lion2486 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα 3gs και είπα να αλλάξω την μπαταρία, αλλά αυτή που έβαλα πάνω φορτίζει μόνο σε DFU (έψαξα και βρήκα ότι έχει διαφορετικό APN και φαντάζομαι αυτό θα είναι το πρόβλημα... Τώρα λέω να πάρω μια άλλη αλλά είμαι σε δίλημμα, να πάρω μια απλή 1220mAh ή μια 1400mAh που βρήκα; Θα έχουν αισθητή διαφορά; Η αυθεντική θα είναι καλύτερη από την μεγαλύτερης χωρητικότητας;
drmdtsap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Φλε καποιο λαθος εχεις κανει στην εγκατασταση ή μπαταρια ειναι χαλασμενη. Δεν γινεται να φορτιζει μονο οταν μπει σε dfu. Και επισης και να γινοταν δεν υπαρχει τροπος να το καταλαβεις... Επισης να γνωριζεις και κατι αλλο:αυθεντικα ανταλλακτικα δεν υπαρχουν. Μονο τα λεγομενα oem τα οποια μπορουν να διακριθουν στα ποιοτικα και στις σαβουρες.
lion2486 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Έγινε το ίδιο πράγμα ακριβώς με 2 μπαταρίες από τον ίδιο πωλητή, βρήκα και ένα άρθρο που ανέφερε κάτι τέτοιο και αυτό φαντάστηκα. Ναι τα OEM εννοώ, αλλά το ποιοτικό δεν σημαίνει απαραίτητα απόδοση νομίζω... (όσον αφορά για λάθος στην εγκατάσταση τις έχω αλλάξει καμια 20αριά φορές και πάντα η παλιά δουλεύει ενώ αυτή όχι, οπότε δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος..)
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 λάθος δεν μπορείς να κάνεις ειναι standar η συνδεσμολογία της μπαταρίας..θα την αλλάξω κι εγώ αυτες της μέρες και θα σου πώ τι μπαταρία έβαλα και αν δουλεψα.. την ειχα πάρει απο ebay japan made γραφει και ειναι χρυσή..θα ανεβασω φωτο σύντομα
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 οκ θα περιμένω, Ευχαριστώ. Λοιπόν ως φαίνεται λειτουργεί αυτη την στιγμή φορτίζει και εκανε 8 λεπτά να ανοίξει αλλα ειναι λογικό μιας και ηταν η πρώτη της φόρτιση. Οπως φαίνεται στην εικόνα ειναι η χρυσή που έχω ήδη βάλει μέσα .. η άλλη απ έξω ειναι η original . Ειμαι περίεργος να δώ ποσο θα κρατάει μιας και ειναι 2430 ενώ η original 1600αρα http://imageshack.us/photo/my-images/835/img2747p.jpg/][/url] Uploaded with http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
iMarilina Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Υποτιθέμενα ειναι αυτα τα 2340 ή όσο ειναι....έχω ακούσει ιστορίες πολλές, για ψεύτικα αυτοκόλλητα κλπ. Να προσεχεις κιολας μη σου σκάσει. Χωρίς να θελω να σε τρομάξω αλλά πολλά γίνονται με μπαταρίες κακής ποιότητας. Sent from my iPhone using Insomnia
lion2486 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δούλεψέ την λίγο και περιμένουμε εντυπώσεις.. (πρόσεξες μήπως το APN? η original 1220 είναι..)
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Υποτιθέμενα ειναι αυτα τα 2340 ή όσο ειναι....έχω ακούσει ιστορίες πολλές, για ψεύτικα αυτοκόλλητα κλπ. Να προσεχεις κιολας μη σου σκάσει. Χωρίς να θελω να σε τρομάξω αλλά πολλά γίνονται με μπαταρίες κακής ποιότητας.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Ναι δεν αποκλείεται θα το τεσταρω και θα σας πω εντυπώσεις.. Μέχρις στιγμής καλα παει αλλά φαντάζομαι θέλει μερικές φορτίσεις για να πω με σιγουριά.. Sent from my iPhone using Insomnia Δούλεψέ την λίγο και περιμένουμε εντυπώσεις.. (πρόσεξες μήπως το APN? η original 1220 είναι..) Διαφορετικό ήταν το είδα και είπα ότι δεν θα δουλέψει αλλά λειτουργεί μια χαρα προς το παρών.. Sent from my iPhone using Insomnia
lion2486 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Διαφορετικό ήταν το είδα και είπα ότι δεν θα δουλέψει αλλά λειτουργεί μια χαρα προς το παρών..Μπορείς να μου πεις τη διαφορά; ήταν μικρότερο ή μεγαλύτερο αυτή που έβαλες (εγώ έχω 616-0435)
ultrobyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα και απο εμενα! εχει καποιος να δωσει ενα λινκ για αγορα καλης και φτηνης μπαταριας για 3g? πρεπει να δω καποιον κωδικο πανω στην ηδη υπαρχουσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα