XPHSTOS_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Καλα ε, μεγάλη π..... η κοπέλα στο video ... 2
Dam_Peristeriws Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Και ποιος σας είπε ότι οι ευκαμπτες οθόνες είναι μόνο για κινητά? Ξεκολάτε!
norms Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Και ΑΥΤΟ είναι πραγματικό innovation ! Οσοι κολλάτε στο demo που έδειξε, είναι απλά μια χρήση απο τις πολλές που θα προκύψουν στην πορεία. Ανοίξτε λίγο το μυαλό σας. 2
mikegad Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Σαν ιδέα καλό...αλλά η συγκεκριμένη συσκευή δεν με ενθουσίασε
chrisSerres Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6OYTyl3ipgk δες εδω τι μας περιμενει τα επομενα χρονια...χιουμοριστικο κιολας axaxaxaxaxaxaxaxa για ότι έβλεπε ooohhh its amazing XD
CosmosKGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Η συγκεκριμένη υλοποίηση προφανώς και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία αν θέλει να το δει κανείς πολύ στενά. Για εμένα, αν και πιστεύω πως αυτός ήταν και ο στόχος τους, είναι απλώς μια υλοποιημένη ένδειξη, του που πάει το πράμα. Απλώς μια "τζούρα" δηλαδή που όμως εφαρμόστηκε, έστω και τελείως πιλοτικά και που δεν είναι απλώς αποτέλεσμα του όποιου... "εφέ" (σε video, φωτογραφίες κλπ). Θεωρώ ότι οφείλουμε πια στην εποχή μας, μεταξύ των άλλων βέβαια, να έχουμε όλοι μας πιο "ανοιχτή" την αντίληψή μας, στο πως εξελίσσονται οι τεχνολογίες και, πώς αυτές θα μπορούσαν, σχετικά σύντομα πια, να μας προσφέρουν τα μέγιστα. 1
mitsosG7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Η τεχνολογία ναι ωραία, η υλοποίηση όμως όχι... δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Τα εικονίδια να "χύνονται" στο πλάι χωρίς λόγο. Αν μου έδειχναν την ειδοποίηση μιας κλήσης ή ενός εισερχόμενου μηνύματος να εμφανίζεται στο πλάι π.χ. θα ήμουν πιο εντυπωσιασμένος...
apostolisR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 ε νταξ, τίποτα το απίστευτο.. τουλάχιστον να μην φτάσει τις τιμές στον θεό σε όσες συσκευές το έχουν αυτό γιατί μετά θα είναι εντελώς FAIL!
CosmosKGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εγώ να πω πως, σε σχέση με τον τίτλο εδώ, μπορεί η συγκεκριμένη οθόνη να ήταν "εύκαμπτη" για να μπορεί να κάνει αυτήν την κούρμπα αλλά, επί της ουσίας και στην συγκεκριμένη υλοποίηση της τουλάχιστον, δεν θα λειτουργούσε για τον χρήστη της προβάλλοντας αυτό της το χαρακτηριστικό. Δηλαδή, πάλι σταθερή θα ήταν στη χρήση της η επιφάνειά της και, απλώς, θα είχε αυτήν την "ιδιαίτερη" κούρμπα στη μια της άκρη... Αλλά είπαμε, το ουσιαστικό της θέμα ήταν να μας δείξει ότι, πλέον, "ο καιρός γαρ εγγύς"...
d4mage Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Άντε να δούμε τι άλλη βλακεία θα σκεφτούν να κάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα