ant_dls46 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Επειδη εχω ακουσει απο πολλους οτι δεν μπορουν να ανοιξουν αρχεια iso και ψαχνονται για προγραμματα άλλα δεν λειτουργουν σωστα, άλλα ζητανε κωδικους, άλλα ειναι για 30 μερες κτλπ κτλπ κ επειδη δε μπορω να βλεπω θεματα στο ιντερνετ, οργιαζομαι.. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!! WINRAR!!!!!!!!!!!!!! :devil: Ναι με το winrar ανοιγετε τα Image files και τα κανετε extract και τα κανετε οτι θελετε!
corrupted Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 1. Ουτε το WinRAR ειναι δωρεαν. 2. Μπορεις να κανεις extract τα περιεχομενα αλλα δεν μπορεις να φτιαξεις νεο .iso με το WinRAR. 3. Αν το .iso ειναι bootable και το κανεις extract, θα χαθει η δυνατοτητα του boot. Οποτε... fail. 3
lexmark Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Επειδη εχω ακουσει απο πολλους οτι δεν μπορουν να ανοιξουν αρχεια iso και ψαχνονται για προγραμματα άλλα δεν λειτουργουν σωστα, άλλα ζητανε κωδικους, άλλα ειναι για 30 μερες κτλπ κτλπ κ επειδη δε μπορω να βλεπω θεματα στο ιντερνετ, οργιαζομαι.. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!! WINRAR!!!!!!!!!!!!!! :devil: Ναι με το winrar ανοιγετε τα Image files και τα κανετε extract και τα κανετε οτι θελετε! Δίκιο έχεις! Αν και εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι τα θέλουνε τα iso εξαρχής! Που βρισκόμαστε; Στο 2013; Και το άλλο: Γιατί να πληρώσεις το πρόγραμμα; Δεν τους φτάνουν αυτά που βγάζουν από το να μας παρακολουθούν και να πουλάνε αυτές τις πληροφορίες; Αν είναι δυνατόν πια με αυτές τους τις απαιτήσεις!! []spoiler]Τα είπα, ξεθύμανα! Γειααα!! Τι κάνετε; 3
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 No way dude 7zip all the way. Free (as in freedom), και κάτι ότι και το winrar.
corrupted Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 To 7zip μπορει να συμπιεσει σε πολλά format, οχι ομως σε RAR... Αληθεια, το WinRAR εχει την "πατεντα" και γι'αυτο δεν υπαρχει αλλη εφαρμογη για RAR? Εκτος αν υπαρχει και μου εχει διαφυγει...
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 To 7zip μπορει να συμπιεσει σε πολλά format, οχι ομως σε RAR... Αληθεια, το WinRAR εχει την "πατεντα" και γι'αυτο δεν υπαρχει αλλη εφαρμογη για RAR? Εκτος αν υπαρχει και μου εχει διαφυγει... Απλά είναι proprietary format και υποθέτω δεν δίνει τα specifications για να το χρησιμοποιούν και άλλα προγράμματα. Οπότε καλύτερα που δεν συμπιέζει σε rar
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 το 7zip παντως υποστηριζει και ανοιγμα wim files, squashfs linux files και αλλα τυπου image ghosts files ανοιγμα λειτουργικων αρχειων που χρειαζεσαι τα tools ττων εταιριων για να δεις η να επεξεργαστεις τυπου xml κωδικα να δεις, για μενα ειναι ο πιο free ανοιχτου κωδικα προγραμμα που ανοιγει σχεδον τα παντα και τα εξαγει
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Με τον Winrar μπορείς να εξάγεις αλλά ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ αρχεία rar με την επιλογή Add files Δέν δημιουργεί ποτέ σοβαρά προβλήματα στον υπολογιστή άν έχει Antivirus Παλιότερα μπορούσες να το λάβεις δωρεάν απο το διαδίκτυο αλλά τώρα που έχουν γίνει πολύ αυστηρότερα τα πράγματα σχεδόν όλα έχουν γίνει Trial μόνο για 30 μέρες, για περισσότερο πρέπει να το αγοράσεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δέν δημιουργεί ποτέ σοβαρά προβλήματα στον υπολογιστή άν έχει Antiviruς Kαι χωρις antivirus λειτουργει. Δεν δημιουργει ουτε σοβαρα, ουτε μικροτερου βεληνεκους προβληματα.
bnvdarklord Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 1. Ουτε το WinRAR ειναι δωρεαν. Σωστά, απλά εχει trial απείρων ημερών.
corrupted Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Σωστά, απλά εχει trial απείρων ημερών. Σωστά, και κομμενα features επισης...
bnvdarklord Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 A δεν το ήξερα καθως δεν μου ειχαν χρησιμεψει προσωπικά.
corrupted Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 E, που ξερεις, μπορει σε κανεναν εκει εξω να ειναι χρησιμα. Για να τα εχει βαλει ο δημιουργος, σε κατι θα χρησιμευουν... Οσο για το 7zip που αναφερθηκε οτι ανοιγει squashfs, εμενα παντως δεν μου ανοιγει το firmware του router π.χ που ειναι σε squashfs .bin αρχειο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα