαν την τιμή. Πριν από ένα εξάμηνο έπαιζε στα 10 ευρώ στο Πλαίσιο/Γερμανό/Public... 1 1
Lotof Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παίζοντας το DLC αυτές τις ημέρες ξαναθυμήθηκα γιατί είναι το μοναδικό studio που πλησίασε κατά κάποιο τρόπο σε scale και οργανικοτητα την Rockstar. Πραγματικά πρόκειται για τίτλο μπροστά από την εποχή του. Κάποια αλλά παιχνίδια που έχουν vibes από Blade Runner είναι απλά μυρωδιές μπροστά στο cyberpunk το οποίο είναι ο ορισμός της αισθητικής αυτής της ταινίας δηλαδή του ρετροφουτουρισμου. ❤️ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Lotof 4
SergioX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενο πόστ,να με συγχωρήσετε Για όποιον δεν έχει δει το ανιμε Cyberpunk:Edgerunners ας κάνει ένα δώρο στον εαυτό του και ας και ας δει τη σειρά.Έπαθα ΠΛΑΚΑ!Μου άρεσε πάρα πολύ.Παιζω παράλληλα και το παιχνίδι και με βοήθησε να μπώ στο κλίμα γρηγορότερα αλλά και να καταλάβω κάποιους μηχανισμούς. Σειρά + παιχνίδι=εξαιρετική εμπειρία!
SergioX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Είμαι 1 βήμα πριν την τελευταία αποστολή για να τερματίσω το παιχνίδι και έχω φτάσει στο lvl 50,όπως και στο Street cred.Ειλικρινα,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει το lvl cap??Σε τι αποσκοπεί???
Tatofski64 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Τσίμπησα χθες την ultimate για το ps5, βλέπω έφτιαξε αρκετά το παιχνίδι. Ξεκίνησα το borderlands 3 πριν καμια βδομάδα, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είχα καιρο για looter shooter, και είδα το 2077 είναι τέτοια φάση αλλά καλυτερο.
momotis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Λοιπόν για όποιον γνωρίζει. 90 ώρες lvl48 στο ps4 version,στο ps5. Aγορα το dlc και μαζί κατεβάζει την ps5 version,η οποία ΔΕΝ έχει/δείχνει το progress της ps4.(Πλέον 2 installments το παιχνίδι). Reddit,yt μέχρι στιγμής δε βρήκα λύση. Έχω σε στικάκι τα saves της ps4 version,απτό cloud. Κάποια πρόταση υπάρχει πριν παίξω το dlc με skip το main campaign ξεκινώντας από lvl..15?.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα