ppaio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια Σημερα αλλαξα το PSU στο συστημα μου και εβαλα ενα Corsair CX430.Tωρα οταν μπουταρω ο ανεμιστηρας της cpu (Intel Pentium G860) αρχιζει και μετα 4 δευτερολεπτα σταματα και το συστημα δεν ποσταρει.Η δουλεια δηλαδη το αρχισταματημα του ανεμιστηρα συνεχιζει μεχρι να κλεισω το διακοπτη. Η mobo ειναι η ASUS P8H61-MX USB3.Δοκιμασα και το παλιο PSU με το οποιο δουλευε κανονικα πριν την αλλαγη και επαναλαμβανεται το ιδιο. Μπορει κανεις να μου πει τι γινεται ; Νομιζω οτι την καθαρισα την mobo αλλα περιμενω να μου πειτε και εσεις... Ευχαριστω εκ των προτερων....
snakes Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Πες μας το υπόλοιπο σύστημά σου από τι αποτελείται μπορεί να μην του φτάνουν 430w! 1
ppaio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Πες μας το υπόλοιπο σύστημά σου από τι αποτελείται μπορεί να μην του φτάνουν 430w! Ενα σκληρο 2.5 της WD στα 160 GB και τιποτα αλλο δηλαδη ουτε καρτα γραφικων ουτε dvd.Mου φαινεται απιθανο να μην φτανουν τα 430.
STORM1978 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Συν έδεσες κανονικά όλα τα καλώδια όπως και την παροχή του cpu? Μια λύση, βγάλε τον επεξεργαστή , καθάρισε την μητρική καλά, ξαναβάλτον να κουμπώσει καλά με καινούρια πάστα και βεβαιώσου ο ανεμιστήρας να κουμπώσει επίσης καλά στην μητρική. Βεβαιώσου πως όλα τα ρεύματα είναι σωστά τοποθετημένα και ξαναπάτα το start. Αλλιώς ίσως παίζει θέμα με την μητρική. Πριν το βγάλσιμο, δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία από την μητρική για 30 δευτερόλεπτα και το τροφοδοτικό επίσης και κάνε πως πατάς το κουμπί για έναρξη για να την αποφορτίσεις την μητρική εντελώς, ξαναβάλε την μπαταρία και το τροφοδοτικό και βάλε μπρος.
GothmogGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Το 12V EPS καλώδιο για τον επεξεργαστή το έχουμε συνδέσει?
ppaio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Κινεζοκαταστασεις κινεζοπαθηματα...Τελικα οτι πληρωνεις παιρνεις και αποφευγεις και τον ψυχιατρο.Αγορασα το εν λογω κουτι Site: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30729&cat=1&sub=152&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined">ΚΟΥΤΙ για να στεγασω ενα νεο συστημα.Το εν λογω ερχεται με ενα απιστευτης κακης ποιοτητας τροφοδοτικο το οποιο αλλαξα με ενα Corsair CX430 . Tωρα παρατηρω οτι δεν μπορω να στερεωσω την mobo διοτι λογω κακης σχεδιασης θα επρεπε οι τρεις βιδες που το στερεωνουν στο σασι ειναι λιγο πιο ψηλα απο αυτες προς την μερια του Ι/Ο panel .Mε αποτελεσμα οταν βιδωνω τις τρεις βιδες η mobo να σηκωνεται στον αερα απο την αλλα πλευρα και μαλιστα γειωνεται με το σασι και φυσικα παρουσιαζε το προβλημα του να μην ποσταρει το συστημα. Απιστευτες κινεζο καταστασεις ααα και επισης το εν λογω κουτι (να το κανει ο Θεος) δεν εχει τασακια για δισκους η dvd. Φυσικα παει για αλλαγη ενω τωρα ψαχνω γκρεμο στην δυτικη Θεσ/κη για να το γκρεμοτσακισω... ΥΓ.Εσεις που δουλευετε στα μαγαζια και βλεπετε τον πελατη να παρνει αυτη την κινεζια ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ???
achilles_g_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Το κουτί κάνει 40 ευρώ με τροφοδοτικό. Τι ποιότητας τροφοδοτικό ήθελες να έχει;; Όπως είπες κι εσύ ό,τι πληρώνεις παίρνεις..Εγώ όταν είναι να πάρω κάτι φθηνό το σκέφτομαι 2 φορές παραπάνω. Έχω πληρώσει πολλές φορές το φθηνό πολύ ακριβότερα. 2
ppaio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Το κουτί κάνει 40 ευρώ με τροφοδοτικό. Τι ποιότητας τροφοδοτικό ήθελες να έχει;; Όπως είπες κι εσύ ό,τι πληρώνεις παίρνεις..Εγώ όταν είναι να πάρω κάτι φθηνό το σκέφτομαι 2 φορές παραπάνω. Έχω πληρώσει πολλές φορές το φθηνό πολύ ακριβότερα. Αυτο δεν απαλλασει το καταστημα το οποιο σιγουρα ξερει τι πουλα.Αλλα τι θελω και μπλεκω με ελληνικα μαγαζια...
darkheretic Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Αυτο δεν απαλλασει το καταστημα το οποιο σιγουρα ξερει τι πουλα.Αλλα τι θελω και μπλεκω με ελληνικα μαγαζια... Μα καλα τα ελληνικα μαγαζια νομιζεις πως εχουν εφευρει το ξεφορτωμα της σκαρταδουρας?Ειναι ο νομος της αγορας και ειναι παγκοσμιος.Ειναι φυσικο να εισαι εκνευρισμενος αλλα ουσιαστικα,εκτος κι αν στο πουλησαν για μεταξωτη κορδελα,το λαθος ειναι δικο σου. 1
ppaio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μα καλα τα ελληνικα μαγαζια νομιζεις πως εχουν εφευρει το ξεφορτωμα της σκαρταδουρας?Ειναι ο νομος της αγορας και ειναι παγκοσμιος.Ειναι φυσικο να εισαι εκνευρισμενος αλλα ουσιαστικα,εκτος κι αν στο πουλησαν για μεταξωτη κορδελα,το λαθος ειναι δικο σου. Φιλε με τα ξενα μαγαζια δεν βλεπεις τον υπαλληλο .Στα ελληνικα τον εχεις απεναντι σου του μιλας εισαι και πελατης και παρολο αυτα δεν μπαινει στον κοπο να σου πει διοτι το ξερει οτι αυτο το κουτι ειναι ΜΑΠΑ.Εγω το χρεωνω σε αυτον διοτι αυτος ειναι επαγγελματιας .Παντως για μενα ειναι η τελευταια συναλλαγη με ελληνικο μαγαζι ακομα και πινεζα απο το εξωτερικο και ας κανει ενα μηνα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει, γράφονται λίγο άκυρα πράγματα νομίζω. Τι κουτί ήθελες να σου δείξει σε αυτό το ποσό? Ή μήπως ήσουν διατεθειμένος να δωσεις για κουτί από 20 που κάνει αυτό 120? Μήπως αν σου έδειχνε κάποιο των 120 θα έλεγες ότι ήθελε να σου πασάρει το ακριβό?
ppaio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει, γράφονται λίγο άκυρα πράγματα νομίζω. Τι κουτί ήθελες να σου δείξει σε αυτό το ποσό? Ή μήπως ήσουν διατεθειμένος να δωσεις για κουτί από 20 που κάνει αυτό 120? Μήπως αν σου έδειχνε κάποιο των 120 θα έλεγες ότι ήθελε να σου πασάρει το ακριβό? Κατανοω οτι εδω μεσα γραφουν και "Υπαλληλοι" αλλα δεν ηθελα να μου υποδειξει τιποτα ηθελα απλα να μου πει οτι ειναι ΜΑΠΑ. Δεν πειραζει ομως οι κουτοπονηροι δεν εχουν μεγαλο MTF...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Συνεχίζεις να γράφεις άκυρα πράγματα εμπλουτισμένα μάλιστα με εκτός τόπου και χρόνου επιθετικότητα. Δείξε μου ένα κουτί στα 32 ευρώ (απο κει ξεκινάει το hantol με το psu μαζί) που δεν είναι μάπα. Το επόμενο σετάκι που γνωρίζω εγώ (κουτί+ psu) και δεν είναι μάπα βγαίνει 100 ευρώ. Περιμένεις ο κάθε πωλητής να θεωρεί αυτονόητο ότι όποιος δίνει 30 δίνει και 100? Στο εξωτερικό νομίζεις ότι θα σου το πρότειναν? Έχεις πάει ποτέ σε μαγαζί στο εξωτερικό?
ppaio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Συνεχίζεις να γράφεις άκυρα πράγματα εμπλουτισμένα μάλιστα με εκτός τόπου και χρόνου επιθετικότητα. Δείξε μου ένα κουτί στα 32 ευρώ (απο κει ξεκινάει το hantol με το psu μαζί) που δεν είναι μάπα. Το επόμενο σετάκι που γνωρίζω εγώ (κουτί+ psu) και δεν είναι μάπα βγαίνει 100 ευρώ. Περιμένεις ο κάθε πωλητής να θεωρεί αυτονόητο ότι όποιος δίνει 30 δίνει και 100? Στο εξωτερικό νομίζεις ότι θα σου το πρότειναν? Έχεις πάει ποτέ σε μαγαζί στο εξωτερικό? Δεν ειναι κακο να εισαι "Υπαλληλος" διοτι φιλε εχεις ενα χρονο λιγοτερο απο εμενα εδω και εχεις 10Κ μηνυματα και τα περισσοτερα αφορουν ενα μαγαζι.Ισως να ειναι τυχαιο δεν λεω... αλλα επιστρεφοντας στο θεμα θελω να πω οτι ενας σωστος επαγγελματιας δεν πουλαει μαπα πραγμα.Αλλα αυτο προυποθετει ηθικη και οχι κοντοφθαλμη ελληνικη πονηρια...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Καταρχήν δεν απαντάς σε τίποτα επί της ουσίας. Πάμε παρακάτω στα περι υπαλλήλου: Δεν είναι αβάσιμη η σκέψη σου αν και κακοπροαίρετη. Όντως πολλοί μπορούν να παρεξηγήσουν μερικά πράγματα. Κάνε όμως και μια σκέψη παρακάτω, αν δεν σου κάνει κόπο. Έχεις δει από κοντά το μαγαζί στο οποίο αναφέρεσαι? Μια αποθήκη είναι. Πόσους υπαλλήλους θεωρείς ότι έχει τη δυνατότητα να έχει, ειδικά στο ινσομνια; Στο λέω αυτό γιατί αν θεωρήσουμε εμένα υπάλληλό του θα πρέπει με τα ίδια κριτήρια να θεωρήσουμε και άλλους 15 τουλάχιστον που προτείνουν σχεδόν συνέχεια αυτό το κατάστημα. Στην πράξη -και το έχω εξηγήσει πολλάκις- το συγκεκριμένο κατάστημα έχει για μένα μέχρι στιγμής 2 θετικά (τιμές-ποικιλία), 2 αρνητικά (διαθεσιμότητα-χρόνοι παράδοσης) και ένα ...ουδέτερο (η ανταπόκρισή του στις αντικαταστάσεις είναι στον μέσο όρο). Προφανώς και δεν είσαι υποχρεωμένος να γνωριζεις όλα μου τα μυνήματα, αλλά θα ήταν σωστό πριν προβείς σε χαρακτηρισμούς να κάνεις ένα στοιχειώδες ψάξιμο και διαχρονικό. Θα δεις εκεί ότι οι προτάσεις μου στο σύνολό του περιλαμβάνουν τουλάχιστον 5 διαφορετικά καταστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα