Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα υπολογιστή με Core 2 Duo στο οποίο θέλω να τοποθετήσω μια asus hd7770. 

Το τροφοδοτικό το οποίο έχω τώρα είναι ένα noname 400αρι το οποίο και πρέπει να αλλάξω μιας και νομίζω οτι η 7770 έχει minimun τα 500 W.

Ποιο προτείνετε ? Το budget μου είναι γύρω στα 60 με 70 ευρώ. Ακούω προτάσεις.

Δημοσ.

Θεωρεις προτιμοτερο να το πληρωσεις ακριβοτερα απλα για να γλυτωσεις τα μεταφορικα..?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650961

Ειδικα απ το 2ο κατ/μα που ανεφερες, αν πας απο κει θα σου πλασαρουν κανενα turbo-x που θα ναι χειροτερο απ'το υπαρχον No name...

Δωσε 2,5€ και ξενοιαζεις απο κοπο,και βαβουρα..και παιρνεις ακριβως αυτο που ζητας.

Πολλες φορες κερδιζεις πολλα περισσοτερα απ το να πηγαινεις στα κατ/τα.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε πρώτα με το δικό σου. Η 7770 καίει πολύ λίγα και με τίποτα δεν θέλει 500W PSU. Σε κάτι επώνυμο, και 300-350W είναι υπεραρκετά

Αν παρ' όλα αυτά θέλεις να πάρεις ούτως ή άλλως, σου βάζω κάποια από Eshop που έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία, αλλά άγνωστη ημερομηνία παράδοσης :)

Lepa N-500

Chieftec Iarena 450

FSP 400

Silverstone ST40F-400

Zalman ZM450

Και το 430αρι CX από Πλαίσιο που αναφέρθηκε παραπάνω.

Αν θες να πας στο όριο του budget σου δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τo XFX που αναφέρθηκε επίσης. Υπάρχει και στο eshop αλλά νομίζω πιο φθηνά θα σου έρθει αν το πάρεις από VS+μεταφορικά. Σίγουρα πάντως πιο γρήγορα ;) Και αυτό ισχύει για όλα τα παραπάνω PSU, αφού Πλαίσιο/Eshop έχουν γενικά ακριβές τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...