Προς το περιεχόμενο

ainol 9 ή onda v712

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά η πλειοψηφία των ainol έχουν προβλήματα , μια επίσκεψη στο forum της ainol θα σας πείσει !!! Oι κινεζιές αυτά έχουν !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ainol λεω...

Γενικά η πλειοψηφία των ainol έχουν προβλήματα , μια επίσκεψη στο forum της ainol θα σας πείσει !!! Oι κινεζιές αυτά έχουν !!!

καλα απ τη στιγμη που παιρνει καποιος κινεζικο εννοειται οτι θα εχει καποια προβληματα, πολλα η λιγα αναλογα με το τι αγοραζει και απο ποια εταιρεια...για τα λεφτα τους μια χαρα ειναι και με το παραπανω....καμια εναλλακτικη να προτεινεις εχεις;καποιο που να εχει υποστηριξη και καλα χαρακατηριστικα με καλη τιμη;να βοηθησουμε και το φιλο; και επειδη το elf το χω δει κι απο κοντα, νταξει αλλο elf αλλο fire...

Επεξ/σία από kalampakas.
Δημοσ.

εν τέλει παρηγγειλα το Onda 972. Σε 2 εβδομάδες που θα το έχω θα σας πώ εντυπώσεις. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα προτείνει το Onda , το ainol μόνο για να διαβάζω βιβλία το έχω για οτιδήποτε άλλο μου δυσκόλεψε τη ζωή. 

Δημοσ.

Απο π

εν τέλει παρηγγειλα το Onda 972. Σε 2 εβδομάδες που θα το έχω θα σας πώ εντυπώσεις. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.

Απο που φιλε το παραγγειλες και ποσο?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες έφτασε επιτελους μετά από 17 ημέρες. Έφαγα φρίκη διότι ενω εβρίσκε το modem δεν μπορούσα να συνδεθώ. Εν τέλει το έφτιαξα ( ήταν μια ρύθμιση στο modem). Τώρα προσπαθώ να ρυθμίσω τα χρώματα της οθόνης ( έχω αλλοιωση χρωμάτων με ποίο έντονο το κόκκινο). Γράψτε μου για ότι απορίες ερωτήσεις έχετε:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες έφτασε επιτελους μετά από 17 ημέρες. Έφαγα φρίκη διότι ενω εβρίσκε το modem δεν μπορούσα να συνδεθώ. Εν τέλει το έφτιαξα ( ήταν μια ρύθμιση στο modem). Τώρα προσπαθώ να ρυθμίσω τα χρώματα της οθόνης ( έχω αλλοιωση χρωμάτων με ποίο έντονο το κόκκινο). Γράψτε μου για ότι απορίες ερωτήσεις έχετε :)

Πες μας γενικά πως πάει,αν δεις κάτι που σε προβληματίσει και αν σου κάνει κρασαρίσματα γιατί χρήστης εδώ λέει ότι του κάνει συνέχεια!!

Τελικά πόσο σου στοίχισε;

Επεξ/σία από captnemo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...