XPHSTOS_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Η σειρά Lumia έχει παρουσία σχεδόν σε όλες τις οικονομικές κατηγορίες, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Βρίσκεις Lumia από 250€ μέχρι όσο αντέχει η τσέπη σου. Δεν διαφωνώ αλλά ρε γμτ όταν βλέπω specc 2ετίας δεν ξέρω... δεν μου κάνει καρδιά να βάλω το χέρι στην τσέπη ούτε για 250€ Αλλά αυτό είναι προσωπικό μου κόλλημα μάλλον, απλά έκανα την παρομοίωση με το iPhone σκεπτόμενος το 920 το οποίο είναι απλησίαστο τιμολογιακά... 1
chek2fire Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Να προσθέσω κάτι στους πανυγηρισμούς.. κάποτε τα 4.5 μύρια πωλήσεις για την nokia σε συσκευή της το θεωρούσαν αποτυχία. Σήμερα πανυγιρίζουν για την επυτηχία τους.
Haldol Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δεν διαφωνώ αλλά ρε γμτ όταν βλέπω specc 2ετίας δεν ξέρω... δεν μου κάνει καρδιά να βάλω το χέρι στην τσέπη ούτε για 250€ Το θέμα είναι τι κάνει το κινητό στην πράξη, όχι τι γράφει το κάθε geek-o-site για τους χρονισμούς και τα SoC. Λόγω του εξαιρετικού λειτουργικού, τα Lumia λειτουργούν πολύ καλύτερα από ανταγωνιστικά κινητά με τη διπλάσια ισχύ. Όπως συμβαίνει και με τα iPhone δηλαδή. Οπότε τα "specs" είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε... 5
nikosl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Το χει ουσιαστικά δικό της το οικοσύστημα. Με το που σκέφτεσαι windows phone σου έρχεται η ΝΟΚΙΑ στο μυαλό. Σαν την Sammy με το android.
norms Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ωραία. Η nokia είναι μια εταιρία που εχει δώσει πολλά στο χώρο της κινητής και είναι καλό για όλους να είναι ισχυρή. Η samsung και η apple χρειάζονται και εναν τρίτο για να μη μονοπωλήσουν όλη την αγορά.
disqualified Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δεν διαφωνώ αλλά ρε γμτ όταν βλέπω specc 2ετίας δεν ξέρω... δεν μου κάνει καρδιά να βάλω το χέρι στην τσέπη ούτε για 250€ Αλλά αυτό είναι προσωπικό μου κόλλημα μάλλον, απλά έκανα την παρομοίωση με το iPhone σκεπτόμενος το 920 το οποίο είναι απλησίαστο τιμολογιακά... Τι να το κανεις το διπυρηνο android οταν το μονοπυρηνο WP θα κανει καλυτερα τη δουλεια του. Λειτουργικοτητα να αγοραζεις και οχι specs Ευτυχως η NOKIΑ δεν προτιμησε την ευκολη λυση 5
mad_apo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Να πω κι εγω τι πιστευω. Το να παρεις ενα μονοπυρηνο WP 7.5 ηταν θεμα οταν μπορουσες με τα ιδια λεφτα να παρεις ενα android πολυ ανωτερο σε χαρακτηριστικα. Τωρα ποια με τα WP8 που βγηκαν με 2 πυρηνες μπορω να πω οτι ειναι καλυτερα και δεν το λεω οτι ειχε θεμα το λειτουργικο με 1 πυρηνα , αλλα ποια ενα κινητο (smartphone) ειναι το software που το υποστηριζουν οι developers. Τι να το κανω αν δεν μπορω να εχω ωραιες εφαρμογες? (για games δεν καιγομαι). Παντως χαιρομαι που ανεβαινουν σε πωλησεις γιατι ειναι αψογα (επιτελους) τα WP8. Εχω ετσι και αλλιως το Nokia Lumia 920 αρα ξερω απο πρωτο χερι. Απλα θελει πολλα apps να το υποστηριξουν αυτο το λειτουργικο. Βεβαια τρωει και πολυ block απο την google που δεν δινει τα api να βγαλει η microsoft (γιατι η google το παιζει κυρια) μια καλη εφαρμογη youtube. (βασικο αυτο για μενα και για εκατομ. ατομα επισης). Και κατι τελευταιο. Οπως ειπα εχω το Lumia 920 αλλα πιστευω οτι θα υπαρχει θεμα που πολλα ωραια apps δεν τα βγαζουν οι developers σε WP8 (δειτε σε διαφορα ξενα forum, ολοι κραζουν γιατι δεν υπαρχουν αυτα που θελουν , εστω τα καλυτερα). Εκει ειναι το παιχνιδι και οχι μονο στο να λεμε τι λειτουργικο μας αρεσει. Τοσο πολυ σνομπαρουν την εταιρια? δεν ξερω τι παιζει. WP8 = Nokia Android = Samsung iOS = wtf 1
Directx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εδώ μια άποψη που μάλλον χαλάει την διθυραμβική ατμόσφαιρα από κάποιον που φαίνεται ότι γνωρίζει "πως να διαβάζεις τους αριθμούς". Τώρα έχει δίκιο, έχει άδικο; Είναι υπερβολικός; Θα φανεί σε μερικούς μήνες.
alexandergr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Η samsung και η apple χρειάζονται και εναν τρίτο για να μη μονοπωλήσουν όλη την αγορά.Η Samsung και η Apple χρειάζονται η μια την άλλη για να μην μονοπωλήσουν την αγορά.
shadowfax-1- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Bγαίνουν Τζόλα και Τίζεν.Πάντως πραγμματικά απορώ:είναι πλέον ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΕΣ οι διαφορές μεταξύ λειτουργικών.Οι devs ΣΧΕΔΟΝ κάνουν portal/διασκευή το app για να δουλεύει και στις 3 μεγάλες πλατφόρμες.Αν το Τζόλα(πολύ μεγάλος παίχτης για μένα)και το Τίζεν(δύσκολο να επιτύχει αλλά...)έχουν επιτυχία θα τα πάνε και εκεί.Anyway.Η HTC ευθύνεται για τα λάθη της στο android.Το android έγινε κουρφαίο απο κοινότητες όπως το xda.Μη τους δυσκολεύεις για να ασχοληθούν.
mikegad Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Νokia βάλε android να σωθείς και άσε τους πειραματισμούς
Vasilisxd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Το χει ουσιαστικά δικό της το οικοσύστημα. Με το που σκέφτεσαι windows phone σου έρχεται η ΝΟΚΙΑ στο μυαλό. Σαν την Sammy με το android. Δεν είναι καθόλου δικά της τα Windows και ούτε παίρνει μερίδιο από την πώληση Apps/Games κτλπ
nikosl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι καθόλου δικά της τα Windows και ούτε παίρνει μερίδιο από την πώληση Apps/Games κτλπ To τί έχει υπογράψει με την MS, δεν το ξέρουμε. Αλλά από την άλλη και το android να επέλεγε, πάλι δεκάρα δεν θα έβγαζε από το store .
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δεν την ανγνωριζω πια τη Νοκια... Δεν ειναι η εταιρια που θυμαμαι μεχρι και πριν λιγα χρονια. Μια εταιρια που (εν μεσω και πολλων αποτυχιων και λαθων, αλιμονο) πρωτοπορουσε και οδηγουσε τις εξελιξεις. Μια εκλαμψη ηταν προσφατα το 808 με την εκπληκτικη τεχνολογια Pureview και περσι το Ν9 με το φανταστικο Swipe UI του Meego Harmattan 1.2 ...κατα τα αλλα πρεπει να πας πισω στο 2010 και το Ν8... μετα απο εκει το χαος (στην high end κατηγορια αναφερομαι) και το Ν95 πισω στο 2007... κριμα... πλεον απλα εχει ξεπατικωσει το καλουπι του Ν9 σε ολα σχεδον τα Lumia της.. μονο ενα καλουπι της εχει απομεινει... ολα τα αλλα ετοιμα απο την MS.. κριμα
mitsosG7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δεν την ανγνωριζω πια τη Νοκια... Δεν ειναι η εταιρια που θυμαμαι μεχρι και πριν λιγα χρονια. Μια εταιρια που (εν μεσω και πολλων αποτυχιων και λαθων, αλιμονο) πρωτοπορουσε και οδηγουσε τις εξελιξεις. Μια εκλαμψη ηταν προσφατα το 808 με την εκπληκτικη τεχνολογια Pureview και περσι το Ν9 με το φανταστικο Swipe UI του Meego Harmattan 1.2 ...κατα τα αλλα πρεπει να πας πισω στο 2010 και το Ν8... μετα απο εκει το χαος (στην high end κατηγορια αναφερομαι) και το Ν95 πισω στο 2007... κριμα... πλεον απλα εχει ξεπατικωσει το καλουπι του Ν9 σε ολα σχεδον τα Lumia της.. μονο ενα καλουπι της εχει απομεινει... ολα τα αλλα ετοιμα απο την MS.. κριμα Ενώ η Apple, η Samsung και η HTC αλλάζουν καλούπι κάθε χρόνο... Η Apple λίγο έσπασε τη συνήθεια με το 5άρι ύστερα από 2,5 χρόνια. Το ίδιο και η HTC με τα 8S και 8X, άλλαξε λίγο το στυλ της. Η Samsung εδώ και 3-4 χρόνια βγάζει κινητά καρμπόν είτε είναι της τάξεως των 200 ευρώ είτε των 600. Για να μην μιλήσω για τις τεχνολογίες που αλλάζουν... Το τεράστιο βήμα από τη μια γενιά κινητού στην άλλη δεν υπάρχει ποτέ... Λίγο καλύτερος επεξεργαστής, λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών, λίγο καλύτερη οθόνη, λίγο καλύτερη(ίσως) μπαταρία, περισσότερη μνήμη. Τουλάχιστον η Nokia με το 808 έβαλε σε κινητό κάμερα που συναγωνίζεται φωτογραφικές μηχανές 200+ ευρώ. Αυτό είναι βήμα... όχι μπουσούλημα. Εγώ πιστεύω καλά έκανε η Nokia και επέλεξε WP8, για να βλέπουμε και κάτι διαφορετικό... Δεν είμαι κολλημένος με καμιά εταιρεία και ελπίζω η Nokia, που προσωπικά έχω να δω σοβαρά κινητό της από την εποχή του 7210 (του πρώτου 7210), να τα καταφέρει και να επιζήσει στην δύσκολη αυτή αγορά των smartphones και ας βγάζει μόνο wp8...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα