ColdFusion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Όντος δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τεχνικό το μονό που θέλουν είναι να πουλήσουν . Ένας φίλος μου είχε πρόβλημα με το σκληρό και εγω έλειπα , πήγε στο κατάστημα, του πάσαρε ο τεχνικός ενα καινούργιο σκληρό, το χειρότερο σε χαρακτηριστικά + μνήμη και όταν το ρώτησε αν μπορεί να πάρει απο το χαλασμένο σκληρό φωτογραφίες και κάποια αλλά δεδομένα που είχε του ειπε οτι ο σκληρος είναι για πέταμα και δεν γίνεται τίποτα . Μαντέψτε τι έγινε μπόρεσα με ελάχιστο κόπο να ανακτήσω τα δεδομένα .
maxdore217 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Το ότι οι Sapphire Xtreme έχουν θέμα με τον ανεμιστήρα σε ποιο ποστ μπορώ να διαβάσω περισσότερα για να ξέρω τι μπορεί να συμβεί...? Συνολικά η 5850 αποτελεί μια καλύτερη λύση. Είτε αλλάζοντας τον ανεμιστήρα (είμαι σίγουρος πως έχει της Sapphire Xtreme που έχει προβληματικούς ανεμιστήρες) είτε βάζοντας μια after-market ψύκτρα θα είσαι εντάξει. Προφανώς ο τύπος θα την κρατούσε για πάρτι του, θα άλλαζε ανεμιστήρα και θα την πουλούσε στον επόμενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα