Προς το περιεχόμενο

Dell xps 13 & Samsung 14'' Ultrabook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To dell το ειχε σε προσφορα το msystems στα 680ευρω πριν απο κανενα μηνα για.. ενα βραδυ. :P

Ειμαι σε διλημμα ρε γαμωτο για το ποιο να παρω.

Samsung με gt620m και πολυ καλη αυτονομια ή xps με φοβερη κατασκευη;;

xps: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-13-Ultrabook.71933.0.html με i7

samsung: http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-5-530U4C-S02-Ultrabook.84076.0.html με πιο αργο cpu

Δημοσ.

Το xps ειναι στολιδι. Επαγγελματικο εργαλειο ... ειδικα αν το χρειαζεσαι για δουλεια μη το σκεφτεσαι καν.Και οπως και να το κανουμε αλλο Dell αλλο Samsung.

Δημοσ.

Πήγαινε να τα δεις εγώ αυτό θα έκανα.. κάποιο θα σου κλείσει το μάτι επειδή είναι Ultra η εγγύηση Dell έχει ένα προβάδισμα.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, το Samsung δεν είναι αρκετά πιό δυνατό; Με εξαίρεση τον HDD.

Ακριβως.

Εχει και ivy bridge επανω.

Πήγαινε να τα δεις εγώ αυτό θα έκανα.. κάποιο θα σου κλείσει το μάτι επειδή είναι Ultra η εγγύηση Dell έχει ένα προβάδισμα.

Το samsung το εχω δει απο κοντα.

Το xps δεν εχω καταφερει να βρω πουθενα.

Δημοσ.

Ultrabook χωρίς SSD είναι πεταμένα λεφτά...

Ultrabook με Nvidia ή Ati κάρτα γραφικών για gaming είναι Ρώσικη Ρουλέτα. Αυτές οι κάρτες ανεβάζουν θερμοκρασίες που τα συστήματα ψύξης των Ultrabooks δεν μπορούν να διαχειριστούν.

To Samsung Series 5 είναι πολύ πλαστικό, αλλά έχει ωραία οθόνη (αλλά με χαμηλή ανάλυση)

Ultrabook με 1366Χ768 οθόνη; Μπααααα... fail.... από τα δύο δεν θα έπαιρνα κανένα από τα δύο...

• Like 7
Δημοσ.

Τα παντα ειναι σχετικα με την τιμη .... ισως στα 1000ε να μην επαιρνες αλλα μιλαμε για 700 και 600 αντιστοιχα....

Σε αυτά τα χρήματα είχα πάρει το καλοκαίρι το ASUS Zenbook με 1600Χ900 256Gb SSD και Intel Core i7 ULV... εκείνο ήταν προσφορά και ευκαιρία... αυτά είναι απλά καλούτσικες τιμές....

Το έδωσα βέβαια, αλλά αυτό είναι another priests gospel... :P

• Like 3
Δημοσ.

Ultrabook χωρίς SSD είναι πεταμένα λεφτά...

Ultrabook με Nvidia ή Ati κάρτα γραφικών για gaming είναι Ρώσικη Ρουλέτα. Αυτές οι κάρτες ανεβάζουν θερμοκρασίες που τα συστήματα ψύξης των Ultrabooks δεν μπορούν να διαχειριστούν.

To Samsung Series 5 είναι πολύ πλαστικό, αλλά έχει ωραία οθόνη (αλλά με χαμηλή ανάλυση)

Ultrabook με 1366Χ768 οθόνη; Μπααααα... fail.... από τα δύο δεν θα έπαιρνα κανένα από τα δύο...

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ ο SSD μιας και βάζω αργοτερα καποιον.

Όσον αφορά την κάρτα γραφικων, με ενδιαφέρει περισσότερο για να παίζω μια φορά την εβδομάδα και αν.. (αλλωστε gamer δεν πρόκειται να γίνω ποτέ).

Το πιθανότερο ειναι να παρω το Samsung πάντως.

Μια απορία.. Στο review του Samsung εχει 4cell μπαταρια ενώ στην Ελλάδα λεει οτι πωλείται με 8cell μπαταρια.

Λιγο δυσκολο μου φαίνεται βεβαια..

Ξέρεις κανείς τιποτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...