Προς το περιεχόμενο

Dell xps 13 & Samsung 14'' Ultrabook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως αν πας μέσα από το site του κοτσό δεν το έχει στη λίστα με τα ultrabooks το dell. οπότε πιθανόν να είναι ξεχασμένο λινκ

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε ξερω,γι αυτο ρωταω

συνηθως οταν καποιος ποσταρει στις προσφορες γραφει στο τιτλο η στο αρχικο μηνυμα,ποσο εχει στη προσφορα ποσο εχει αλλου κτλ.

Δημοσ.

Ultrabook χωρίς SSD είναι πεταμένα λεφτά...

Ultrabook με Nvidia ή Ati κάρτα γραφικών για gaming είναι Ρώσικη Ρουλέτα. Αυτές οι κάρτες ανεβάζουν θερμοκρασίες που τα συστήματα ψύξης των Ultrabooks δεν μπορούν να διαχειριστούν.

To Samsung Series 5 είναι πολύ πλαστικό, αλλά έχει ωραία οθόνη (αλλά με χαμηλή ανάλυση)

Ultrabook με 1366Χ768 οθόνη; Μπααααα... fail.... από τα δύο δεν θα έπαιρνα κανένα από τα δύο...

Παίζει και μια άλλη προσφορά αυτή τη στιγμή με SSD και με HD3000http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E141171EB420AFF1BA4DD8D3859717C0&pa=3F7E42FC1805F543B9797CDFC145C1DB&ctp=linkwise

(βλέποντας το ιστορικό http://www.skroutz.gr/s/427187/HP-Folio-13-1000-en-i5-2467M-4GB-128GB-SSD.html?from=opensearch&keyphrase=HP+Folio+13-1000en βέβαια έχει  πέσει και πιο χαμηλά αλλά οκ)

Απ' την άλλη έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το dell απ' ότι βλέπω, οπότε πας σε dell...

Δημοσ.

Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες (δεδομενου του ποσο κοστισε συγκριτικα με αλλα ultrabooks)

Στιβαρη κατασκευη. Φτιαγμενο απο αλουμινιο και πλαστικο.

Πολυ καλη οθονη (ματ) και παααρα πολυ φωτεινη. Εγω ειμαι με 50% φωτεινοτητα.

Αθορυβο και παροτι το εχω στα ποδια μου δεν ζεσταινεται σε βαθμο που να το καταλαβαινεις αισθητα.

Ο δισκος ειναι υβριδικος (εχει και 24gb express cache, δεν ξερω τι ειναι βεβαια).

Η καρτα γραφικων ειναι τεχνολογιας optimus. Στα παιχνιδια δηλαδη ενεργοποιειται αυτοματα.

Παροτι ultrabook εχει και dvd ως οπτικο μεσο. 

Μετα απο 1.30 ωρα συνεχομενης χρησης, η μπαταρια ειναι στο 75%.

5 με 5.30 ωρες πρεπει να τις βγαζει ανετα.

Τελος, παροτι εχει καλo mousepad, τα 'δεξι-αριστερο' κλικ ειναι απο ψιλοψευτικο πλαστικο. 

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες (δεδομενου του ποσο κοστισε συγκριτικα με αλλα ultrabooks)

Αθορυβο και παροτι το εχω στα ποδια μου δεν ζεσταινεται σε βαθμο που να το καταλαβαινεις αισθητα.

Ο δισκος ειναι υβριδικος (εχει και 24gb express cache, δεν ξερω τι ειναι βεβαια).

Η καρτα γραφικων ειναι τεχνολογιας optimus. Στα παιχνιδια δηλαδη ενεργοποιειται αυτοματα.

Τελος, παροτι εχει καλo mousepad, τα 'δεξι-αριστερο' κλικ ειναι απο ψιλοψευτικο πλαστικο. 

Intel Core i5 3317U δεν ειναι αργος με τετοιο επεξεργαστη? κανει για παιχνιδια?

Δημοσ.

Intel Core i5 3317U δεν ειναι αργος με τετοιο επεξεργαστη? κανει για παιχνιδια?

Η καρτα γραφικων παιζει ρολο στα παιχνιδια.

Για την απλη χρηση που το θελω το λαπτοπ, πουθενα δεν κολλαει.

Δημοσ.

μπορείς να μας πεις αν έχεις πρόσβαση σε μνήμη/σκληρό και αν γίνεται να αλλάξουν;

Δημοσ.

μπορείς να μας πεις αν έχεις πρόσβαση σε μνήμη/σκληρό και αν γίνεται να αλλάξουν;

Ναι, ενα καπακι ανοιγεις και εχεις προσβαση και στα δυο.

Μπορεις να το δεις και εδω περα, απο φωτο στο μεσον περιπου της σελιδας:

http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-5-530U4C-S02-Ultrabook.84076.0.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...