Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series X|S][Stadia]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμπλήρωσα το πρώτο δεκαωράκι πριν λίγο (όχι μονοκοπανιά, προφανώς 😆). Ακόμα Act 1, στο "The Pickup" main quest.

Μέχρι στιγμής σε θέμα story/χαρακτήρες/voice acting κλπ. φαίνονται εξαιρετικά, αν και φωνάζει από μακριά το cut content, για να προλάβουν να το βγάλουν. Έχει μπόλικο content πάντως (και generic και πιο καλοστημένο). Το μόνο "αρνητικό" για μένα είναι ότι, από ό,τι φαίνεται, δείξαν πάρα πολλά στα trailers, κυρίως σ' αυτό στην E3 2018 με τον Αργυροχέρη (Ασημενιοχέρη; nah, το πρώτο μου ακούγεται πιο καλά!) και καταλαβαίνω προς τα πού το πάει το τέλος του συγκεκριμένου Act (σπόιλερ για όσους δεν έχουν δει το συγκεκριμένο ή γενικά trailers) :

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Το gameplay του ή ο τρόπος που το προσεγγίζω εγώ (αποκλειστικά non-lethal/hacking/stealth) δεν μου φαίνεται και τόσο καλός. Μου φαίνονται πολύ άβολα ή απλοποιημένα (αν και π.χ. στο  melee combat ίσως φταίνε και τα fps drops).

Τεχνικά, ας μην γελιόμαστε, το παιχνίδι θέλει ΠΟΛΥ δουλειά (τουλάχιστον για όσα φτιάχνονται). Αν και, παραδόξως, το παιχνίδι φαίνεται ΠΟΛΥ πιο όμορφο στο PS4 Pro από ό,τι περίμενα και το καλό είναι ότι, όταν φτιαχτεί το θέμα με το pop-in, το performance και την ανάλυση, θα μιλάμε για ένα απ' τα ομορφότερα παιχνίδια σε κονσόλα. Τα έχω συναντήσει σχεδόν όλα μεν, αλλά λίγες φορές (2-3 φορές, πλην των fps drops) το καθένα δε: αρκετά fps drops (λογικά και κάτω από 20), pop in, κρασάρισμα (μόλις ένα, λίγο πριν κάνω save για να κλείσω) κλπ. Η AI πολύ κακή (T-pose, συμπεριφορά npc/αυτοκινήτων κλπ. ό,τι έχει αναφερθεί δηλαδή) και αρκετά εκμεταλλεύσιμη.

Ωστόσο, το παιχνίδι φαίνεται να έχει ψυχή, να έχει ενδιαφέροντες χαρακτήρες και πλοκή. Πετυχαίνει 100% την ατμόσφαιρα που ήθελε να δώσει (σε art design και μουσική). Σε αυτά, μέχρι στιγμής, δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου (αν και δεν φτάνει, για μένα, κανένα από τα καινούρια Deus Ex, πόσο μάλλον το πρώτο το ορθόδοξο, για την ώρα). Δεν ξέρω αν θα (ξανα)έδινα τα 69.99/219.99 κλπ. σε αυτή την κατάσταση, πάντως δεν λυπάμαι τις ώρες που ξόδεψα και πρόκειται να ξοδέψω για να ολοκληρωθεί το πρώτο playthrough.

Επεξ/σία από kosmsamo
  • Like 2
  • Απαντ. 749
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τόσες φωτό δεν έχω ξαναβγάλει σε παιχνίδι. Εικόνες (ξαναλέω) από την 'χειρότερη' έκδοση του παιχνιδιού. (ΧΒΟΧ ΟΝΕ VCR) Ο κόσμος του παιχνιδιού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

DimitrC_2077_16.jpg

DimitrC_2077_15.jpg

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
  Στις 28/12/2020 στις 10:13 ΠΜ, gr8effect είπε

Τόσες φωτό δεν έχω ξαναβγάλει σε παιχνίδι. Εικόνες (ξαναλέω) από την 'χειρότερη' έκδοση του παιχνιδιού. (ΧΒΟΧ ΟΝΕ VCR) Ο κόσμος του παιχνιδιού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

DimitrC_2077_16.jpg

DimitrC_2077_15.jpg

Όπως τα λες φίλε μου. Τόσο ζωντανό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν για κάθε bug τύπου αιωρούμενα κινητά/τσιγάρα/όπλα κλπ. το παιχνίδι δίνει κι από ένα side/mini quest σαν το GIG: Dirty Biz ή main quest σαν το The Heist, τότε είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!

Να βάλω κι εγώ κανά screenshot από PS4 Pro:

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το easter egg του τεράστιου:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 29/12/2020 στις 4:08 ΜΜ, Fotis13 είπε

Ψαχνοντας για παραπανω πληροφοριες σχετικα με το επερχομενο DLC  δεν βρηκα κατι περα απο το γενικολογο  early 2021...

ναι δεν εχουν πει κατι παραπανω,απλα οτι ερχεται αρχες 2021

Δημοσ.

Μετά από δεκάδες ώρες, προχωροντας αρκετά το story και κάνοντας πολλά side quests αποφάσισα να το παρατησω. Οσα ωραία πράγματα έχει να δώσει το παιχνίδι, όσο και αν το αναβάθμισαν στην 1.06, η συνολική εικόνα καταστρεφεται από το κάκιστο performance (παίζω σε one X) κάνοντας το με διαφορά ότι χειρότερο έχω παίξει φέτος. Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που ακόμα και αν το φτιάξουν (και αν ποτέ το φτιάξουν για κονσόλες last gen) πραγματικά δεν ξέρω αν θα έχω όρεξη να το ξανά πιάσω. Όπως έχω ξανά πει κρίμα γιατί ήταν προεγκατεστημενο στη κονσολα και δεν μπορώ να κάνω και refund. Όσοι έχετε παλιές κονσόλες και δεν σκοπεύετε να αγοράσετε σύντομα καινούριες μείνετε μακριά από αυτό το ο Θεός να το κάνει παιχνίδι 

Δημοσ.
  Στις 30/12/2020 στις 12:25 ΠΜ, SabotazNic είπε

Νομιζω ειχαν πει 2 μεγαλα updates Ιανουαριο και Φεβρουαριο και μαλλον Μαρτιο παει το dlc

Ναι αυτη ειναι η λογικη σειρα συμφωνα με  οτι εχουν πει .

Δημοσ.

Τα dlc είναι ανεξάρτητα των patch, διαφορετικές ομάδες ασχολούνται.  Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι μαζί με τα patch θα βάζουν και κάποια dlc . Φυσικα μην περιμένετε να ειναι κατι πολύ μεγάλο, αυτό θα ερθει με την μορφή των expansions όπως έγινε και με το witcher. Φαντάζομαι κατά το καλοκαίρι 

Δημοσ.

Είναι ιδέα μου ή τα Nomad cars είναι τα πιο sexy αυτοκίνητα στο παιχνίδι; (κάτι ανάμεσα σε Blade runner και Mad Max)

DimitrC_2077_20.jpg

Και μιλώντας για Nomads & sexy...

DimitrC_2077_19.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...