Προς το περιεχόμενο

DDR2 2GB 9.88 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εμένα μου ακυρώσανε και τις δύο παραγγελίες μου....

Και γω το ίδιο.

Έστελα ειρωνικότατη απάντηση (όχι ότι θα την διαβάσει κανείς), και ζήτησα επιστροφή χρημάτων.

τους έστειλα και εγώ ένα ωραίο ειρωνικότατο email αν και αμφιβάλω ότι θα πάρω κάποια απάντηση....

Δημοσ.

το ιδιο σαν δεν ντρεπονται λιγακι.Ευχομαι με ολη μου την ψυχη να το κλεισουν οσο γρηγοροτερα γινεται...

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας, καθώς το προϊόν MEMORY DDR2 KINGSTON 2048MB PC2-5300 667 λόγω υψηλής ζήτησης εξαντλήθηκε. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο e-shop μας για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε επιστροφή της αξίας του προϊόντος στην κάρτα σας ή να καταχωρήσουμε νέα παραγγελία με κάποιο άλλο προϊόν της επιλογής σας.

Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.

Στην διάθεσή σας,

Getitnow.gr Customer Passion

Live Help!

• Click to Chat | [email protected]

• Επικοινωνία μέσω site

Δημοσ.

και εμένα μου ακυρώσανε και τις δύο παραγγελίες μου....

τους έστειλα και εγώ ένα ωραίο ειρωνικότατο email αν και αμφιβάλω ότι θα πάρω κάποια απάντηση....

Εγώ του έστειλα απάντηση με μερικές "ευχές" για αυτόν και τους συγγενείς του.

Εμα πιά. Τα λεφτά με όσους πληρώσαμε με κάρτα θα μας τα επιστρέψουν μόνοι τους λογικά ε;

Δημοσ.

Αγαπητέ πελάτη,

Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας.

θεοί είναι οι άτιμοι :P

• Like 5
Δημοσ.

αξιοι του ονοματος τους FORGET IT NOW.ακυρωση και απο εδω.Δεν ξανα-ασχολουμε μαζι τους ακομα και εαν παραδωσουν πραγματικη προσφορα γιατι ειναι οι 3η παραγγελια που μου ακυρωνουν.Τα αλλα 2 δεν ηταν καν προσφορα απλως ειπα να παραγγειλω απο εκει γιατι με βολευε η κοντινη παραδοση.Ελπιζω ο topic starter ν τα παρει τουλαχιστον.

Δημοσ.

Τα λεφτά με όσους πληρώσαμε με κάρτα θα μας τα επιστρέψουν μόνοι τους λογικά ε;

Εκτος αν τα "ξεχασουν"... απο 24/11/2012 περιμενω -ευτυχως ενα πολυ ευτελες ποσο....-

Δημοσ.

Εκτος αν τα "ξεχασουν"... απο 24/11/2012 περιμενω -ευτυχως ενα πολυ ευτελες ποσο....-

Και για να δείτε τι καλοί που είμαστε θα σας επιστρέψουμε φυλάξουμε και τα λεφτά σας να μη σας τα βουτήξει κάνας αεριτζής και ΑΝ κάποια στιγμή τα χρειαστείτε, σε κάνα-δυο μήνες θα σας τα επιστρέψουμε... Άλλωστε τόσες παραγγελίες σας έχουμε ακυρώσει βρε! Ξένοι είμαστε;

• Like 3
Δημοσ.

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας , καθώς το προϊόν MEMORY DDR2 KINGSTON 2048MB PC2-5300 667 λόγω υψηλής ζήτησης εξαντλήθηκε. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο e-shop μας για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή.

Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.

Στην διάθεσή σας,

Live Help!

• Click to Chat | [email protected]

Επικοινωνία μέσω site

Πρώτο Βραβείο στην Εξυπηρέτηση Πελατών το 2011

Νοp. Δεν θα πάρω ούτε εγώ. :D

Δημοσ.

τηρηθηκε μου ειπαν σειρα προτεραιοτητας και πρασινα αλογα...θα μου πιστωσουν τα χρηματα σε 2 εργασιμες λεει..

θα φανεί αν σου είπαν αλήθεια από το αν παραλάβει ο topic starter....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...