Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη φάση!

Μου θυμιζει μια παλιότερη πατέντα της philips ή sony.

Πισω απο την tv υπήρχαν rgb LEDs που δημιουργουσαν μια Φωτεινή αυρα αναλογα με τα χρωματα που εδειχνε η οθόνη.

Οταν έβλεπες ταινία πχ χανοσουν κςι η οθονη φαινοταν πολυ μεγαλύτερη.

Απορώ γιατί δεν το συνέχισαν...

το συστημα ειναι της philips και λεγεται ambilight , στην καλυτερη εκδοχη του λεγεται spectra ambilight και φωτιζει οχι μονο πισω απο την οθονη αλλα και ολο το bezel , ολη η προσοψη της τηλεορασης δηλαδη .

Το spectra ambilight το εχει η ναυαρχιδα τοτε της philips σε αυτη την κατηγορια ,  η Philips Aurea http://www.youtube.com/watch?v=zbv5aCPDK5o

Ειμαι ιδιοκτητης μιας aurea τα τελευταια 3 χρονια και μπορω να πω οτι η εμπειρια θεασης ειναι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιος πρόσεξε το project?τα μάτια των παιχτών τα είδε κανείς? θές 3 αναβράζων και κρατάς το υπολοιπο κουτί των depon για μετά.....

Δημοσ.

Πωπω....φανταζομαι λιγο το grand theft auto μαυτο το πραμα....παρατας το χειριστηριο σηκωνεσε απτον καναπε και αρχιζεις να κοπανας περαστικους μπενοντας στο παιχνιδι...ανοιγεις μετα το φως και βλεπεις βαζα,σκρηνια,κλπ βιδες στο πατωμα...χαχαχα :P

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως, ένα από τα επόμενα στάδια εξέλιξης του πράγματος, θα είχε ενδιαφέρον να ήταν του στιλ να "διάβαζε" μια κατάλληλη συσκευή τον χώρο του παίχτη, τον πραγματικό εννοώ, και μετά να προσάρμοζε τον χώρο του ίδιου του game play σύμφωνα με αυτόν! Σε συνδυασμό με την συγκεκριμένη προβολή βέβαια!

Δημοσ.

Παιζει να τα κανω πανω μου...ή να παιζεις το amnesia

Εγώ το παραδέχομαι. Το Dead Space δεν το έπαιζα μόνος μου. Το προχωρούσα με παρέα.

• Like 2
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...