Προς το περιεχόμενο

DDR2 2GB 9.88 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ θετικο οτι εξαντληθηκαν για οσους προλαβαμε ... πιστευω κατα 99% θα παραλαβουμε... προσωπικα οποιαδηποτε προσφορα και να πηρα απο το καταστημα οσο κουλη και να ηταν παρελαβα...

• Like 1
Δημοσ.

InfoGreen.png Προσωρινά Εξαντλημένο αυτο το ειδατε?

Όταν έκανα πάντως το  τοπικ έλεγε παράδοση εντός 3-6 εργάσιμων ημερών

• Like 1
Δημοσ.

Όταν έκανα πάντως το  τοπικ έλεγε παράδοση εντός 3-6 εργάσιμων ημερών

έτσι ξεκίνησα και εγώ την παραγγελία μου... και στο τελευταίο βήμα μου έβγαλε ότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο...

Εύχομαι όσοι πρόλαβαν να παραλάβουν...

Ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση...

Δημοσ.

Δε το προλαβα... :(

Το χα φτασει μεχρι στο 4ο βημα και με πεταξε στην αρχικη...

Ειμαι περιεργη παντως να δω αν οσοι παραγγειλατε θα το παραλαβετε κιολας.

Δημοσ.

Κλασσικη ιστορια, καμια εκπληξη, θα παραλαβουν ελαχιστοι εως λιγοι απο τους πρωτους που παρηγγειλαν (αναλογως του στοκ τους) και οι υπολοιποι ακυρο.

Αυτο δεν σημαινει οτι ο TS δεν εκανε καλα που το ανεφερε (μπραβο φιλε), ετσι ειναι αυτα, οποιος προλαβει.

Δημοσ.

Αρχίσατε τις κακίες βλέπω όσοι δεν προλάβατε...  :-D

για να δούμε και εμείς που προλάβαμε.... εμένα ακόμα "καταχωρημένη" μου λέει και στις δύο παραγγελίες...

Δημοσ.

για να δούμε και εμείς που προλάβαμε.... εμένα ακόμα "καταχωρημένη" μου λέει και στις δύο παραγγελίες...

To ίδιο και σε μένα..

Δημοσ.

Αλλαξε σε κανεναν η κατασταση της παραγγελιας η' μενει στο καταχωρημενη οπως η δικια μου?

εμένα και οι δύο παραγγελίες "καταχωρημένη" λένε.... για να δούμε....

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας , καθώς το προϊόν MEMORY DDR2 KINGSTON 2048MB PC2-5300 667 λόγω υψηλής ζήτησης εξαντλήθηκε. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο e-shop μας για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή.

Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.

Στην διάθεσή σας,

Getitnow.gr Customer Passion

Live Help!

• Click to Chat | [email protected]

• Επικοινωνία μέσω site

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...