Προς το περιεχόμενο

DDR2 2GB 9.88 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα φανεί αν σου είπαν αλήθεια από το αν παραλάβει ο topic starter....

Νοp. Δεν θα πάρω ούτε εγώ. :D

O topic starter ηταν ο eSATA, ουτε αυτος θα παρει!

Δημοσ.

τηρηθηκε μου ειπαν σειρα προτεραιοτητας και πρασινα αλογα...θα μου πιστωσουν τα χρηματα σε 2 εργασιμες λεει..

Σαφώς, πήρε ο Μπάμπης απ το service, η Μάχη απ το λογιστήριο και ο κυρ Γιάννης ο καφετζής. Τέταρτος στη σειρά ήταν ο eSata, αλλά δεν έφτασαν δυστυχώς.

• Like 7
Δημοσ.

Εμενα παιδια μου ειπαν οτι θα μου πιστωσουν τα χρηματα ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ τωρα λενε την τριτη.με μια λεξη ΜΠΑΧΑΛΟ!!!

Δημοσ.

Αν με το «πιστώσουν» εννοείς ότι θα σου κόψουν πιστωτικό για ν' αγοράσεις κάτι από αυτούς, μιλάμε για καθαρή κλεψιά.

Δεν πιστευω να κανουν κατι τετοιο. Θα ζητησει τα λεφτα του πισω.

Δημοσ.

trivia:

εγώ είχα κάνει παραγγελία 30 ώρες πριν ποστάρει ο op και παρέλαβα σήμερα:

IMG_3808_zpsa92f1128.jpg

Συγχαρητηρια.Ευχαριστουμε και οι υπολοιποι που μας ενημερωσες να παρουμε κ εμεις .... Α ρε Ελληνα αθανατε.....

• Like 2
Δημοσ.

Αφού δε βλέπεις 30 τεμάχια και αγγελίες πωλήσεων σε ανεβασμένες τιμές, πάλι καλά να λες :P

Εκεί θα κολλούσε το έλληνα αθάνατε.

Δημοσ.

Ε μα να βρισκει τωρα το τοπικ και να εχει παραγγειλει 30 ωρες πριν οπως λεει και να με βγαζει φωτο να καμαρωσω μου κατσε καπως... τεσπα... απλα υπαρχουν πολλοι σαν αυτον εδω μεσα που μονο ματι παιρνουν κ αμα βρουν κατι δισταζουν να το μοιραστουν.

• Like 2
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα δισταγμού. Εκείνος παρήγγειλε νωρίς και παρέλαβε, όπως και άλλοι φαντάζομαι.

Να ακύρωναν και τη δική του παραγγελία δεν παίζει, οπότε δεν είχε να χάσει τίποτα αν γνωστοποιούσε την προσφορά πιο πριν.

Απλά δεν έχουν όλοι το μυαλό τους στο να ανοίγουν thread με το που βλέπουν μια προσφορά. Δε νομίζω ότι είναι κατακριτέο αυτό.

Χαλαρώστε λίγο. Δεν κράζετε εκείνους που αδειάζουν τα ράφια για να πουλάνε μετά με καπέλο και κράζετε αυτόν που απλά δε μπήκε στη διαδικασία να ενημερώσει, λες και είναι υποχρεωμένος.

• Like 2
Δημοσ.

@Themos3: βρε μάνα μου, τί καμαρώματα λες;  :wacko: Για να ενημερώσω ότι δεν ήταν μούφα η προσφορά πόσταρα. Γιατί τόση χολή;

Έψαχνα ddr2 για ανανέωση pcιού φίλης, μπήκα αγγελίες είδα 20 ευρά, πάτησα skroutz, είδα 10 ευρώ, παρήγγειλα και τέλος. Δεν ήξερα ότι είναι προσφορά

jimcat, πρέπει να είσαι πολύ ευχάριστος τύπος

• Like 1
Δημοσ.

Συγχαρητηρια.Ευχαριστουμε και οι υπολοιποι που μας ενημερωσες να παρουμε κ εμεις .... Α ρε Ελληνα αθανατε.....

Συμφωνώ, απαράδεκτος ο τύπος. Άκου εκεί να έχετε υπογράψει συμβόλαιο ότι θα ενημερώνει όποτε αγοράσει κάτι σε συμφέρουσα τιμή και να μην το κάνει. Αυτό θα πει να μην έχεις μπέσα.

Δεν πάμε καλά...

• Like 4
Δημοσ.

Και βεβαια δεν ειναι υποχρεωμενος να ενημερωσει...γουστο του κ καπελο του....η ειρωνεια ρε φιλε ειναι σ'αυτο που γραφει....σα να λεει σας προλαβα κοροιδα.....

Η ειρωνεία είναι σ' αυτό που καταλαβαίνεις εσύ διαβάζοντας αυτό που γράφει. Το αν ο ίδιος το εννοούσε ειρωνικά μπορείς να το διαπιστώσεις με κάποιο βαθμό σιγουριάς είτε ρωτώντας τον, είτε διαβάζοντας τη σκέψη του, είτε κάνοντας γκάλοπ. Εφόσον δεν έκανες τίποτα από τα τρία, το πρόβλημα είναι όλο δικό σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...