Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα 3gs και είπα να αλλάξω την μπαταρία, αλλά αυτή που έβαλα πάνω φορτίζει μόνο σε DFU (έψαξα και βρήκα ότι έχει διαφορετικό APN και φαντάζομαι αυτό θα είναι το πρόβλημα... Τώρα λέω να πάρω μια άλλη αλλά είμαι σε δίλημμα, να πάρω μια απλή 1220mAh ή μια 1400mAh που βρήκα; Θα έχουν αισθητή διαφορά; Η αυθεντική θα είναι καλύτερη από την μεγαλύτερης χωρητικότητας;

Δημοσ.

Φλε καποιο λαθος εχεις κανει στην εγκατασταση ή μπαταρια ειναι χαλασμενη. Δεν γινεται να φορτιζει μονο οταν μπει σε dfu. Και επισης και να γινοταν δεν υπαρχει τροπος να το καταλαβεις... Επισης να γνωριζεις και κατι αλλο:αυθεντικα ανταλλακτικα δεν υπαρχουν. Μονο τα λεγομενα oem τα οποια μπορουν να διακριθουν στα ποιοτικα και στις σαβουρες.

Δημοσ.

Έγινε το ίδιο πράγμα ακριβώς με 2 μπαταρίες από τον ίδιο πωλητή, βρήκα και ένα άρθρο που ανέφερε κάτι τέτοιο και αυτό φαντάστηκα. Ναι τα OEM εννοώ, αλλά το ποιοτικό δεν σημαίνει απαραίτητα απόδοση νομίζω...

(όσον αφορά για λάθος στην εγκατάσταση τις έχω αλλάξει καμια 20αριά φορές και πάντα η παλιά δουλεύει ενώ αυτή όχι, οπότε δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος..)

Δημοσ.

λάθος δεν μπορείς να κάνεις ειναι standar η συνδεσμολογία της μπαταρίας..θα την αλλάξω κι εγώ αυτες της μέρες και θα σου πώ τι μπαταρία έβαλα και αν δουλεψα.. την ειχα πάρει απο ebay japan made γραφει και ειναι χρυσή..θα ανεβασω φωτο σύντομα

Δημοσ.

οκ θα περιμένω, Ευχαριστώ.

Λοιπόν ως φαίνεται λειτουργεί αυτη την στιγμή φορτίζει και εκανε 8 λεπτά να ανοίξει αλλα ειναι λογικό μιας και ηταν η πρώτη της φόρτιση.

Οπως φαίνεται στην εικόνα ειναι η χρυσή που έχω ήδη βάλει μέσα .. η άλλη απ έξω ειναι η original .

Ειμαι περίεργος να δώ ποσο θα κρατάει μιας και ειναι 2430 ενώ η original 1600αρα

http://imageshack.us/photo/my-images/835/img2747p.jpg/]img2747p.jpg[/url]

Uploaded with http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

Δημοσ.

Υποτιθέμενα ειναι αυτα τα 2340 ή όσο ειναι....έχω ακούσει ιστορίες πολλές, για ψεύτικα αυτοκόλλητα κλπ. Να προσεχεις κιολας μη σου σκάσει. Χωρίς να θελω να σε τρομάξω αλλά πολλά γίνονται με μπαταρίες κακής ποιότητας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Υποτιθέμενα ειναι αυτα τα 2340 ή όσο ειναι....έχω ακούσει ιστορίες πολλές, για ψεύτικα αυτοκόλλητα κλπ. Να προσεχεις κιολας μη σου σκάσει. Χωρίς να θελω να σε τρομάξω αλλά πολλά γίνονται με μπαταρίες κακής ποιότητας.<br><br>

Ναι δεν αποκλείεται θα το τεσταρω και θα σας πω εντυπώσεις.. Μέχρις στιγμής καλα παει αλλά φαντάζομαι θέλει μερικές φορτίσεις για να πω με σιγουριά..

Δούλεψέ την λίγο και περιμένουμε εντυπώσεις.. (πρόσεξες μήπως το APN? η original 1220 είναι..)

Διαφορετικό ήταν το είδα και είπα ότι δεν θα δουλέψει αλλά λειτουργεί μια χαρα προς το παρών..

Δημοσ.

Διαφορετικό ήταν το είδα και είπα ότι δεν θα δουλέψει αλλά λειτουργεί μια χαρα προς το παρών..

Μπορείς να μου πεις τη διαφορά; ήταν μικρότερο ή μεγαλύτερο αυτή που έβαλες (εγώ έχω 616-0435)
Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα! εχει καποιος να δωσει ενα λινκ για αγορα καλης και φτηνης μπαταριας για 3g? πρεπει να δω καποιον κωδικο πανω στην ηδη υπαρχουσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...