Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση "απο την εταιρεία"

vagelisda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αναφερθώ σε κάτι που πολύ συχνά βλέπω,και εδω και σε αλλά site τεχνολογιας όπως το δελαμπ (:P)

Παρα πολλά τυπακια που πουλάνε το οτιδήποτε,από φτηνά πραγματάκια των 15€ μέχρι πανάκριβες κάρτες γραφικών των +300€ π.χ. λένε ότι το προϊόν έχει εγγυηση απευθείας από το εργοστάσιο.

Είναι από τις μεγαλύτερες βλακείες που λέγονται έχω μέσα.

Σε μετάφραση σημαίνει : δεν έχω εγγυηση ,την καρτα την έχω πάρει τσαμπατζιδικα για κάποιο review και την πουλάω για καινούργια,είναι κλεμμένη ,την έχω ψιλοσκισει στο overclock και την άνοιξα να αλλάξω πάστα και έχει ψιλοβγει από την εγγυηση ...

Το παράδειγμα με την καρτα είναι τυχαίο,μπορεί να είναι οποιοδήποτε προϊόν...

Πολύ λίγες (ελάχιστες όμως) είναι οι εταιρείες που καλύπτουν απευθείας με rma,και μετρημένες στα δάχτυλα παγκοσμίως,αυτές που θα σου το κάνουν χωρις το αυτονόητο:ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Για αυτό ξυπνήστε ,και προγκιξτε ολους τους κουτοπονηρους λαμογιους που πάνε να βγάλουν μεροκάματό στην πλάτη σας...ουστ!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και αντί για όλο αυτό γιατί πολύ απλά πριν αγοράσει κάποιος να μην δώσει τα στοιχεία του προϊόντος στο site της εταιρίας για να ελέγξει αν έχει όντως εγγύηση απο κει? Εύκολο είναι.

• Like 2

Γιατί ρε φίλε πολύ απλα μιλάω για ολα αυτά που δεν έχουν,το 95% δηλαδή που δηλώνονται ότι έχουν εγγυηση απο το εργοστάσιο,το ανήξερο κάνεις τώρα κι εσύ? και δεν είναι και πολλές οι εταιρείες που θα πάρεις το προϊόν απο το πλαίσιο π.χ. και θα μπεις στην κατασκευάστρια εταιρεία και θα το έχουν registered για guarantee...

Μιλάω για καθαρές απόπειρες εξαπάτησης απο τους πωλητές των προϊόντων...

Έστω και ένας να τη γλυτώσει τη λαμογιά ,κερδος είναι.

Σε μετάφραση σημαίνει : δεν έχω εγγυηση ,την καρτα την έχω πάρει τσαμπατζιδικα για κάποιο review και την πουλάω για καινούργια,είναι κλεμμένη ,την έχω ψιλοσκισει στο overclock και την άνοιξα να αλλάξω πάστα και έχει ψιλοβγει από την εγγυηση ...

Το παράδειγμα με την καρτα είναι τυχαίο,μπορεί να είναι οποιοδήποτε προϊόν...

και που ξέρεις εσύ τι έχει κάνει ο άλλος;

....Πολύ λίγες (ελάχιστες όμως) είναι οι εταιρείες που καλύπτουν απευθείας με rma,και μετρημένες στα δάχτυλα παγκοσμίως,αυτές που θα σου το κάνουν χωρις το αυτονόητο:ΑΠΟΔΕΙΞΗ!....

Και μια και άνοιξε το θέμα θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε :

Ποιες είναι αυτές οι εταιρείες που καλύπτουν με rma χωρίς εγγύηση?

Μνήμες , σκληροί καλύπτονται?

Σωστή η διόρθωση σου.

Χωρίς να χρειάζεται  απόδειξη και μέσα στη εγγύηση της εταιρείας ποιες είναι αυτές οι λίγες?

Θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε! 

οι μνημες εχουν lifetime εγγυηση, οποτε και αυτοι που σου ζητουν αποδειξη θα μπορουσαν να μην το κανουν

η corsair θα εκανε το ιδιο με ενα πληκτρολογιο πχ ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η εγγύηση αλλαγμένου ανταλλακτικού? Συγκεκριμένα έχουν αλλάξει εντός εγγύησης HDD ο οποίος ξαναχάλασε μετά από 5 μήνες! Βέβαια τώρα το μηχάνημα είναι εκτός εγγύησης και ισχυρίζονται στην Fujitsu ότι δεν καλύπτεται πλέον από εγγύηση.

Υπάρχει κάποια νομική κάλυψη για αυτό το θέμα για εμάς? Κάτι που μπορώ να ισχυριστώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...