Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Μόλις χθές παρέλαβα έναν ssd (samsung 840 250gb) και έκανα την επιχείρηση να τον βάλω πάνω στο μηχάνημά μου έχοντας διαβάσει το τι πρέπει να κάνω αλλα οι προσπάθειές μου δεν ευδοκίμησαν. Ενώ στην πρώτη προσπάθεια όλα πήγαν ρολόι, εγκαταστάθηκαν windows και είχα ήδη ξεκινήσει την εγκατάσταση προγραμμάτων και των update απο την microsoft, ξαφνικά μου πέταξε μαυρη οθόνη και έκανε restart. απο αυτη τη στιγμή και έπειτα δεν μπορούσα να ξαναμπώ στα win. Λίγο πρίν το welcome  μου έκανε restart και πάλι πάλι απο την αρχή. Αποφάσισα να ξαναβάλω τα windows αλλα πλέον ποτέ δεν τελείωνε η εγκατάσταση γιατι όταν ερχόταν η ώρα να μπεί στα window για να ολοκληρώσει το τελευταίο στάδιο της εγκατάστασης, εμφάνιζε BSOD σε ενα sys αρχείο (το βγάζει γρήγορα και δεν προλαβαίνω να δω ποιο είναι).

Έχω την εντύπωση πως πρέπει να είναι η μητρική (έχω μια ASUS P5Q PRO) στην οποία έκανα και update του BIOS, με το προγραμματάκι της ASUS.

ΥΓ. Ξέρω πως δεν είναι το πλέον κατάλληλο thread για το προβλημά μου, αλλα κάθε βοήθεια δεκτή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...