teopanta1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, sndev είπε ξερω οτι ειναι χρονοβορο κ σπαστικο αλλα αφου δε παιζει δε κανεις ενα install κ την ps4 έκδοση να δεις εαν εκει παίζουν τα saves? εαν δεν παιξουν ουτε εκει φοβαμαι οτι.. Την έχω κάνει install
mikevchq Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήρε το upgrade σε PS5 αλλά δυστυχώς βρίσκει το save του ps4 damaged.. στην αναμονή τωρα να διορθωθεί και αυτό το bug 🤬 ps στην ps4 version ανοίγουν κανονικά τα save 12 ώρες πριν, sndev είπε εγω την έσβησα κ διάβασε κανονικά τα save η ps5 Στο επόμενο boot ξαναβγαίνει το εικονίδιο του ps4 σε copying paused και ζητάει το install disc για να συνεχίσει Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από mikevchq
jowl_tnt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, mikevchq είπε Στο επόμενο boot ξαναβγαίνει το εικονίδιο του ps4 σε copying paused και ζητάει το install disc για να συνεχίσει Αμα απλα δε το πειραξεις, εξαφανιζεται οταν βγαλεις το δισκακι. Ετσι ειναι σε ολα τα upgraded που εχω. Παλιοτερα ξεκιναγε η εγκατασταση αυτοματα και θελαν σβησιμο καθε φορα.
Vigilante1319 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Aξιζει να περιμενει κι αλλο καποιος η να ξεκινησει το γκειμ για πρωτη φορα τωρα?
gregpec2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Aξιζει να περιμενει κι αλλο καποιος η να ξεκινησει το γκειμ για πρωτη φορα τωρα? Οι πρώτες απόψεις είναι μάλλον θετικές αλλά θα πρότεινα να περιμένεις κανα λεπτομερές review (του DF για παράδειγμα), να δούμε τι ακριβώς παίζει, και μετά αποφασίζεις. 1
kjtzemis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Και εγώ πρόβλημα με το save, στην έκδοση του ps4 παίζει κανονικά αλλά στου ps5 το βγάζει damaged. πρεπει να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο ή περιμένουμε να φτιαχτεί με κάνα update;;
mikevchq Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, jowl_tnt είπε Αμα απλα δε το πειραξεις, εξαφανιζεται οταν βγαλεις το δισκακι. Ετσι ειναι σε ολα τα upgraded που εχω. Παλιοτερα ξεκιναγε η εγκατασταση αυτοματα και θελαν σβησιμο καθε φορα. Δε ξεκινάει η εγκατάσταση γιατί έχεις το play disc μέσα. 7 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε Aξιζει να περιμενει κι αλλο καποιος η να ξεκινησει το γκειμ για πρωτη φορα τωρα? Νομίζω πως ναι. Είχα παίξει αρκετές ώρες πριν το update και δεν παρατήρησα κανένα τρελό bug, φαντάζομαι τωρα θα είναι ακόμα καλύτερο 1
jowl_tnt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, mikevchq είπε Δε ξεκινάει η εγκατάσταση γιατί έχεις το play disc μέσα. Και με το data το ιδιο κανει. Εχω εγκατεστημενα με ps5 upgrades: Crash 4 Monster boy Avengers No mans sky Mortal Kombat 11 Final fantasy vii Κανενα δε ξεκιναει την εγκατασταση της ps4 εκδοσης. Η μονη διαφορα με το cyberpunk ειναι οτι το δειχνει οτι σταματησε η εγκατασταση ενω τα αλλα πρεπει να πατησεις αντιγραφη αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από jowl_tnt 1
vfragos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Ενώ το έχω στο pc σκέφτομαι μήπως το πάρω στο ps5 (μιας και το βρίσκεις και στα 20€) για τα adaptive triggers, έχουν κάνει καλή δουλειά, αξίζει λέτε;
Daredevil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, vfragos είπε Ενώ το έχω στο pc σκέφτομαι μήπως το πάρω στο ps5 (μιας και το βρίσκεις και στα 20€) για τα adaptive triggers, έχουν κάνει καλή δουλειά, αξίζει λέτε; έχει 5 ώρες free trial, δοκίμασε το το progress αν αποφασίσεις να το αγοράσεις μετά τις 5 ώρες συνεχίζει κανονικά Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από Daredevil 1
nyne Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Πρωτες εντυπωσεις καλες.Ειχα να παιξω απο το μαγικο release( σε ps5 ) ,οπου το παιχνιδι ηταν χαος.Μεγαλη βελτιωση στα γραφικα,η οδηγηση για το λιγο που επαιξα ηταν χαλια οπως και πριν,ομως γενικα φαινεται να εχει γινει καλη δουλεια και το παιχνιδι να παιζεται πλεον.Τωρα το αν αξιζει ως παιχνιδι ειναι υποκειμενικο . 1
bill_viper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Το αγόρασα χθες σε Series X με την έλευση του 1.5 patch! Το παιχνίδι ρίχνει σαγόνια στη τωρινή του μορφή, σε performance mode τα 60 fps είναι σχεδόν παντού, τα γραφικά είναι καταπληκτικά, οι λεπτομέρειες στα πρόσωπα-σώματα είναι λες και τα βλέπεις στην πραγματικότητα, φανταστική πόλη, ο εσωτερικός διάκοσμος στα κτίρια που μπαίνεις είναι άντε γεια, και γενικά σε βάζει πολύ στο κλίμα του παιχνιδιού. Τα αυτοκίνητα θα μπορούσαν να έχουν λίγο καλύτερη συμπεριφορά (είναι κάπως floaty) αλλά είναι πταίσμα. A, επίσης το update έγινε τσακ μπαμ αυτόματα.. 2
teopanta1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Λοιπόν για αυτούς που έχουν θέμα με το save εγώ έκανα το εξής, έτρεξα την ps4 έκδοση έκανα save Game και εκεί έχει την επιλογή export save μπορείς να διαλέξεις μόνο ένα save, μετά έκλεισα την εφαρμογή και έτρεξα την ps5 έκανα import save και δούλεψε κανονικά 2
George7Byron Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Βελτιώθηκε καθόλου η ποσότητα των npc στους δρόμους η ακόμα υπάρχει καραντίνα?Η προηγούμενη αίσθηση ήταν οτι έπαιζες σε στοιχειωμένη πόλη με ελάχιστα αυτοκίνητα και πεζούς.
gust Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Σε ps5 κι series έληξε η καραντίνα! Ούτε μάσκες δε φοράνε πλέον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα