doakes Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Παρελαβε κανεις τελικα? Εστω ο topic starter? 1
katsikoula Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 και εμένα μου ακυρώσανε και τις δύο παραγγελίες μου.... Και γω το ίδιο. Έστελα ειρωνικότατη απάντηση (όχι ότι θα την διαβάσει κανείς), και ζήτησα επιστροφή χρημάτων. τους έστειλα και εγώ ένα ωραίο ειρωνικότατο email αν και αμφιβάλω ότι θα πάρω κάποια απάντηση....
lampisd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 το ιδιο σαν δεν ντρεπονται λιγακι.Ευχομαι με ολη μου την ψυχη να το κλεισουν οσο γρηγοροτερα γινεται... Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας, καθώς το προϊόν MEMORY DDR2 KINGSTON 2048MB PC2-5300 667 λόγω υψηλής ζήτησης εξαντλήθηκε. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο e-shop μας για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε επιστροφή της αξίας του προϊόντος στην κάρτα σας ή να καταχωρήσουμε νέα παραγγελία με κάποιο άλλο προϊόν της επιλογής σας. Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε. Στην διάθεσή σας, Getitnow.gr Customer Passion Live Help! • Click to Chat | [email protected] • Επικοινωνία μέσω site
theo93 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 εμενα γιατι δεν μου βγαζει οτι εξαντληθηκαν??
Avatar_GR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 και εμένα μου ακυρώσανε και τις δύο παραγγελίες μου.... τους έστειλα και εγώ ένα ωραίο ειρωνικότατο email αν και αμφιβάλω ότι θα πάρω κάποια απάντηση.... Εγώ του έστειλα απάντηση με μερικές "ευχές" για αυτόν και τους συγγενείς του. Εμα πιά. Τα λεφτά με όσους πληρώσαμε με κάρτα θα μας τα επιστρέψουν μόνοι τους λογικά ε;
IVIetaCreatoR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αγαπητέ πελάτη, Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Getitnow.gr Customer Passion θεοί είναι οι άτιμοι 5
Captain Nemo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Και για να δείτε τι καλοί που είμαστε θα σας επιστρέψουμε και τα λεφτά σας 3
doakes Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Παντως εκεινο τον WD δισκο 2TB με 5 χρονια εγγυηση που χε σε προσφορα προσφατα τον παρελαβαν καποιοι.
special Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 αξιοι του ονοματος τους FORGET IT NOW.ακυρωση και απο εδω.Δεν ξανα-ασχολουμε μαζι τους ακομα και εαν παραδωσουν πραγματικη προσφορα γιατι ειναι οι 3η παραγγελια που μου ακυρωνουν.Τα αλλα 2 δεν ηταν καν προσφορα απλως ειπα να παραγγειλω απο εκει γιατι με βολευε η κοντινη παραδοση.Ελπιζω ο topic starter ν τα παρει τουλαχιστον.
giorginho Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Τα λεφτά με όσους πληρώσαμε με κάρτα θα μας τα επιστρέψουν μόνοι τους λογικά ε; Εκτος αν τα "ξεχασουν"... απο 24/11/2012 περιμενω -ευτυχως ενα πολυ ευτελες ποσο....-
sigamhsoupw Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εκτος αν τα "ξεχασουν"... απο 24/11/2012 περιμενω -ευτυχως ενα πολυ ευτελες ποσο....- Και για να δείτε τι καλοί που είμαστε θα σας επιστρέψουμε φυλάξουμε και τα λεφτά σας να μη σας τα βουτήξει κάνας αεριτζής και ΑΝ κάποια στιγμή τα χρειαστείτε, σε κάνα-δυο μήνες θα σας τα επιστρέψουμε... Άλλωστε τόσες παραγγελίες σας έχουμε ακυρώσει βρε! Ξένοι είμαστε; 3
Mr_Terror Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Προτεινω να βγουμε στην εκπομπη της Τατιανας Στεφανιδου να πουμε τον πονο μας.
eSATA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας , καθώς το προϊόν MEMORY DDR2 KINGSTON 2048MB PC2-5300 667 λόγω υψηλής ζήτησης εξαντλήθηκε. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο e-shop μας για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή. Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε. Στην διάθεσή σας, Getitnow.gr Customer Passion Live Help! • Click to Chat | [email protected] • Επικοινωνία μέσω site Πρώτο Βραβείο στην Εξυπηρέτηση Πελατών το 2011 Νοp. Δεν θα πάρω ούτε εγώ.
lampisd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τηρηθηκε μου ειπαν σειρα προτεραιοτητας και πρασινα αλογα...θα μου πιστωσουν τα χρηματα σε 2 εργασιμες λεει..
katsikoula Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τηρηθηκε μου ειπαν σειρα προτεραιοτητας και πρασινα αλογα...θα μου πιστωσουν τα χρηματα σε 2 εργασιμες λεει.. θα φανεί αν σου είπαν αλήθεια από το αν παραλάβει ο topic starter....
Προτεινόμενες αναρτήσεις