Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα σοβαρα, μου παρουσιαζεις ενα μιουζικαλ στο οποιο επαιξε ο Jackman πριν 10 χρονια για να δειξεις τι? Οτι ειχε καλη φωνη πριν 10 χρονια?

Και η Αλεξιου ειχε την καλυτερη φωνη της Ελλαδας και τωρα στις 3 νοτες την μια τη βγαζει φαλτσα. Διαβασε γνωμες κοινου και κριτικων για τις φωνητικες ικανοτητες Hackman και Crowe, ειδικα o Crowe εγινε περιγελος και στις χρυσες σφαιρες απο τον Baron Cohen

Προφανως για να τον επελεξαν πριν 10 χρονια(πριν γινει διασημος) σημαινει οτι ειχε καλη φωνη.Και προφανως δεν ειναι 62 οπως η αλεξιου για να χασει την οποια φωνη ειχε + οτι προφανως ολοι οι συντελεστες θα κανανε μαθηματα φωνητικης πριν παιξουν στην ταινια για να ισιωσει λιγο η φωνη τους και να μπορουν να την φτιαξουν οι μηχανικοι στο studio.

Ακομα,θα πρεπει να καταλαβεις πως το les miserables ειναι blockbuster και ως τετοιο του συμπεριφερθηκαν.Στην ταινια προσδοκεις (αν οχι εσυ,ο περισσοτερος κοσμος) ενα ανεκτο επιπεδο φωνητικων( που με τον ενα ή αλλο τροπο επιτυγχανεται),καλες ερμηνεις,μπλα,μπλα.Μην το κρινεις ως μεταφορα στο θεατρο οπου εκει απαιτεις φωναρες απο τους ηθοποιους εστω και αν ειναι ασημοι.

Eπρεπε να χωσουν γνωστες φατσες στην ταινια και αυτο εκαναν.Αν εξαιρεσεις τον crowe,ολοι οι αλλοι τα πηγαν αρκετα καλα φωνητικα.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eπρεπε να χωσουν γνωστες φατσες στην ταινια και αυτο εκαναν.Αν εξαιρεσεις τον crowe,ολοι οι αλλοι τα πηγαν αρκετα καλα φωνητικα.

Γιατί εξαιρείς τον Crowe? Έχω ακούσει να λένε ότι ξεφτυλίζει αηδόνι με τη φωνή του...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
για μενα καλυτερη ταινια θα βγει το ARGO στανταρ,θα παρει καπια οσκαρ το η ζωη του πι ισως το δωσουν στον αγκ λη καλυτερο σκηνοθετη.Ο ντανιελ θα παρει οσκαρ για το λικολν .πηρε η μερυλ για τη θατσερ που ειναι και αγγλιδα και δε θα παρει αυτος που ερμηνευει τον αγαπημενο των αμερικανων;;

σιγουρα το χομπιτ σε κανα εφε θα κερδισει κατι.Για γυναικα τωρα δεν παω ουτε την αν ουτε την ειμι αρα ας το παρει μια που πραματικα να το αξιζει.αμφιβαλω.

ΦΕΤΕΙΝΑ ΟΣΚΑΡ;;             boringgggggggggggg :blink:

Επεξ/σία από star12
Δημοσ.

το miserables ειναι πραγματικά miserable...(αποψη μου!)και το Argo εντάξει...απλά βλεπόταν,δεν τρελάθηκα κιόλας...

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι ο φίλος μου ο Ang Lee και η παρέα του το 'χει σιγουράκι το visual effects.

Δεν θα το λεγα... Εχει πολυ ισχυρο ανταγωνισμο απο hobbit και avengers
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθώς πλησιάζουμε για την τελετή, να πω ότι είδα όλες τις οσκαρικές ταινίες μετά από έναν μηνιαίο μαραθώνιο καθημερινής προβολής! Καμία από τις ταινίες δεν ήταν τραγική (ίσως λίγο βαρετή ήταν το the master που όμως το κράτησαν οι ερμηνείες Φίνιξ και Χοφμαν). Να πω λοιπόν τα προγνωστικά μου:

Καλύτερη ταινία: Argo (το σπρώχνουν λόγω αμερικανιάς)

Σκηνοθεσία: Lincoln (επίσης σπρώξιμο)

Ηθοποιός: Lincoln (ο Ντανιελ χωρίς συζήτηση)

Γυναίκα Ηθοποιός: Silver Linings Playbook (η Τζενιφερ κερδιζει ισως στα σημεια την jessica στο zero dark thirty)

Β' Ανδρικού: Μάχη μεταξύ Lincoln και Django από Jones και Waltz, αλλά βλέπω Jones λόγω παλαιότητας και ταινίας

Β' Γυναικείου: Les Miserables (η Hathaway για πλάκα)

Animated: Brave (αν και ο Ραλφ με εντυπωσιασε)

Cinematography: Life of Pi (μαχη με Lincoln)

Costumes: Αννα Καρένινα

Film Editing: Argo

Foreign: Amour (ευκολα)

Makeup: The Hobbit

Music Score: Skyfall

Music Song: Skyfall

Production Design: Les Miserables

Sound Editing: Zero Dark Thirty

Sound Mixing: Les Miserables

Visual Effects: Life of Pi

Writing Adapted: Lincoln

Writing Original: Django Unchained

Αυτά από εμένα. Πως σας φαίνονται; Μια εβδομάδα έμεινε...

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

όσο και να διασκέδασα τον Τζάνγκο, μπορεί κανείς να μου πεί κανένα λόγο γιατί το σενάριό του είναι υποψήφιο για βραβεία κτλ?

Επειδή είχε καρτούν μονοδιάστατους χαρακτήρες και μια απολύτως προβλέψιμη και γραμμική εξέλιξη? Ή επειδή είχε 2, βαριά 3 διαλόγους που θύμιζαν λίγο την σπιρτάδα εκείνων του Pulp Fiction ή Reservoir Dogs?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...