kostas_dr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Cosmos, το κείμενο και στην NSA να το στείλεις, θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά! 1
CosmosKGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 seriously, πως το κατάφερες αυτό? . Άσε με γιατί κόντεψα να πάθω νευρικό κλονισμό όταν το είδα!... Και δεν το είχα σώσει βέβαια πριν. Εντάξει, μεγάλο ήταν (αρκετά μάλιστα) αλλά όχι και τόσο όσο φαίνεται εδώ. Εδώ έχει μεταφράσει κάθε χαρακτήρα σε htm λεκτικό γι αυτό δείχνει τόσο... τεράστιο. Σοβαρά τώρα, παίζει να το μαζέψει κανείς; Αφήστε, το μάζεψα ο ίδιος όσο μπορούσα για πιο γρήγορα...
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ειναι οπως και να εχει εντυπωσιακα τα μεγαλα κινητα. Με ειχε εντυπωσιασει το Note 2. Αν δεν ειχα iPad και αν με βολευε το Android, θα το επαιρνα.
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ωραία αλλά αν δεν έχει αυτονομία παρόμοια με του Note2, η οποία είναι εξαιρετική, τσάμπα οι ίντσες και τα φρου-φρου.
Snolly Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου moukoublen, μια και βλέπω ότι "πάτησες" πάνω σε κάτι που εγώ ανέφερα, να σου πω τα εξής: Κατ' αρχήν, ποιος ακριβώς μίλησε πριν από εσένα, για τον όρο "συνήθεια" που τόσο εύκολα χρησιμοποίησες και βάσισες τον υπόλοιπο "συλλογισμό" σου;;; Είπα εγώ κάτι σχετικό;;; Όχι βέβαια, ούτε καν το υπονόησα! Μα και κανείς άλλος απ' όσο είδα. Παράλληλα, ζητάς να σου αναφερθούν "δεδομένα" και "όροι" ως προς το που στηρίζονται τα όσα λέω. Αναρωτιέμαι όμως: Το γνωρίζεις καθόλου το θέμα;;; Της σχέσης της ανάλυσης εικόνας με την βέλτιστη απόσταση θέασής της και τις σχετικές φυσικές δυνατότητες του ανθρώπινου ματιού και εγκεφάλου εννοώ. Θέλω να πω πως ναι, σαφώς και πρέπει αυτά που λέμε να μπορούν να αποδεικνύονται και είμαι μαζί σου 100% σε αυτό και το στηρίζω όμως, πριν ζητήσουμε να το κάνουν κάποιοι, καλό θα είναι να είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι οι ίδιοι σχετικά ώστε, να μην θέτουμε απλώς από την όποια άγνοιά μας τους άλλους στην "τρεχάλα". Πίστεψέ με, πηγές ακόμα και στο γνωστό μας διαδίκτυο, υπάρχουν πάρα πολλές που δείχνουν αυτό που ζητάς να μάθεις. Όταν μας δείξεις ότι το "κούρασες" όσο χρειάζεται από προσωπική σου αναζήτηση και, παρόλα αυτά, δεν κατάφερες να τις βρεις, πες μας να σε βοηθήσουμε με το να στις παραθέσουμε και συγκεκριμένα πια... Σε γενικές πάντως γραμμές, έχε υπόψιν σου πως για να δουν τα ανθρώπινα μάτια (και μιλώ κυριολεκτικά και για τα δύο μάτια μαζί) αξιοπρεπώς τα όσα δείχνει μια ανάλυση της τυποποιημένης κατηγορίας 1080p σε κατάλληλο κάδρο διαγωνίου 5", θα έπρεπε, η προς θέαση επιφάνεια, να βρίσκεται σε απόσταση... μόλις 15 εκατοστών από τα μάτια μας!!! Θέλω να πιστεύω πως έχεις σαφή εικόνα της πραγματικής φυσικής απόστασης των 15 εκατοστών! Αν όχι, πιάσε ένα οποιοδήποτε υποδεκάμετρο, βάλε με αυτό τα σημάδια σου π.χ. πάνω σ' ένα χαρτί και πρόσεξε για τι απόσταση μιλάμε! Μετά προσπάθησε κάπως να θέσεις, ακόμα και την πιο τέλεια σε απεικόνιση επιφάνεια (χαρτιού ή ηλεκτρονική) σε αυτήν την απόσταση από τα μάτια σου. Όταν τα κάνεις όλα αυτά, έλα μετά να μας πεις τι ακριβώς είδες και πόσο καθαρά! Ακόμα και την τέλεια όραση να έχεις (που ελάχιστοι την έχουν), τη στιγμή που είσαι ένας κανονικός άνθρωπός, για να μπορέσεις να εστιάσεις σε κάτι πάνω σε αυτήν την εικόνα, θα πρέπει να αλληθωρίσεις σε απίστευτο βαθμό και η κούραση των ματιών σου θα είναι τόσο άμεση που δεν νομίζω να μπορέσεις να το διατηρήσεις έτσι για πάνω από λεπτό. Σε παρακαλώ λοιπόν, πριν μπαίνεις σε διαδικασίες τόσο άμεσης αντιπαράθεσης με κάποιον, κάνε έναν κόπο να διαπιστώνεις μήπως έχουν την όποια βάση τα όσα ισχυρίζεται... αυτο ακριβως τιποτε αλλο 1
Millennium Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Η καθιερωμενη ειδηση για νεο μεγαλο κινητο ε.Δε τελειωνουν. 1
Skylined Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Η οποία συνοδεύεται από καθιερωμένα σχόλια. Τελικά πρέπει να κάνουμε υπομονή δύο χρόνια ακόμα μέχρι τον πενταπλασιασμό των επιδόσεων των smartphone, δηλαδή όταν θα κάνουν πραγματικούς παπάδες, για να απαλλαγούμε από τα σχόλια περί "κινητών". Λανθασμένα νόμιζα πέρισυ ότι τα τετραπύρηνα με τα δύο γίγα ραμ θα τελείωναν τη συζήτηση. Αν σε δύο χρόνια αποδειχθεί ότι ξανά είμαι λάθος, τότε ήμαρτον, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Millennium Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Αυτο σε πειραξε εσενα?Εδω οι ιδιοι τα ονομαζουν κινητα.
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εμένα αυτό που με πειράζει είναι το καλώδιο φόρτισης που μοιάζει με το Lightning της Apple. Δεν μπορώ αντιγραφές και ότι και να θέλουν να λένε κάποιοι, περί αντιγραφής πρόκειται. Πως η HTC βγάζει ποιοτικά κινητά και αξεσουάρ χωρίς να αντιγράφει καμία Apple; Έλεος πια με τις απομιμήσεις! Δεν μπορούν να βγάλουν κάτι δικό τους!;
kostas_dr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Τα μεγάλα "πνεύματα" συναντώνται, τελικά. 1
mikegad Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ζte και huawei έχουν έχουν πάρει φόρα το τελευταίο διάστημα 1
Skylined Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Αυτο σε πειραξε εσενα?Εδω οι ιδιοι τα ονομαζουν κινητα. Μάντεψε γιατί συμβαίνει αυτό και αν σου κάνει κέφι γράψε το να το δουν και υπόλοιποι. Πάντως με πειράζει που γίνεται συνέχεια συζήτηση για το αλφαβήτα και το 1+1=2, δηλαδή για πολύ απλά και βασικά πράγματα, και μόνο πού και πού απολαμβάνουμε κάτι καλύτερο. Δηλαδή θέλω να βλέπω ποιοτικές συζητήσεις, να μαθαίνω πράγματα που δεν ξέρω. Όταν κολλάμε συνέχεια σε απλοϊκότητες δυσανασχετώ.
moukoublen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Σε γενικές πάντως γραμμές, έχε υπόψιν σου πως για να δουν τα ανθρώπινα μάτια (και μιλώ κυριολεκτικά και για τα δύο μάτια μαζί) αξιοπρεπώς τα όσα δείχνει μια ανάλυση της τυποποιημένης κατηγορίας 1080p σε κατάλληλο κάδρο διαγωνίου 5", θα έπρεπε, η προς θέαση επιφάνεια, να βρίσκεται σε απόσταση... μόλις 15 εκατοστών από τα μάτια μας!!! Θέλω να πιστεύω πως έχεις σαφή εικόνα της πραγματικής φυσικής απόστασης των 15 εκατοστών! Όταν λες "για να δουν αξιοπρεπώς" εννοείς να διακρίνουν την κάθε λεπτομέρεια; Γιατί όπως είπα πριν με αυτή την ανάλυση σε τόσο χώρο το "φυσικό μέγεθος" -και όχι το μέγεθος σε pixel- ενός π.χ. εικονιδίου το διατηρείς στο ίδιο περίπου επίπεδο. Δεν είναι σαν και αυτό που λέμε "ανάλυση" στον υπολογιστή που όσο την "μεγαλώνουμε" βλέπουμε τα αντικείμενα να μικραίνουν (Γιατί διατηρούν σταθερό το μέγεθός τους σε επίπεδο pixel και όχι σε φυσικό επίπεδο). Αυτό που αλλάζει είναι η πολλαπλάσια πληροφορία (δηλαδή ο αριθμός τον pixel) που "φέρει" το κάθε αντικείμενο. Άρα η καλύτερη κατά πολύ απεικόνιση ενός αντικειμένου. [ Αν φέρεις δίπλα δίπλα 2 καινούρια mac book το ένα με retina το άλλο χωρίς θα καταλάβεις πλήρως αυτό που σου λέω (αν δε το έχεις καταλάβει ήδη). Ψάχτο. Το mac book με τη retina είναι 4 οθόνες από το άλλο χωρίς τη retina. Δεν είναι όμως όλα πάρα πολύ μικρά. ] Άρα λοιπόν αν με το "να δουν αξιοπρεπώς" δεν εννοείς το να διακρίνεις ανά πάσα στιγμή την κάθε λεπτομέρεια τότε είσαι λάθος κατά πολύ. Γιατί αξιοπρεπώς αξιοπρεπέστατα θα βλέπεις τα πάντα! Και μάλιστα πάρα πολύ όμορφα. Την παραμικρή λεπτομέρεια ίσως να μην είσαι σε θέση να τη διακρίνεις κάθε στιγμή αλλά μέχρι εκεί. για να μπορέσεις να εστιάσεις σε κάτι πάνω σε αυτήν την εικόνα, θα πρέπει να αλληθωρίσεις σε απίστευτο βαθμό και η κούραση των ματιών σου θα είναι τόσο άμεση που δεν νομίζω να μπορέσεις να το διατηρήσεις έτσι για πάνω από λεπτό. ... όπως είπα ΔΕΝ μικραίνουν τα αντικείμενα. Η ποιότητα τις απεικόνισης τους αυξάνεται. Τα περιγράφουν δηλαδή περισσότερα εικονοστοιχείων απ όσα συνήθως. Αν σε ζαλίζει η καλύτερη ποιότητα απεικονίσεις τότε τι θα πρέπει να σου κάνει ο αναλογικός κόσμος; Και για να κλείσω. Μην το παίρνεις προσωπικά. Θεωρώ οτι έχεις λάθος αλλά δεν αναφερόμουν προσωπικά σε εσένα. Ούτε κοντράρω. Αν θες το σβήνω το quote σου. Edit Να προσθέσω το εξής. Η συγκεκριμένη λοιπόν οθόνη έχει PPI (pixel per inch) 440. (440 εικονοστοιχεία στην ίντσα!) Ένας μέσος laser εκτυπωτής μπορεί να εκτυπώσει το ελάχιστο 600 dots per inch. (600 εικονοστοιχεία στην ίντσα!) ΔΕΝ σημαίνει οτι θα τα εκτυπώσει όλα παν-μικρά. Και αν λοιπόν το "μάτι" δεν καταλαβαίνει καθόλου τι διαφορά, γιατί υπάρχουν εκτυπωτές με μερικές χιλιάδες dots per inch; (π.χ. 1800 εικονοστοιχεία στην ίντσα!) Επαναλαμβάνω, ίσως να μην κατάλαβες καλά τι γράφω και σίγουρα παρεξήγησες νομίζοντας οτι κοντράρω προσωπικά. Δεν το κάνω. Απλά τοποθετώ την άποψη μου.
phanispal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Άλλο λέει εκείνος, άλλο λες εσύ. Άλλα λέει η γιαγιά μου, άλλα ακούν τ' αυτιά μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα