mpompo13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αυτό το λαπτοπάκι: http://www.skroutz.gr/s/2518542/HP-Pavilion-15-b002-ev-i3-3217U-6GB-500GB.html παρότι δεν το έχουν σε "προσφορά" δεν έχει καλή τιμή για αυτά που προσφέρει; Αν και σε σχέση με το samsung είναι πιο "παχουλό" και πιο βαρύ.
tsakirtas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 μπορεί τρελλή προσφορά για αυτό που προσφέρει συνολικά σαν μηχάνημα να μην είναι, αλλά σε σχέση με την τιμή διάθεσης του, προσφέρεται σε καλή τιμή (κοντά στο -30%)
Kostas360 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Χριστόφορε...Πως τα πάει το samsung μετά από 2 εβδομάδες χρήσης?
xristoforos89 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αυτό το λαπτοπάκι: http://www.skroutz.gr/s/2518542/HP-Pavilion-15-b002-ev-i3-3217U-6GB-500GB.html παρότι δεν το έχουν σε "προσφορά" δεν έχει καλή τιμή για αυτά που προσφέρει; Αν και σε σχέση με το samsung είναι πιο "παχουλό" και πιο βαρύ. Αν ηταν το hp Envy sleekbook θα ηταν μια χαρα. Αλλα το Pavilion sleekbook ειναι η μερα με την νυχτα, ως προς την κατασκευη τους. Χριστόφορε...Πως τα πάει το samsung μετά από 2 εβδομάδες χρήσης? Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αγορα του. Εφοσον εχει, τελικα, και msata ssd τοτε ακομα καλυτερα μιας και δεν χρειαζεται να δωσω και αλλα χρηματα για ssd. Μολις τελειωσει η εξεταστικη θα το λιωσω και σε κανενα παιχνιδακι για να δουμε τι ψαρια πιανει
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εχω κανονισει στις 7 η ωρα να πουλησω το λαπτοπ. Παω 6.45 λοιπον να σβησω το ιστορικο απο τον browser.. Ξαφνικα μπλε οθονη! Δεν εκανε επανεκκινηση. Υποχρεωτικα κλεισιμο απο το κουμπι.. Το κλεινω απο το κουμπι. Το ανοιγω καιιιι..κολλησε στo logo της samsung. Στα bios μπηκε αφου πατησα το f2 5 λεπτα νωριτερα. Παω να του κανω φορματ... μονο ο 500αρης διαθεσιμος! Ο msata εξαφανισμενος απο τις επιλογες.. Γινεται το φορματ, μονο ο 500αρης παλι διαθεσιμος. Κλεινω το λαπτοπ και το ανοιγω μετα απο 3 λεπτα..κολλημα παλι στο logo της samsung! Και τωρα λεω εγω..δισκος ή μητρικη; Ο msata ειναι κολλημενος πανω στην μητρικη απο οτι καταλαβα. Και υπεθεσα οτι για αυτο δεν τον αναγνωριζει. Λιγο δυσκολο να ..χτυπησαν και οι 2 δισκοι ταυτοχρονα. Το πρωι καλω samsung. Εχω ακουσει τα χειροτερα για το service της Αντε να δουμε ποτε (και αν) θα βγαλω ακρη.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 O msata μπορεί να είναι και σε υποδοχή. Μάλλον αυτός αποδήμησε και σου κολλάει και τον άλλον παρ'ολα αυτα αφου εχεις βάλει λειτουργικό στον msata βγαλε τον μηχανικό να δεις,γιατι μπορει να συμβαίνει κ το αντίθετο. 1
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Το λειτουργικο πλεον το εβαλα στον sata αλλα και παλι τα ιδια. Πηγα να ανοιξω το καπακι απο κατω, αλλα πραγματικα δεν ξερω τι βιδες ειναι αυτες που εχουν βαλει.. Ειναι τοσο μικρες που στραβοκατσαβιδο δεν μπαινει εκει μεσα. Αφου εχω και αλλα λαπτοπ, λεω να το στειλω για service και ο Θεος βοηθος.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ολα καλα θα πανε.. παντα πανε καλα με αυτους που ξερουν τα δικαιώματα τους.. 1
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Το θεμα ειναι ποτε θα το παραλαβω πισω..για να το πουλησω κιολας Γεμισα λαπτοπ σπιτι.
alexmm Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Το θεμα ειναι ποτε θα το παραλαβω πισω..για να το πουλησω κιολας Γεμισα λαπτοπ σπιτι. δε λες παλι καλά? φαντάζεσαι να ήταν το μοναδικό μηχανημα σου?
xristoforos89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 δε λες παλι καλά? φαντάζεσαι να ήταν το μοναδικό μηχανημα σου? Την δουλεια μετα θα την εκανε το Neo-v Παιδες βαριεμαι να ασχολουμαι με την ολη διαδικασια. 500ευρω το πουλαω και στειλτε το για service
Giannis Ch. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πηρα και εγω το συγκεκριμενο Samsung πριν μερικες μερες. Σημερα ειδα το topic της προσφορας, ευτυχως την ειχα βρει μονος μου πριν εξαντληθει. Γενικα συμφωνω με τα υπολοιπα παιδια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το Wifi θα μπορουσε ισως να ειναι ενα κλικ πιο δυνατο και η οθονη λιγο καλυτερη. Σχετικα με την μπλε οθονη, ειχα ενα περιστατικο και εγω τις προαλλες. Ειπα να κανω ενα τεστ, να δω ποσο ευκολο ειναι να του γεμισω τα 4GB RAM και αρχισα να ανοιγω σα μανιακος το ενα προγραμμα μετα το αλλο. Καποια στιγμη οταν ηταν σχεδον γεματη και ενω συνεχιζα εγω ακαθεκτος, μου πεταει ενα blue screen. Θεωρητικα σκεφτηκα οτι απλα θα αρχιζε να κολλαει και δεν επρεπε να μου ριξει blue screen. Παρολα αυτα, αποφασισα να το θεωρησω τυχαιο το γεγονος μιας και δεν εχει ξανασυμβει. Εσας ποια ειναι η γνωμη σας, υπαρχει λογος ανησυχιας? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2013 από Giannis Ch.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τελικά έχει άλλη μια κενή θέση για RAM ή έχει μόνο μια συνολικά;
xristoforos89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Η ραμ που εχει μεσα (4gb) ειναι onboard στην μητρικη. Δεν μπορεις να την βγαλεις δηλαδη. Και εχει ενα κενο σλοτ για να βαλεις αλλα 4gb επανω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα