Προς το περιεχόμενο

Dell xps 13 & Samsung 14'' Ultrabook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ωραιο μηχανημα το dell. Απροβληματιστη λειτουργία, ταχύτατο και αρκετά πιο μικρο από το macbook air.

Ημουν σε δίλημμα αναμεσα σε αυτό και το x1 carbon. Ευτυχως που επελεξα αυτό. Η αναλυση 1366 είναι υπεραρκετή για το μέγεθος των 13. Πιο πάνω και τα γραμματα ειναι πολύ μικρά για διάβασμα.

Ευχαριστώ τον xristoforos89 που ανοιξε αυτό το topic και ενημερώθηκα για την προσφορά. 

Δημοσ.

Αγορασα το samsung σημερα.

Καθε απορια δεκτη.

1)Η κάρτα γραφικών στον τομέα gaming πως τα πάει?

2)Ο επεξεργαστής κάνει για multitasking?

3)Καλή ανάλυση οθόνης?

Δημοσ.

Πέρασες από το κατάστημα και το αγόρασες ή έκανες on-line παραγγελία;

Στο καταστημα πηγα.

200 μετρα απο το σταθμο του μετρο Συγγρου-Φιξ ειναι.

Δημοσ.

Αγορασα το samsung σημερα.

Καθε απορια δεκτη.

4) Γωνιες θεασης οθονης? Ειναι καλες?

5) Ποιοτητα κατασκευης?

6) Θερμοκρασιες οταν ζοριζεται?

Δημοσ.

1)Η κάρτα γραφικών στον τομέα gaming πως τα πάει?

2)Ο επεξεργαστής κάνει για multitasking?

3)Καλή ανάλυση οθόνης?

1) Επαιξα για πολυ λιγο το portal 2. Ολες τις ρυθμισεις στο τερμα, δεν κολλαγε καπου. Βεβαια ειναι ελαφρυ παιχνιδι.

2) Σε εγκατασταση του portal 2, απεγκατασταση προγραμματων και παραλληλα περιηγηση στο ιντερνετ, δεν κολλαγε.

3) Η αναλυση ειναι στα 1366x768. Εχει καλυτερη οθονη παντως συγκριτικα με το προηγουμενο μου dell vostro v131. Αν ειχε 1600x900 αναλυση ολα θα φαινονται υπερβολικα μικρα, οποτε προτιμω την hd αναλυση.

• Like 1
Δημοσ.

4) Γωνιες θεασης οθονης? Ειναι καλες?

5) Ποιοτητα κατασκευης?

4) Θα ελεγα κλασσικες για tn panel. Δεξια-αριστερα ειναι οκ, βλεποντας ομως απο πανω χανει.

5) Καλη ποιοτητα κατασκευης εχει. Στιβαρο ειναι δηλαδη και δεν τριζει. Βεβαια δεν μπορει να συγκριθει με xps 13, zenbook που ειναι εξ'ολοκληρου απο αλουμινιο.

6) Κατσε να σου κανω ενα stress test.

Τον σύνδεσες καθόλου σε tv μέσω hdmi;

Nαι, για να δω ταινια.

Σε 1920x1080 με media player classic HC και k-lite codec, σηκωνει ανετα ταινια 21gb 1080p, dts ηχο.

http://img21.imageshack.us/img21/4674/39687651.png

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραιο μηχανημα το dell. Απροβληματιστη λειτουργία, ταχύτατο και αρκετά πιο μικρο από το macbook air.

Ημουν σε δίλημμα αναμεσα σε αυτό και το x1 carbon. Ευτυχως που επελεξα αυτό. Η αναλυση 1366 είναι υπεραρκετή για το μέγεθος των 13. Πιο πάνω και τα γραμματα ειναι πολύ μικρά για διάβασμα.

Ευχαριστώ τον xristoforos89 που ανοιξε αυτό το topic και ενημερώθηκα για την προσφορά. 

Καλά τώρα μην μας τρελαίνεις... τι σχέση έχει το dellάκι με το X1 Carbon... η μέρα με την νύχτα είναι... Το Χ1 Carbon είναι μακράν ανώτερο από κάθε άποψη... απλά είναι πανάκριβο και δεν το βρίσκεις Ελλάδα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Η αναλυση 1366 είναι υπεραρκετή για το μέγεθος των 13. Πιο πάνω και τα γραμματα ειναι πολύ μικρά για διάβασμα.

σαν του macbook pro με 2560Χ1600 στις 13"? :P

Δημοσ.

Πήρα (μου πήραν) και εγώ το samsung λόγω του βάρους κυρίως.. είχα πριν ένα Asus με I5 και την GT 540m, οπότε δεν περιμένω κάτι παραπάνω από επιδόσεις εννοείται (το ανάποδο) αλλά είμαι ικανοποιημένος για το ότι απ τα 2,7 κιλά έπεσα στα 1,8 .. :) Είχε και η γυναίκα μου το ίδιο στις 13,3 ιντζες που είχαμε βρει σε μια πολύ καλή προσφορά κάποια στιγμή (ίδιο ακριβώς απλά λίγο πιο λεπτό, ένα δάχτυλο ποιο κοντό και ένα δάχτυλο λιγότερο βάθος και στα 1,5 κιλά, αλλά χωρίς την nvidia και χωρίς dvd rom) και ήταν τόσο ευχαριστημένη που στην ουσία αυτή επέμεινε να αλλάξω το Asus μου λόγω εργασίας :)..

Η ποιότητα κατασκευής μου φαίνεται πολύ καλή και είναι ιδιαίτερα κομψό, το asus φυσικά ήταν πιο στιβαρό ιδιαίτερα στην οθόνη (εδώ αν το κουνήσεις η οθόνη ταλαντώνεται κάπως μπρος πίσω στους μεντεσέδες), ωραία οθόνη έστω και αν είναι 1366x768 (δεν είχε διαφορά με το Asus μου σε αυτό αν και ίσως είναι λίγο πιο φωτεινή και καθώς είναι λίγο πιο μικρή φαντάζομαι η ανάλυση είναι συνολικά καλύτερη αν και δεν καταλαβαίνεις διαφορά), καλό wifi, πολύ ωραίο πληκτρολόγιο (εμένα για κάποιο λόγο αν και μοιάζουν ολόιδια, με βόλεψε στο χέρι λίγο καλύτερα... ίσως επειδή είχα συνηθίσει τα μικρότερα laptop από παλιότερα).. Την κάρτα γραφικών δεν την έχω δοκιμάσει, είναι σίγουρα χειρότερη απ την 540m αλλά απ ότι είδα όχι πολύ (σύμφωνα με notebookcheck ανάλογα την έκδοση είναι σε επίπεδα από 525 μέχρι και 540... δεν ξέρω ποια έκδοση έχει ακριβώς αυτό).

O σκληρός είναι υβριδικός (500 απ τα οποία 24 το βλέπει σαν ssd...) και έχει πολύ γρήγορο boot ή επιστροφή απο sleep. Τέλος η κάμερα του είναι μια χαρά και φωτεινή ενώ τα ηχεία του είναι ιδιαίτερα δυνατά και με καλό ήχο (εννοείται μην περιμένετε κάτι τρομερό από μπάσα και πλούσιο ήχο σε τόσο λεπτό σασί αλλά μου έκανε εντύπωση η ένταση τους). Πήγα (με πήγαν έστω..) και το παρέλαβα το Σάββατο απ το κατάστημα. Είναι το S01GR σύμφωνα με το κουτί οπότε αν και μου είπαν ότι είναι εισαγωγή, είναι το Ελληνικό απ ότι κατάλαβα... φυσικά έχουν 7 μέρες DOA όπως προβλέπει ο νόμος κτλ..

Δημοσ.

(ίδιο ακριβώς απλά λίγο πιο λεπτό, ένα δάχτυλο ποιο κοντό και ένα δάχτυλο λιγότερο βάθος και στα 1,5 κιλά, αλλά χωρίς την nvidia και χωρίς dvd rom)

Ολόιδιο, όμως.

μεγειές, όπως και να'χει

Δημοσ.

Του εκανα εγκατασταση τα 7 στον msata ssd και τον 500αρι δισκο τον εχω για αποθηκη πλεον.

Μπουταρισμα σε 16 δευτερα.

Δεν ειναι και ασχημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...