bilt128 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά είναι απίστευτο ότι το κυκλοφόρησαν για τα base PS4/Xbox one, το παιχνίδι δε βλέπεται στην κυριολεξία, μιλάμε για το fail της χρονιάς.. 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από najinblue3
St@th1sm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Και έμενα το Πλαίσιο μια από τα ίδια. Ενώ είχα κάνει προπαραγγελια από τον Σεπτέμβριο για τα μπόνους ( steelbook , keyring και ένα μενταγιόν νομίζω) με πήραν εχθές τηλέφωνο λέγοντας ότι τους κρέμασε η αντιπροσωπεία και δεν τους τα έστειλε. Τέλος πάντων με τα πολλά δέχτηκα να μου το στείλουν σκέτο αλλά ακόμα η παραγγελία είναι σε επεξεργασία. Και πέρα από κάθε Πλαίσιο , Παμπλικ κτλ νομίζω είναι ανεπίτρεπτο μια αντιπροσωπεία ενώ έχει δώσει σε κάποια μαγαζιά την δυνατότητα κάποιων bonus , στο τέλος να τους δώσει από ελάχιστα έως καθόλου και να κρεμάει και τα κατάστηματα και τους καταναλωτές Γτ δεν είναι από άλλο πλανήτη ώστε να μην καταλάβουν ότι θα έχει τρελές παραγγελίες και πωλήσεις το συγκεκριμένο παιχνίδι.
ELMastas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τραγικό ... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από ELMastas
red1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Αυτο με την ασυλια ουτε εγω το καταλαβαινω. Οταν σχολιασα τo crunch και την δουλεια 60 ωρες τη βδομαδα, καποιοι απο εδω μεσα πεσανε να με φανε επειδη τους εθιξα την αγαπημενη τους εταιρεια. Εδώ βρε αγόρι σε προηγούμενο post είπα " οτι ίσως να μην είναι το 9/10 GOTYYYY !!! που ολοι περιμένουν και ίσως να ειναι ενα 7/10 παιχνίδι" και κατευθείαν γύρισε η συζήτηση στους "haters" που κράζουν το παιχνίδι λόγω των διάφορων πολιτικών ατζεντών του "ειδικού" τύπου (και μη) και τα σχετικά... Γιατί, ξέρεις, δεν υπήρχε απολύτως καμία περίπτωση λόγου του υπερβολικού hype, τρομερής διαφήμισης, 4-5 αναβολών καθώς και του γεγονότος οτι έκρυβε στην ουσία η CD pro τις last-gen εκδόσεις να βγει μάπα το καρπούζι... Δυστυχώς πολλοί δένονται συναισθηματικά με το εκάστοτε hobby και δεν μπορούν να δουν τα πράγματα αντικειμενικά : οτι μιλάμε για προϊόντα και οτι πίσω απο αυτά είναι οι εταιρίες που δεν κάνουν/παράγουν έργο (αφιλοκερδώς), απο το καλό της καρδούλας τους αλλα κοιτάνε απλά να σου πουλήσουν κάτι. To αστείο είναι πως αμα αυτή τη στιγμή μιλούσαμε για παιχνίδι της ΕΑ, Activision ή οποιασδήποτε άλλης "κακόφημης" εταιρίας, το παιχνίδι θα ήταν ήδη (μέσα σε ούτε καν 24 ώρες) ο περίγελος του 2020 απο άποψη ποιότητας (βλέπε: έλλειψης αυτής) και θα μπορούσες να στοιβάξεις ολα τα memes για να φτιάξεις βουνό. Η CD projekt όμως - όπως πολύ σωστά ειπε και ο Mitro σε άλλο post - με 1.5 παιχνίδι (απίστευτα εύστοχο) της δίνεται για κάποιον λόγο το ελεύθερο και λαμβάνει και την παροιμιακή "ασυλία" απο τον τύπο/χρήστες κτλπ, αυτό στο χωριό μου το ονομάζουνε εθελοτυφλία ή/και 2 μέτρα και 2 σταθμά. Γι'αλλη μια φορά αποδεικνύεται πως ο "ειδικός τύπος" τελεί αποκλειστικά και μόνο ρόλο χρηματιζόμενου PR και τίποτα άλλο, ειναι κυριολεκτικά αστείο το πόση έλλειψη διαφάνειας υπάρχει. Για να πούμε και κάτι θετικό τώρα : Η CD pro, τα παιχνίδια της τα υποστηρίζει μετά το launch, το cyberpunk ΘΑ φτιάξει σίγουρα (οχι σε previous-gen κονσόλες δυστυχώς) αλλά θα περάσουν μήνες αρκετοί όπως έγινε και με τους προηγούμενούς της τίτλους, το θέμα είναι το τώρα, στη παρούσα χρονική στιγμή που διανύουμε τι γίνεται γιατί η κατάσταση ειναι...καθόλου καλή. Ο τίτλος είναι στην ουσία ενα WIP των 60€, ντροπή - και ιδίως απο τη στιγμή που μιλάμε για την CD pro που έχει κερδίσει και την (τυφλή δυστυχώς) εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από red1 7 1
kax54638 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, ison είπε Πηρα την κολεκτορς απο το Public και μου την εστειλαν σημερα με SENDx ...Η εταιρεια αψογη και το εφερε...ταξι! Αργησε λιγο στο χρονο που ειχε πει αλλα πταισμα ...1 ωρα περιπου εκτος ηταν...απιστευτο. Και επικοινωνια αμεση μεσω Live chat. Μπραβο τους. ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν μου εδωσαν το Steelbook μονο ενα keychain...εχει παραλαβει καποιος αλλο απο PUBLIC? Ναι και εμένα από public ένα μπρελόκ είχε μόνο, αυτοκόλλητα, έναν χάρτη, ένα compendium και κάτι καρτ ποσταλ. Αλλά όχι steel book. Δεν θυμάμαι βέβαια να το έλεγε και στην σελίδα της παραγγελίας.
Segakias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Σκουπίδι παιχνίδι. Απο τα λίγα που λεω δεν θα το παίξω ποτέ. Αυτά να γίνουν μάθημα στους νεους gamers. Το πολυ hype βλάπτει 1
red1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Segakias είπε Σκουπίδι παιχνίδι. Απο τα λίγα που λεω δεν θα το παίξω ποτέ. Αυτά να γίνουν μάθημα στους νεους gamers. Το πολυ hype βλάπτει Sega, σκουπίδι οχι, απλά WIP... Για το hype συμφωνώ 100% αλλά τι να κάνεις, ο κόσμος δεν θέλει να μάθει οπότε...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εντύπωση μου κάνει η κατάντια της gaming δημοσιογραφιας αναφορικα με το παιχνιδι. Polarised κριτικες , απο τη μια σαιτ οπως το kotaku και το polygon το θαβουν για καθαρα πολιτικοιδεολογικους λογους ( αδιαφορους) , απο την αλλη εξαρσεις φανμποισμου με το , αισχρο/απαρδεκτο, τεχνικο κομματι του παιχνιδιου να αποκρυπτεται εντελως, τη στιγμη που οι περισσοτεροι που εχουν προπαραγειλει το παιχνιδι , το ποιο πιθανο ειναι να μην μπoρουν να το παιξουν καν με ικανοποητικο τροπο ειδικα σε ps4-xbox one, χωρις ομως το πισι να πηγαινει πισω αφου πλεον αναβαθμιση της gpu δε σημαινει 200-250 ευρω αλλα 500+ Θυμάμαι την εποχή που κυκλοφόρησε το gothic 3 , ενα πολυαναμενομενο για την εποχη παιχνιδι , το οποιο δικαιως θαφτηκε απο κριτικους και γκειμερς και απετυχε εμπορικα ακριβως επειδη επασχε εμφανως στο τεχνικο τομεα. Προφανως τα στανταρ εχουν πεσει πολυ απο τοτε , κατι που ειναι εμφανες πχ οταν ατομα δεν εχουν προβλημα να αγορασουν φουλ πραις τη alpha εκδοση του προλογου του baldurs gate 3. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Choronzon
Segakias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, red1 είπε Sega, σκουπίδι οχι, απλά WIP... Για το hype συμφωνώ 100% αλλά τι να κάνεις, ο κόσμος δεν θέλει να μάθει οπότε... Τωρα έβλεπα live stream του dr disrespect. Οδηγούσε το όχημα και έβγαινε εξω ο παίχτης απο το καπό. Σε κάποια φάση μίλαγε στον νιο και εμφανίστηκε ενας απο πίσω απο το πουθενά και προχωρούσε με ακίνητα πόδια. Και ολο το hype χτίστηκε απο ενα demo λες και θα βλέπαμε ποτέ τέτοια γραφικά. Ούτε σε αυτό το τομέα δεν μας κάλυψαν.
bad_freddy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, red1 είπε Για να πούμε και κάτι θετικό τώρα : Η CD pro, τα παιχνίδια της τα υποστηρίζει μετά το launch, το cyberpunk ΘΑ φτιάξει σίγουρα (οχι σε previous-gen κονσόλες δυστυχώς) αλλά θα περάσουν μήνες αρκετοί όπως έγινε και με τους προηγούμενούς της τίτλους, το θέμα είναι το τώρα, στη παρούσα χρονική στιγμή που διανύουμε τι γίνεται γιατί η κατάσταση ειναι...καθόλου καλή. Ο τίτλος είναι στην ουσία ενα WIP των 60€, ντροπή - και ιδίως απο τη στιγμή που μιλάμε για την CD pro που έχει κερδίσει και την (τυφλή δυστυχώς) εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Η αλήθεια είναι οτι είμαι σε δίλημμα μιας και διαβάζω οτι η MS κάνει refund στο 5λεπτο το game και σκέφτομαι να το αξιοποιήσω, απο την άλλη όπως είπες ξέρω οτι η CDPR ασχολείται και στρώνει τα παιχνίδια της. Σίγουρα τα bugs θα φτιάξουν αλλά δεν μπορεί να μην μπορούν να κάνουν κάτι και για τον τεχνικό τομέα όταν στην ίδια κονσόλα (One s) εχω παίξει RDR 2 αξιοπρεπέστατα, θέλω να πιστεύω οτι δεν ειναι optimized κι οτι θα στρώσει και τεχνικά. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από bad_freddy
DelsinGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Choronzon είπε Εντύπωση μου κάνει η κατάντια της gaming δημοσιογραφιας αναφορικα με το παιχνιδι. Polarised κριτικες , απο τη μια σαιτ οπως το kotaku και το polygon το θαβουν για καθαρα πολιτικοιδεολογικους λογους ( αδιαφορους) , απο την αλλη εξαρσεις φανμποισμου με το , αισχρο/απαρδεκτο, τεχνικο κομματι του παιχνιδιου να αποκρυπτεται εντελως, τη στιγμη που οι περισσοτεροι που εχουν προπαραγειλει το παιχνιδι , το ποιο πιθανο ειναι να μην μπoρουν να το παιξουν καν με ικανοποητικο τροπο ειδικα σε ps4-xbox one, χωρις ομως το πισι να πηγαινει πισω αφου πλεον αναβαθμιση της gpu δε σημαινει 200-250 ευρω αλλα 500+ Θυμάμαι την εποχή που κυκλοφόρησε το gothic 3 , ενα πολυαναμενομενο για την εποχη παιχνιδι , το οποιο δικαιως θαφτηκε απο κριτικους και γκειμερς και απετυχε εμπορικα ακριβως επειδη επασχε εμφανως στο τεχνικο τομεα. Προφανως τα στανταρ εχουν πεσει πολυ απο τοτε , κατι που ειναι εμφανες πχ οταν ατομα δεν εχουν προβλημα να αγορασουν φουλ πραις τη alpha εκδοση του προλογου του baldurs gate 3. Καλά λες για Gothic 3 αλλά να θυμίσω και Fallout τα οποία πάλι θάβονταν λόγω των bugs αλλά... έχουν όνομα. Αυτό με τη πολιτικοποίηση στο gaming συμβαίνει χρό0νια στο χώρο του entertainment δυστυχώς. Και σιγά σιγά φαίνεται περισσότερο και στο gaming. Πέρα από αυτό, κανείς δεν είπε οκ δεν πειράζει θα τα φτιάξουν και προχωράμε. Όλοι τους κράζουν ΑΛΛΆ ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη πίστη στη CDPR καλώς ή κακώς και είναι και οι ίδιοι πολύ consumer friendly. Τώρα το θέμα με τα reviews είναι πολύ άσχημο αλλά μην χάνουμε το δάσος. Επίσης δεν μπορούσαν να το καθυστερήσουν και άλλο. Θα τους έτρωγαν.. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από DelsinGR
Daredevil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Choronzon είπε Εντύπωση μου κάνει η κατάντια της gaming δημοσιογραφιας αναφορικα με το παιχνιδι. Polarised κριτικες , απο τη μια σαιτ οπως το kotaku και το polygon το θαβουν για καθαρα πολιτικοιδεολογοικους λογους ( αδιαφορους) , απο την αλλη εξαρσεις φανμποισμου με το , αισχρο/απαρδεκτο, τεχνικο κομματι του παιχνιδιου να αποκρυπτεται εντελως, τη στιγμη που οι περισσοτεροι που εχουν προπαραγειλει το παιχνιδι , το ποιο πιθανο ειναι να μην μπoρουν να το παιξουν καν με ικανοποητικο τροπο ειδικα σε ps4-xbox one, χωρις ομως το πισι να πηγαινει πισω αφου πλεον αναβαθμιση της gpu δε σημαινει 200-250 ευρω αλλα 500+ Θυμάμαι την εποχή που κυκλοφόρησε το gothic 3 , ενα πολυαναμενομενο για την εποχη παιχνιδι , το οποιο δικαιως θαφτηκε απο κριτικους και γκειμερς και απετυχε εμπορικα ακριβως επειδη επασχε εμφανως στο τεχνικο τομεα. Προφανως τα στανταρ εχουν πεσει πολυ απο τοτε , κατι που ειναι εμφανες πχ οταν ατομα δεν εχουν προβλημα να αγορασουν φουλ πραις τη alpha εκδοση του προλογου του baldurs gate 3. μα σαν παιχνίδι στο pc είναι εξαιρετικό, ψιλοbugs υπάρχουν αλλά τουλάχιστον στις πρώτες 7 ώρες δεν μου χάλασε κάτι το παιχνίδι.
red1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Η αλήθεια είναι οτι είμαι σε δίλημμα μιας και διαβάζω οτι η MS κάνει refund στο 5λεπτο το game και σκέφτομαι να το αξιοποιήσω, απο την άλλη όπως είπες ξέρω οτι η CDPR ασχολείται και στρώνει τα παιχνίδια της. Σίγουρα τα bugs θα φτιάξουν αλλά δεν μπορεί να μην μπορούν να κάνουν κάτι και για τον τεχνικό τομέα όταν στην ίδια κονσόλα (One s) εχω παίξει RDR 2 αξιοπρεπέστατα, θέλω να πιστεύω οτι δεν ειναι optimized κι οτι θα στρώσει και τεχνικά. Freddy, προσωπική πάντα άποψη, κάνε refund, ψήφισε με το πορτοφόλι σου φίλε - ιδίως απο τη στιγμή που το παίζεις (ή, πας να το παίξεις καλύτερα ) σε ΧΟΝΕ οπου ειναι και ενα χάλι... Αμα ήσουν σε PS4, θα σου έλεγα να το ξεχάσεις καλύτερα καθώς η πολιτική επιστροφών της Sony ειναι...χάλι πραγματικό (παθών) αλλά η Microsoft απο την άλλη τα πάει πολύ καλά σ'αυτον τον τομέα. Έδωσες 50-60 ευρώ για παιχνίδι που - τώρα - δεν παίζεται σε previous-gen κονσόλα, κάνε refund αφού μπορείς και οταν με το καλό πας σε XSX/XSS/PS5 τοτε θα μπορούσες να ξαναπροσπαθήσεις, και στην τελική, θα εχουν διορθωθεί και κάποια bugs συν του οτι θα το βρεις και σε καλύτερη τιμή. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από red1 2
bad_freddy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, red1 είπε Freddy, προσωπική πάντα άποψη, κάνε refund, ψήφισε με το πορτοφόλι σου φίλε - ιδίως απο τη στιγμή που το πάιζεις (ή, πας να το παίξεις καλύτερα :D) σε ΧΟΝΕ οπου ειναι χάλι... Αμα ησουν σε PS4, θα σου έλεγα να το ξεχάσεις καλύτερα καθώς η πολιτική επιστροφών της ειναι...χάλι πραγματικό (παθών) αλλά η Microsoft απο την άλλη τα πάει πολύ καλά σ'αυτον τον τομέα. Εδωσες 50-60 ευρώ για παιχνίδι που - τώρα - δεν παίζεται σε previous-gen ονσόλα, κάνε refund αφού μπορείς και οταν με το καλό πας σε XSX/XSS/PS5 τοτε θα μπορούσες να ξαναπροσπαθήσεις, και στην τελική, θα εχουν διορθωθεί και κάποια bugs συν του οτι θα το βρεις και σε καλύτερη τιμή. 50-60? Χαχα MS Store φίλε 69,90! Τα refunds είναι για 14 μέρες οπότε θα περιμένω λίγο μήπως βγεί κάποιο patch/ανακοίνωση και θα το κάνω αν είναι τελευταία στιγμή... Δεν μπορεί να μην αναφέρει τι σκοπεύει να κάνει η CDPR γι αυτη την κατάσταση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα