Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στα 120-128 gb ποιον να παρω τωρα που καταργήθηκε ο 830? Motherboard ειναι μια foxconn  με h61. Εχει sata2. Αμα πάρω controler για sata 3 θα δω διαφορα?

μονο στα 64gb υπαρχει αλλά φοβάμαι μην γεμίσει γρήγορα με τα windows και τα προγραμματα/games

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες samsung 840 και intel 330. Αποφάσισε ανάλογα με το αν χρειάζεσαι καλώδια, βαση εγκατάστασης κτλ. Δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους. Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις controller. Ούτε διαφορά θα δεις, άσε που αν δεις μπορεί να είναι και προς το χειρότερο. Ότι είναι να σου δώσει ο ssd θα σου το δώσει και σε sata2. Tα παραπάνω που γράφουν τα παιδιά για 840 pro, raid και χαμπέρια αφορούν είτε benches είτε πολύ συγκεκριμένη χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

στα 120-128 gb ποιον να παρω τωρα που καταργήθηκε ο 830? Motherboard ειναι μια foxconn  με h61. Εχει sata2. Αμα πάρω controler για sata 3 θα δω διαφορα?

Kingston V300 120gb 91ευρω.

Δημοσ.

Kingston V300 120gb 91ευρω.

Αν ο φιλος ειναι απο Θεσσαλονικη (ή εκει κοντα), το visionstudio τον εχει σε ακομα καλυτερη τιμη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32533&cat=6 Πολυ τιμια επιλογη σε αυτα τα χρηματα, ποσο μαλλον εφοσον μιλαμε για μη εξεζητημενη χρηση.. 

• Like 2
Δημοσ.

o 840 ο απλος δεν ειναι που εχει τα τσιπακια χαμηλοτερης ποιότητας? MLC πως λεγονται? 

Στο macbook εχω τον 830 256gb και πραγματικά πετάει.

840 120gb vs kingston ssd 300 120gb vs intel 330 120gb? ποιον? ποτε κυκλοφορησαν οι 2 τελευταίοι?

Δημοσ.

Εγω πηρα τον 840 τον απλο και πεταει ! Αυτα με τα τσιπ οκ....αλλα μιλαμε για την samsung εαν υπηρχε προβλημα δεν θα τον ειχε βγαλει σε καθημερινη χρηση ειναι ποιο γρηγορος απο τον 830 128  αλλα και τον 64 ...αισθητη θα ελεγα .

Δημοσ.

Εγω πηρα τον 840 τον απλο και πεταει ! σε καθημερινη χρηση ειναι ποιο γρηγορος απο τον 830 128  αλλα και τον 64 ...αισθητη θα ελεγα .

:confused:

Μάλλον το format σου έκανε τη διαφορά και όχι ο δίσκος. Από τον 830 είναι πιο αργός αλλά σε κάθε περίπτωση αποκλείεται να είναι αισθητή η διαφορά.

Δημοσ.

Εγω πηρα τον 840 τον απλο και πεταει ! Αυτα με τα τσιπ οκ....αλλα μιλαμε για την samsung εαν υπηρχε προβλημα δεν θα τον ειχε βγαλει σε καθημερινη χρηση ειναι ποιο γρηγορος απο τον 830 128  αλλα και τον 64 ...αισθητη θα ελεγα .

πιο ειναι το αρνητικο στο τσιπ του 840? trim υποστηριζουν?

• Super Moderators
Δημοσ.

πιο ειναι το αρνητικο στο τσιπ του 840? trim υποστηριζουν?

πλέον όλοι οι ssds υποστηρίζουν trim...

μετα απο αυτά που διάβασα εδω απορώ πως έβγαλε δισκο με tlc!

http://www.centon.com/flash-products/chiptype

http://www.centon.com/flash-products/chiptype

και των kingston και intel tlc εχουν?

όχι αν δεν κάνω λάθος, μόνο ο απλος 840...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...