morgoth Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Έχω συμπιέσει το godfather II σε δύο αρχεία(ήταν δύο dvd) αλλά το ένα έχει βγεί μεγάλο(825mb).Πώς μπορώ να τα συνδέσω αυτά τα δύο αρχεία μαζί,ώστε να τα κόψω σε διαφορετικό μέγεθος;;;;Please help αν κάποιος γνωρίζει :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Virtual Dub,Apend Video,χώστα ένα-ένα(πιστεύω ότι έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά) και μετά το κόβεις στα δύο(ισομεγέθη)... Direct Steram Copy,και στο Video και στο Audio,μην ξεχνιώμαστε... Αν δεν κατάλαβες,ξαναρώτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα,αλλά μου γράφει ότι δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά στον ήχο,παρόλο που έβαλα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις!!Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;;;Thanks πάντως Μάριε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Φτιάχτο ξανά,με direct stream copy.Θα σου πάρει κανα πεντάλεπτο ανα κομμάτι.Δεν νομίζω να μην τα δεχτεί ύστερα,αφού μάλιστα λες ότι είναι ίδια. Κανας άλλος,άλλη ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 morgoth... τι ήχο έχει το ένα και τι το άλλο; Χρησιμοποιήσε το GSpot να το βρεις ή το File Information του VDub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Ο ήχος είναι vbr mp3 115kbps και στα δύο.Χρησιμοποιήσα το file information του vdub για επιβεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Και αν κάνεις αυτό που σου είπε ο Μάριος δεν παίζει; Έχουν το ίδιο resolution; Φαντάζομαι ότι παίζεις με VirtualDubMod κι όχι με το απλό το VirtualDub! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeLLaRaS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Gia vbr mp3 kanei mono to VirtualDubMod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 ή μια παλαιότερη έκδοση του VirtualDubMp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Παιδιά δεν γίνετε τίποτα...Θα το ξανασυμπιέσω ώστε να βγεί μικρότερο.Απλά ήθελα να το αποφύγω αυτό διότι με τον η/υ που έχω τώρα στις διακοπές χρειάζομαι 3 ώρες το πέρασμα...Anyway σας ευχαριστώ όλους για την προθεσή σας να βοηθείσετε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.