Millennium Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Πρωτη φορα διαβαζω για τετοιο προβλημα στο fire.Χμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δεν σου ειπε οτι εχει το fire αλλα το elf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Am015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Γενικά η πλειοψηφία των ainol έχουν προβλήματα , μια επίσκεψη στο forum της ainol θα σας πείσει !!! Oι κινεζιές αυτά έχουν !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δεν σου ειπε οτι εχει το fire αλλα το elf Δεν ειδα να το αναφερει.Εγω δεν εχω διαβασει στο slate ουτε για το elf για πολλα προβ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) εγω ainol λεω... Γενικά η πλειοψηφία των ainol έχουν προβλήματα , μια επίσκεψη στο forum της ainol θα σας πείσει !!! Oι κινεζιές αυτά έχουν !!! καλα απ τη στιγμη που παιρνει καποιος κινεζικο εννοειται οτι θα εχει καποια προβληματα, πολλα η λιγα αναλογα με το τι αγοραζει και απο ποια εταιρεια...για τα λεφτα τους μια χαρα ειναι και με το παραπανω....καμια εναλλακτικη να προτεινεις εχεις;καποιο που να εχει υποστηριξη και καλα χαρακατηριστικα με καλη τιμη;να βοηθησουμε και το φιλο; και επειδη το elf το χω δει κι απο κοντα, νταξει αλλο elf αλλο fire... Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2013 από kalampakas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Το elf ειναι το προηγουμενο τους οκ.Αλλα και παλι η γενικευση ειναι καπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aravager Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 εν τέλει παρηγγειλα το Onda 972. Σε 2 εβδομάδες που θα το έχω θα σας πώ εντυπώσεις. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 περιμενουμε εναγωνιως...!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Am015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Είχα προτείνει το Onda , το ainol μόνο για να διαβάζω βιβλία το έχω για οτιδήποτε άλλο μου δυσκόλεψε τη ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Απο π εν τέλει παρηγγειλα το Onda 972. Σε 2 εβδομάδες που θα το έχω θα σας πώ εντυπώσεις. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Απο που φιλε το παραγγειλες και ποσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aravager Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Απο π Απο που φιλε το παραγγειλες και ποσο? Απο το link που έχω δώσει στην αρχή του θέματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ακομα το περιμενεις φιλος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 φιλε ηρθε ? γιατι και εγω προς τα εκει προσανατολιζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aravager Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παίδες έφτασε επιτελους μετά από 17 ημέρες. Έφαγα φρίκη διότι ενω εβρίσκε το modem δεν μπορούσα να συνδεθώ. Εν τέλει το έφτιαξα ( ήταν μια ρύθμιση στο modem). Τώρα προσπαθώ να ρυθμίσω τα χρώματα της οθόνης ( έχω αλλοιωση χρωμάτων με ποίο έντονο το κόκκινο). Γράψτε μου για ότι απορίες ερωτήσεις έχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες έφτασε επιτελους μετά από 17 ημέρες. Έφαγα φρίκη διότι ενω εβρίσκε το modem δεν μπορούσα να συνδεθώ. Εν τέλει το έφτιαξα ( ήταν μια ρύθμιση στο modem). Τώρα προσπαθώ να ρυθμίσω τα χρώματα της οθόνης ( έχω αλλοιωση χρωμάτων με ποίο έντονο το κόκκινο). Γράψτε μου για ότι απορίες ερωτήσεις έχετε Πες μας γενικά πως πάει,αν δεις κάτι που σε προβληματίσει και αν σου κάνει κρασαρίσματα γιατί χρήστης εδώ λέει ότι του κάνει συνέχεια!! Τελικά πόσο σου στοίχισε; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2013 από captnemo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα