tomaras7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο να δείχνει ότι είναι χαλασμένη η κάμερα το θέλω γιατί μπαίνω στρατό... έχω ένα android ευχαριστώ...
corrupted Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Θα σου προτεινα να αγορασεις το πιο φτηνο κινητο με 20-30 ευρω για να το εχεις μαζι σου στο στρατό. Παιζει πολυ κλεψιμο και αν βαλει καποιος στο ματι το smartphone σου, θα στο βουτηξει. Εκτος αυτου, δεν γινεται να πηγαινεις σε ασκησεις π.χ και να εχεις και το smartphone μαζι, ειναι overkill και μπορει να σου χαλασει.
tomaras7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ένα motorola defy έχω ενταξει δεν ειναι και πολυ καλο αλλα το θελω για το internet εχω μπει σε σκέψεις δεν ξερω
basilisraf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αν τους δείξεις ότι η κάμερα είναι χαλασμένη , μπορείς να το κουβαλάς μαζί σου μέσα ?
Gr_Soul Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δεν τους ενδιαφέρει αν δουλεύει ή όχι. Αν έχει κάμερα απαγορεύεται και τέλος.
tolis_01 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ότι είπε ο από πάνω. Είχα δει άτομα που είχαν σπάσει την κάμερα με κατσαβίδι για να το περάσουν, και πάλι δεν τους άφηναν. Επίσης, όταν λέμε απαγορεύεται, εννοούμε ότι στο κρατάνε. Και θα το ξαναπάρεις στο πρώτο επισκεπτήριο πιθανότατα, ή στην άδεια ορκομωσίας. Οπότε δυο τινά υπάρχουν: - Παίρνεις ένα φτηνό κινητό χωρίς κάμερα, για να κάνεις τη δουλειά σου (πράγμα που θα πρότεινα εγώ). - Το βάζεις στα κρυφά*. Αν το έχεις πάνω σου, δεν θα σε ψάξουν. Αλλά και πάλι, θα πάρεις ένα φτηνό κινητό για να το δείξεις, κανείς δεν θα πιστεψει ότι παρουσιαστηκες χωρίς κινητό, και θα σε ψάξουν περισσότερο. Στη θέση σου βέβαια, δεν ξέρω πως θα το φόρτιζα εκεί μέσα, αν το αφήσεις για 5 λεπτά χωρίς επιτήρηση πιθανότατα θα κάνει φτερά. *Στο στρατό όλα επιτρέπονται........... αρκεί να μην σε πιάσουν
tomaras7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 τελικά δεν θα το πάρω δεν αξίζει να το ψάχνω αν και φτηνό αν το πάρω θα το έχω μονό για τοις 2 εξόδους που δίνουν και μετά θα το έχω μόνιμα στην μονάδα ευχαριστώ για τοις συμβουλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα