lyan_14 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ Google Chrome σε Windows 7. Έχω ως σελιδοδείκτη ένα θέμα του forum, κι ενώ πατάω αποσύνδεση, αν το ξανανοίξω από τους σελιδοδείκτες μετά από λίγη ώρα με έχει ακόμη συνδεδεμένη. Έχω δοκιμάσει να διαγράψω cache και cookies, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τι μπορεί να συμβαίνει; Επίσης έχω δοκιμάσει να δημιουργήσω τους σελιδοδείκτες ενόσω είμαι αποσυνδεδεμένη. Ευχαριστώ πολύ.
zodo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Και σε μένα το ίδιο κάνει, εδώ και μερικές μέρες νομίζω. Το ίδιο γίνεται και όταν μπαίνω σε ένα άλλο σάιτ. Από διάφορα φόρουμ που δοκίμασα όπου είμαι εγγεγραμένος, μόνο σ' αυτά τα δύο συμβαίνει. ;;;;
zodo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Clear Cookies... Θενξ, το έκανα και προς το παρόν δεν συνδέομαι αυτόματα. Όμως γιατί άρχισε να το κάνει αυτό, ενώ παλιά δεν το έκανε;
lyan_14 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το είχα ήδη δοκιμάσει. Θα ξαναδοκιμάσω και μετά για να δω, αν είναι θα χρειαστεί να διαγράφω συνέχεια τα cookies... Ευχαριστώ πάντως!
evoracing Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει και επιλογή να μην έχεις Cookies...
lyan_14 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει και επιλογή να μην έχεις Cookies... Σοβαρά; Μόνο γι'αυτή την ιστοσελίδα ή γενικώς; Νιώθω τελείως noob... Πώς γίνεται; Πάντως, δοκίμασα χτες να διαγράψω τα cookies και σήμερα όλα κανονικά, μόλις άνοιξα τη σελίδα ήμουν αποσυνδεδεμένη.
evoracing Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Όταν δεν ξέρεις κάτι δεν σημαίνει ότι είσαι noob 1. Πατάς το 2. Ρυθμίσεις 3. Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων...4. Στην κατηγορία "Απόρρητο" και πατάς "Ρυθμίσεις περιεχομένου"5. Επιλέγεις "Αποκλεισμός ιστότοπων από τη ρύθμιση δεδομένων" Περισσότερα θα βρεις εδώ...
lyan_14 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ, ευχαριστώ πολύ! Δεν ξαναείχα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις