alexander1405 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Να αναφέρω και κάτι παράξενο. Ενώ έτρεχα το furmark για κανά 5 λεπτο, ξαφνικά το bench κόλλησε, με πέταξε στην επιφάνεια εργασίας ενώ στη γραμμή εργασιών έβλεπα κανονικά ανοιχτό το παράθυρο (καθώς και στην επιφάνεια εργασίας) του furmark καθώς και του bench (αυτό το έβλεπα στη γραμμή εργασιών). Το ποντίκι δε το διάκρινα και αναγκάστηκα να πατήσω ctrl alt del για να κλείσω το furmark και να δω το δείκτη του ποντικιού. Το άκρως παράξενο είναι όμως το παρακάτω: όταν κοίταξα στο gpu monitor της Asus -τα πάντα- η μέτρηση θερμοκρασίας, μνήμης, χρήση gpu, gpu voltage, fan speed, τα ΠΑΝΤΑ είχαν κατέβει στο μηδέν (για πολύ λίγο, ένα τικ). Δηλαδή για παράδειγμα, ενώ η θερμοκρασία ήταν στο 55 και το fan speed στο 10%, ξαφνικά για λίγο το monitor σημείωσε 0. Εντελώς 0. 0 σε όλα. Σα να έσβησε για λίγο ο υπολογιστής χωρίς να έχει σβήσει... Επίσης μόλις τώρα έβαλα να παίξω κάτι στο miniclip και μου έκανε τον εξής θόρυβο, κράσαρε και επανεκκίνησα: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pJG3NIOK-70
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ... Επειδή τα λέγαμε και στα pm. Το μηχάνημα της κοπέλας σου, (που τώρα έχει την VGA που μέχρι πρότινος στο δικό σου πήγαινε μια χαρά), πως πάει? Αν είναι ΟΚ, τζάμπα το ψάχνεις παραπάνω
alexander1405 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Της κοπέλας μου πάει μια χαρά (έχει τη κάρτα που είχα πριν 3 μέρες εγώ). Όμως το ίδιο πρόβλημα που σου είχα πει pm που αντιμετώπιζε και αυτή με αυτό τον ήχο και τα κολλήματα, αντιμετωπίζω τώρα εγώ.
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 .... ρε τρελοκομείο... θα με τρελάνεις κι εμένα??? Είχες ένα σύστημα που δούλευε μια χαρά αλλά συνέχιζες να έχεις προβλήματα με της κοπέλας σου (μετά το tweak που έκανες στο voltage των μνημών). Αλλάζεις τις VGA και τώρα της κοπέλας σου πάει μια χαρά και έχεις πρόβλημα εσύ. Και το ψάχνεις ακόμα?
alexander1405 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Χαχαχαχα!! Είναι αργά το βράδυ και αύριο έχω σχολή και δε λειτουργώ καλά γι αυτό! χαχαχα!!! Άρα αν δε πέσω έξω και φανώ χαζός, φταίει η vga άρα αλλαγή στο κατάστημα απ' όπου την πήρα; Σωστά;;; :P
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εννοείται. Τους λες και το στόρυ, ότι υπάρχουν δυο πανομοιότυπα PC, και ενώ μία VGA παίζει και στους δύο υπολογιστή τζάμι, η άλλη κάνει νερά (πάλι και στους δύο)
alexander1405 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Έγινε και συγνώμη αν φάνηκα (που είναι σίγουρο) χαζός και σπαστικός! Έφυγα για ύπνοοοοοοοο!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα