Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λειτουργει ολα κομπλε και μετα απο 5-10 λεπτα νεκρονοντε ολα usb οθονη σαν να ειναι νεκρο το μηχανημα και ξανα αναβουν ολα εκτος απο την οθονη. Τι μπορει να φταιει? Ολα αυτα αρχισαν απο οταν πηρα μεταχειρισμενη μητρικη και επεξεργαστη και προσπαθησα να τα συνδεσο μονος μου

Δημοσ.

Καλησπέρα. Όπως σου είχε επισημανθεί και πριν αγοράσεις την 480, το τροφοδοτικό σου δεν κάνει για την κάρτα. Και για καμία κάρτα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

http://www.insomnia.gr/topic/459662-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85/

http://www.insomnia.gr/topic/459825-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%89%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF/

Όπως καταλαβαίνεις, είναι ο πρώτος υπεύθυνος.

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου μάλλον !!!   Nitrox SL-750  +  GTX 480  = κακός συνδιασμός !

Δώσε μια φώτο από CPU-Z τις μνήμες και το SPD !

Καλησπέρα. Όπως σου είχε επισημανθεί και πριν αγοράσεις την 480, το τροφοδοτικό σου δεν κάνει για την κάρτα. Και για καμία κάρτα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Όπως καταλαβαίνεις, είναι ο πρώτος υπεύθυνος.

XAXA ! Μαζί το γράφαμε .... :-D

Δημοσ.

Corsair HX 750 εχώ αγορινες!!!!

Εφτιαξα την υπογραφη μου. Λετε να φταιει η συνδεσμολογια? Κατι με το τροφοδοτικο ισως? Help HElp!

Επισεις ειδα οτι ο CPU ανεβενει στα 3,5 ghz θερμοκρασιες,λετε να φταιει αυτο? ΕΠειδη δεν πρεπει να εβαλα καλα την παστα,θα παρω αλλη σημερα να ξαναδοκιμασο.

Δημοσ.

Δέν μπόρω δεν ανοίγε ο υπολογιστης. Μηπως εχεται κανα βιντεο να μου στειλετε για την συνδεσμολογια της μητρικης μου με τα υπολιπα κομματια? Γιατι μολις εβγαλα το καπακι και το ξανα εβαλα δεν ανοιγει ο υπολογιστης χωρις να πειραξω καλωδιο....

Δημοσ.

Τώρα λειτουργεί κόμπλε ο υπολογιστης δεν μου το κανει αυτο,χθες δηλαδη, σημερα ξανα αρχησε τι μπορει να φταιει μαγκες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...