Atapia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Χαιρετώ τους συμφορουμιτες, Δε μπορώ να βρω πως μπορώ να βάλω σε κείμενο pages πάνω από τις λέξεις μικρό αύξοντα αριθμό, ώστε να επεξηγήσω κατι στο τελος της σελίδας.. Γνωρίζει κανείς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αυτό λέγεται footnote/υποσημείωση. Σε όλα τα λογισμικά υπάρχει κατάλληλη λειτουργία. Δεν είναι ανάγκη να βάλεις εσύ αύξοντα αριθμό ούτε να βάλεις χειροκίνητα την επεξήγηση στην θέση της. Με ένα απλό google θα το βρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Η αρίθμηση των σελίδων πως γίνεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Έχω 10 σελίδες στο pages τις οποίες θέλω να τις χωρίσω σε 2 group 5 + 5.. Όταν επιλέγω να μου δείξει αριστερά τα thumbnails, μου τις εμφανίζει όλες σε ένα κίτρινο πλαισιο.. Εγώ θέλω να τις δουλεύω χωριστά.. ξέρει κανείς πως γίνεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Τι εννοείς group; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ααα το βρήκα, είναι το section break... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα