Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε-Αγορες μπορεις να κανεις και απο ελληνικα e-shops,χωρις να βλεπεις κανεναν.Πριν ομως προχωρησεις στην αγορα κανεις και μια μικρη ερευνα.Για την τιμη του,τα χαρακτηριστικα του,αν το εχει και κανεις αλλος χριστιανος να σου πει τη γνωμη του,ετσι για να επανελθουμε.

• Like 1
Δημοσ.

στο θεμα θελω να πω οτι ενας σωστος

επαγγελματιας δεν πουλαει μαπα πραγμα.Αλλα αυτο προυποθετει ηθικη και οχι κοντοφθαλμη ελληνικη πονηρια...

Αυτό το ξεχασα. Καταλαβαίνεις ότι είναι παράλογο εφόσον το συγκεκριμένο προϊόν πωλείται και εκτός Ελλάδας? Ή νομίζεις ότι στο εξωτερικό το βάζουνε στα ράφια με μια ταμπέλα πάνω που λεει "μην το αγόρασετε"

Λίγο σοβαρότητα δλδ. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η φτήνια τρώει τον παρά. Τα ήθελες όλα με 32 ευρώ και τώρα γκρινιάζεις. Δεν είναι έτσι όμως.

Δημοσ.

Ρε φίλε πας καλα; Τι θες να σου πει ο υπάλληλος ; Ότι το προιόν που πουλάει είναι μάπα. Όφειλες να ήξερες όσο και αρχάριος να είσαι ότι κουτιά των 30 ευρώ + άθλιο PSU δεν κάνουν. Εσύ φταις ...

Δημοσ.

Aν του το πρότειναν μπορεί να έχει δίκιο.Αλλά κ πάλι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έπεσε σε ελλατωματικό κομμάτι. Άλλωστε γι' αυτό έχουν και εγγύηση. Το κατάστημα είναι μεσάζοντας, ούτε ο κατασκευαστής είναι, ούτε μπορεί να έχει δοκιμασμένο ό.τι πουλάει. Αν ήθελε κάτι φθηνό και το βρήκε στο σερφάρισμα shit happens...

Δημοσ.

Ρε φιλαράκι, αποστάτες είχες βάλει πριν βιδώσεις την μητρική? Δεν μπορώ δηλαδή να φανταστώ, τι κλίση πρέπει να έχει πάρει η μητρική, για να ακουμπήσει πάνω στο κουτί, αν έχουν μπει αποστάτες!

• Like 2
Δημοσ.

Ρε φιλαράκι, αποστάτες είχες βάλει πριν βιδώσεις την μητρική? Δεν μπορώ δηλαδή να φανταστώ, τι κλίση πρέπει να έχει πάρει η μητρική, για να ακουμπήσει πάνω στο κουτί, αν έχουν μπει αποστάτες!

Γιατί μου φαίνεται πως έχει γίνει ακριβώς αυτό, ότι δεν έβαλε δηλαδή και την βίδωσε πάνω στο κουτί???? :confused:

Δημοσ.

Γιατί μου φαίνεται πως έχει γίνει ακριβώς αυτό, ότι δεν έβαλε δηλαδή και την βίδωσε πάνω στο κουτί???? :confused:

Mερικά κουτιά δεν χρειάζονται αποστάτες πάντως, το σημείο που πατάει η μητρική είναι υπερυψωμένο. Βέβαια την απορία θα μας την λύσει ο ts.

• Like 1
Δημοσ.

Mερικά κουτιά δεν χρειάζονται αποστάτες πάντως, το σημείο που πατάει η μητρική είναι υπερυψωμένο. Βέβαια την απορία θα μας την λύσει ο ts.

Και πάλι όμως επειδή μιλάμε για ηλεκτρισμό, ο αποστάτης is your only friend mate! Και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Δημοσ.

Οσο και αν ειναι απιστευτο δεν εβαλα τους αποστατες.Και αναρωτιομουνα γιατι βρισκονται αυτα στο σακουλακι; Τωρα εμαθα αφου γειωσα την mobo με το κουτι,Ετσι ειναι αμα εχεις να ασχοληθεις με desktop  7-8 χρονια.

Να ειστε ολοι καλα για τις απαντησεις σας και θα τα ξαναπουμε στην επομενη χαζομαρα... :-D

Δημοσ.

Οσο και αν ειναι απιστευτο δεν εβαλα τους αποστατες.Και αναρωτιομουνα γιατι βρισκονται αυτα στο σακουλακι; Τωρα εμαθα αφου γειωσα την mobo με το κουτι,Ετσι ειναι αμα εχεις να ασχοληθεις με desktop  7-8 χρονια.

Να ειστε ολοι καλα για τις απαντησεις σας και θα τα ξαναπουμε στην επομενη χαζομαρα... :-D

Στην θέση σου θα έλεγα και μια συγνώμη στον δεινόσαυρο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...