Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!
Έχω την LG L204WT η οποία τον τελευταίο καιρό όταν πάω να ανοίξω το PC ανοίγει το λαμπάκι κανονικά της οθόνης αλλά δεν λαμβάνει σήμα.Ανοιγωκλείνω την οθόνη απο το κουμπί αλλα τίποτα.Κουνόντας όμως το καλώδιο του ρεύματος ακούγετε ενα τσιτσίρισμα και παίνει λίγο σήμα η οθόνη στην αρχή.Μετά απο πολύ κούνημα κάνει αυτον τον ήχο αυτό συνεχόμενα και με παρεμβολές στα χρώματα κλπ αλλα μετά απο 5 λεπτά σταθεροποιείται κανονικά και δουλεύει μέχρι να τον ξανακλείσω έστω και για μισή ωρα...
Σε άλλα θεματα που διάβασα κάνουν λόγο για πυκνωτές.Συμβαίνει το ίδιο και εδω;
Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Δοκίμασε με ένα αλλο καλώδιο τροφοδοσίας για την οθόνη -αν δεν έχεις κοστίζει  4 με 5 ευρώ- επειδή έχω κ εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα, έψαξα και βρήκα ένα.

Αν έχεις άλλο pc ή laptop δοκίμασε να το συνδέσεις να δεις αν παίρνει input, αν όχι φταιει η οθόνη.

Δημοσ.

Δοκιμασα αλλο καλωδιο αλλα τα ιδια!συνδεσα την οθονη σε λαπτοπ και παλι εκανε αρκετη ωρα να ανοιξει.αρα ειναι θεμα της οθονης δηλαδη..θα προσπαθησω να την ανοιξω να δω για τους πυκνωτες.

Δημοσ.

Άνοιξε την να είσαι σίγουρος

Για να δω αν είναι οι πυκνωτές πρέπει να τους αλλάξω ή φαινεται οτι ειναι χαλασμενοι;Δηλαδή είναι μαυρισμένοι ή κατι τετοιο;

Δημοσ.

Φιλε marnick το ποιο πιθανο ειναι να εχουν σκασει καποιοι πυκνωτες στην πλακετα τροφοδοσιας αν εχεις λιγες γνωσεις και τα καταλληλα εργαλεια μπορεις να τους βγαλεις να παρεις καινουργιους.το πιο πιθανο ειναι να εχουν φουσκωσει δεν ειναι δυσκολο να τ καταλαβεις στο πανω μερος φαινονται με το ματι μπορει να εχουν και μαυρο υγρο στο πανω μερος,το ιδιο προβλημα ειχε ενας φιλος μου με μια 37 LG εκανε κανα μισαωρο να ανοιξει τους αλλαξα και ανοιγει κανονικα.

Δημοσ.

Για να δω αν είναι οι πυκνωτές πρέπει να τους αλλάξω ή φαινεται οτι ειναι χαλασμενοι;Δηλαδή είναι μαυρισμένοι ή κατι τετοιο;

Το πιο συνηθισμένο είναι να φουσκώσουν στο πάνω μέρος ή να πετάξουν υγρα.

Αν την ανοίξεις ,δες πως είναι ένας καλός πυκνωτής και όποια παραμόρφωση δεις σε κάποιον (έστω και ελάχιστη) σημαίνει πως θέλει αλλάγή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...