pikos2000gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα σας και καλη χρονια!!Μολις μου τηλεφωνησαν απο Wind και μου ειπαν οτι υπαρχει 1 νεο προγραμμα στα F2G που με 23ε/μήνα μπορείς να μιλας για 8,5 ωρες σε ολα τα δικτυα κινητης και σταθερης τηλεφωνιας, επισης 1000 μηνυματα προς ολα τα δικτυα και 500mb! Mπορεις να το διακοψεις οποτε θέλεις, δεν υπαρχει δεσμευση και καθε φορα που βαζεις 23 ευρω σου κανει δωρο αλλα 10 στην καρτα. Τι λετε...μουφα το θεμα;; Δεν συμφωνησα γιατι πραγματικα το F2G2 που εχω, το χρησιμοποιω ελαχιστα και καρτα 10ε βαζω καθε 4 μηνες οποτε θα μου ηταν χαμενα λεφτα!!Ετυχε σε κανεναν αλλον;
bill777 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 καθε φορα που με παιρνουν για τετοιες προσφορες , τους τις ζηταω γραπτως και παντα εκει κολαει το θεμα. Λενε οτι τηλεφωνουν απο την wind αλλα στην ουσια ειναι αλλες εταιριες 1
vOOz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 κατι τετοια μου ειπε και μια κοπελα σε ενα καφε αλλα την εγραψα. ουσιαστικα ηθελε απλα να μου δωσει καρτουλα (πληρωνεται με ποσοστα) και μου ελεγε οτι ηθελα να ακουσω. Οταν της ειπα οτι θελω για αλλα δικτυα μου ειπε αυτο για τις 8.5 ωρες. Ας το βεβαιωσει καποιος γιατι δεν πιστεψα λεξη.
giorgospet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 8.5 ώρες είναι 510 λεπτά με ελάχιστη χρέωση λογικά 3 λεπτά. με δυο κάρτες των 10 σου βάζει 600 λεπτα και απο το site βάζεις αλλα 400 με 10 ευρώ και σου μένουν 6.5 ευρώ περίπου για άλλα πακέτα ή ότι άλλο θέλεις. εκτός αν δεν κατάλαβα καλα και τα 23 σου μένουν και σου δίνει δώρο και άλλα 10 δλδ σου μένουν περίπου 30 να τα κάνει ότι θέλεις... αν ειναι έτσι λέει, αλλά δεν βρίσκω πουθενα αυτη την προσφορά στο site της wind 1
fantakola Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το πιο πιθανο kata 99%, μιας και εγινε προωθητικη ενεργεια μεσω τηλεφωνου, ειναι σου μιλουσε για το καρτοσυμβολαιο της Wind Οι εταιρειες δεν κανουν τηλεφωνικη πρωθηση καρτικινητων, γιατι δεν εχει νοημα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει συμβολαιο στη μεση Κανουν διαφημιση για αυτες τις "προσφορες" Μηνιαίο Πάγιο 28,00€ 35,00€ Μηνιαίο Πάγιο με έκπτωση αντί επιδότησης Online Προσφορά* 24,00€* 29,00€* Ενσωματωμένη Χρήση Λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα 500 700 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα 30 50 Mobile Internet (MB) 100 300 Ποσό χρήσης σε Ευρώ 10€ 15€ τα νουμερα που αναφερεις, ειναι αυτα που φαινονται στον τιμοκαταλογο της wind για τα καρτοσυμβολαια και συγκεκριμενα στην Καρτοσυνδεση 28, που τρεχει σε προσφορα και βγαινει 24/μηνα Για τα sms και τα mb internet που ανεφερε στο τηλεφωνο η κοπελα (1000 και 500 αντιστοιχα), ισως να υπαρχει καποια προωθητικη ή να ενεργοποιεις καποια προσφορα και να προκυπτουν.γιατι το καρτοσυμβολαιο "λειτουργει και συμπεριφερεται" σαν F2G (ή σαν wind καρτοκινητη, δεν ειμαι σιγουρος), οποτε ενδεχομενως να μπορεις να ενεργοποιησεις online καποια προσφορα-πακετο για να τα παρεις
Themos3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Προσοχη γιατι τα συγκεκριμενα ειναι με ελαχιστη διαρκεια κλησης τα 3 λεπτα αν δε κανω λαθος οποτε τα 500 λεπτα ασ πουμε με τα 24 το μηνα ειναι 160 τηλεφωνα maximum = 5-6 κλησεις την μερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα