linkin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Τωρα σοβαρα, μου παρουσιαζεις ενα μιουζικαλ στο οποιο επαιξε ο Jackman πριν 10 χρονια για να δειξεις τι? Οτι ειχε καλη φωνη πριν 10 χρονια? Και η Αλεξιου ειχε την καλυτερη φωνη της Ελλαδας και τωρα στις 3 νοτες την μια τη βγαζει φαλτσα. Διαβασε γνωμες κοινου και κριτικων για τις φωνητικες ικανοτητες Hackman και Crowe, ειδικα o Crowe εγινε περιγελος και στις χρυσες σφαιρες απο τον Baron Cohen Προφανως για να τον επελεξαν πριν 10 χρονια(πριν γινει διασημος) σημαινει οτι ειχε καλη φωνη.Και προφανως δεν ειναι 62 οπως η αλεξιου για να χασει την οποια φωνη ειχε + οτι προφανως ολοι οι συντελεστες θα κανανε μαθηματα φωνητικης πριν παιξουν στην ταινια για να ισιωσει λιγο η φωνη τους και να μπορουν να την φτιαξουν οι μηχανικοι στο studio. Ακομα,θα πρεπει να καταλαβεις πως το les miserables ειναι blockbuster και ως τετοιο του συμπεριφερθηκαν.Στην ταινια προσδοκεις (αν οχι εσυ,ο περισσοτερος κοσμος) ενα ανεκτο επιπεδο φωνητικων( που με τον ενα ή αλλο τροπο επιτυγχανεται),καλες ερμηνεις,μπλα,μπλα.Μην το κρινεις ως μεταφορα στο θεατρο οπου εκει απαιτεις φωναρες απο τους ηθοποιους εστω και αν ειναι ασημοι. Eπρεπε να χωσουν γνωστες φατσες στην ταινια και αυτο εκαναν.Αν εξαιρεσεις τον crowe,ολοι οι αλλοι τα πηγαν αρκετα καλα φωνητικα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Eπρεπε να χωσουν γνωστες φατσες στην ταινια και αυτο εκαναν.Αν εξαιρεσεις τον crowe,ολοι οι αλλοι τα πηγαν αρκετα καλα φωνητικα. Γιατί εξαιρείς τον Crowe? Έχω ακούσει να λένε ότι ξεφτυλίζει αηδόνι με τη φωνή του...
gavros10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 αποδοθηκε δικαιοσυνη αφου ο μπεν πηρε χρυση σφαιρα στην σκηνοθεσια. οι αλλοι την "ακαδημιας" να τα βλεπουν αυτα
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 σε μια χρονιά με Master και Amour, συζητάμε για Άθλιους, Αργούς, Λινκολνς και Ταραντινους...
star12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) για μενα καλυτερη ταινια θα βγει το ARGO στανταρ,θα παρει καπια οσκαρ το η ζωη του πι ισως το δωσουν στον αγκ λη καλυτερο σκηνοθετη.Ο ντανιελ θα παρει οσκαρ για το λικολν .πηρε η μερυλ για τη θατσερ που ειναι και αγγλιδα και δε θα παρει αυτος που ερμηνευει τον αγαπημενο των αμερικανων;; σιγουρα το χομπιτ σε κανα εφε θα κερδισει κατι.Για γυναικα τωρα δεν παω ουτε την αν ουτε την ειμι αρα ας το παρει μια που πραματικα να το αξιζει.αμφιβαλω. ΦΕΤΕΙΝΑ ΟΣΚΑΡ;; boringgggggggggggg Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2013 από star12
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 πιο αργος πεθαίνεις?
Kasrith Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 πιο αργος πεθαίνεις? Για Οσκαρ λεει ρε, όχι Σφαίρες :Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 προφανώς σχολιάζω το αργος αντί για Argo 1
doctor444 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το miserables ειναι πραγματικά miserable...(αποψη μου!)και το Argo εντάξει...απλά βλεπόταν,δεν τρελάθηκα κιόλας...
NoisePollution Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Κάτι μου λέει ότι ο φίλος μου ο Ang Lee και η παρέα του το 'χει σιγουράκι το visual effects.
thermo-sifounas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Κάτι μου λέει ότι ο φίλος μου ο Ang Lee και η παρέα του το 'χει σιγουράκι το visual effects. Δεν θα το λεγα... Εχει πολυ ισχυρο ανταγωνισμο απο hobbit και avengers
polakis21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καθώς πλησιάζουμε για την τελετή, να πω ότι είδα όλες τις οσκαρικές ταινίες μετά από έναν μηνιαίο μαραθώνιο καθημερινής προβολής! Καμία από τις ταινίες δεν ήταν τραγική (ίσως λίγο βαρετή ήταν το the master που όμως το κράτησαν οι ερμηνείες Φίνιξ και Χοφμαν). Να πω λοιπόν τα προγνωστικά μου: Καλύτερη ταινία: Argo (το σπρώχνουν λόγω αμερικανιάς) Σκηνοθεσία: Lincoln (επίσης σπρώξιμο) Ηθοποιός: Lincoln (ο Ντανιελ χωρίς συζήτηση) Γυναίκα Ηθοποιός: Silver Linings Playbook (η Τζενιφερ κερδιζει ισως στα σημεια την jessica στο zero dark thirty) Β' Ανδρικού: Μάχη μεταξύ Lincoln και Django από Jones και Waltz, αλλά βλέπω Jones λόγω παλαιότητας και ταινίας Β' Γυναικείου: Les Miserables (η Hathaway για πλάκα) Animated: Brave (αν και ο Ραλφ με εντυπωσιασε) Cinematography: Life of Pi (μαχη με Lincoln) Costumes: Αννα Καρένινα Film Editing: Argo Foreign: Amour (ευκολα) Makeup: The Hobbit Music Score: Skyfall Music Song: Skyfall Production Design: Les Miserables Sound Editing: Zero Dark Thirty Sound Mixing: Les Miserables Visual Effects: Life of Pi Writing Adapted: Lincoln Writing Original: Django Unchained Αυτά από εμένα. Πως σας φαίνονται; Μια εβδομάδα έμεινε... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2013 από polakis21
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 όσο και να διασκέδασα τον Τζάνγκο, μπορεί κανείς να μου πεί κανένα λόγο γιατί το σενάριό του είναι υποψήφιο για βραβεία κτλ? Επειδή είχε καρτούν μονοδιάστατους χαρακτήρες και μια απολύτως προβλέψιμη και γραμμική εξέλιξη? Ή επειδή είχε 2, βαριά 3 διαλόγους που θύμιζαν λίγο την σπιρτάδα εκείνων του Pulp Fiction ή Reservoir Dogs?
gatokoritso Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 γενικα τα βραβεια ειναι μια απογοητευση..τα στανταρ εχουν πεσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα