rg550 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω βρέι σε κατάστημα στη Γερμανία το Lumia 900 στα 270ε (καινούργιο), τι λέτε, αξίζει να το αγοράσω; διευκρινίζω οτι η χρήση που κάνω είναι κυρίως mail, skype, να διαβάσω κανένα έγγραφο και gps λόγω συχνών ταξιδιων.. επίσης διευκρίνίζω οτι δεν με πολυαπασχολούν updates κτλ.. αρκέι το κινητό να κάνει καλά τη δουλειά για την οποία το θέλω και να μην είναι σπαστικό στη χρήση. εαν κάποιος είναι κάτοχος του, ας κάνει ενα μικρό review για τη συμπεριφορά της συσκευής οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη!
cris41 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Θα προτιμουσα το Galaxy S2 στα -λιγο πιο πανω- λεφτα αυτα.
disqualified Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 στα windows7.5 το skype δε λειτουργει στο backround στα 7.8 δεν ξερω τι συμβαινει προσεξε το αν θες κατι παραπανω απο απλη λειτουργια του skype, αν θες να το εχεις συνεχεια ανοιχτο και να εχεις ειδοποιησεις. Απο εκει και περα το WP ειναι πολυ καλο και δεν εχει κολληματα τουλαχιστον στο δικο μου τηλεφωνο με υποδιεστερο hardware ειναι εξαιρετικο και δεν εμφανιζει προβλημα στη χρηση, ρολαρει εξαιρετικα. Ελεγξε και μια φημη για επανεκκινησεις στο συγκεκριμενο μοντελο μονο πριν το αγορασεις. Για gps με το nokia drive θα σου ειναι εξαιρετικο εργαλειο παντως. Οντως παντως στα WP7.5 το skype θελει δουλεια. Στα WP8 δε θα υπαρχει τετοιο προβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα