Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι επεξεργαστές που υποστηρίζει η μητρική σου είναι οι παρακάτω: 

Ο δικός σου είναι μέσα ???

Οχι άρα δεν υποστηρίζεται σωστά μέσω cpu agesa code και σε καταστάσεις ηρεμίας C6 και C1e states σου ρίχνει το σύστημα !!!! Για αυτό βλέπεις να κρασσάρει όταν δεν κάνεις κάτι απαιτητικό !!!! 

Εκεί πάει να μπει ο επεξεργαστής σε κατάσταση ηρεμίας και κλείνει πυρήνες, κατεβάζει τάση = κατανάλωση και συχνότητα !!!! 

Επίσης πάω στοίχημα πως η μητρική σου δεν μπορεί να τροφοδοτήσει (το κύκλωμα τροφοδοσίας της) σωστά τον επεξεργαστή, πιστεύω έχεις VDROOP σε Default καταστάσεις !!!

Κάνε απενεργοποίηση αυτών των δυο για αρχή και δες στο σύστημά σου αν έστρωσε !

*******Ετοιμάσου για νέα μητρική !

Στο σύστημα της κοπέλας σου κάνε bios update στο τελευταίο ! Η GIGABYTE χρυσή καλή αλλά κάτι έχει κάνει λάθος με τα c states στο bios της σε πολλές μητρικές ! Και στην ud7 για την οποία έστειλα mail !

capturelrb.png

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

adtakhs πράγματι έψαξα στο νετ και είδα ότι το L.A. Noire είναι ένας από τους πιο προβληματικούς τίτλους και άλλοι αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με μένα και μάλιστα ούτε η Rockstar τους το έλυσε.

Από την άλλη, όχι, όταν κάνω κάτι στον chrome, δε κολλάει. Όχι πλέον. Και ποτέ δεν είπα ότι μου κόλλαγε το σύστημα τόσο συχνά και ευαίσθητα, όπως είναι μια απλή εργασία στον chrome. Μετά από πολύ ώρα σε broswer (πάνω από μισή) ίσως να μου έβγαζε blue screen.

Δημοσ.

Κάθισε τότε με την μητρική που δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή σου.

Οι μνήμες σου με 1,5v τάση δεν δουλεύουν βάση κατασκευαστή? Γιατί να θέλουν 1,6v...

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit%C2%A0.htm

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POSTS???

Πάνε στην σελίδα 2 και εξηγώ έναν λόγο... Προσωπικό παράδειγμα. Μέχρι BIOS 1.80 παίζει με 1.50V οι ίδιες μνήμες (Vengeance έχω κι εγώ). Από εκεί και πάνω (Win8 optimized) θέλουν 1.60V. Το γιατί στους προγραμματιστές της AsRock! (και όπως θα διαβάσεις μου είπαν πως τις δοκίμασαν και σε άλλων εταιριών μητρικές και εμφάνιζαν τα ίδια)

AsRock Extreme4 Z77

Να βάλω και την αλληλογραφία με το Support της εταιρίας?

Υ.Γ.

Όλα τα παραπάνω δεν αναιρούν φυσικά το γεγονός πως δεν είναι και η καταλληλότερη ΜB για έναν FX8xxx.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

GIO εσύ που το κατέχεις και καλά περί OS, κοίτα εδώ τι γίνεται...

http://Google -> LA Noire+BSOD

Αυτος ακριβως ειναι και ο λογος που θελω να δω τα dumps απο απορια, οπως ειπα και σε προηγουμενο post. Οταν ειχε πρωτοβγει θελησα να του ριξω μια ματια, αλλα με ειχε πεθανει στα crashes (αpatchaριστο γαρ) και δεν το συνεχισα. Βλεπω πως κραταει καλα αυτη η κολωνια.

@adtakhs

Οι πιθανοτητες να "σκαει" μπλε οθονη σε ενα μονο, συγκεκριμενο software και να φταιει hardware (οποιοδηποτε part), με τον ιδιο bugcode καθε φορα, ειναι μηδαμηνες.

Εχω αφησει πισω τις hardware μερες μου προ πολλου, αλλα μου φαινεται αρκετα δυσκολο να υπαρχει μια τοσο σοβαρη ασυμβατοτητα (cpu με motherboard), και το pc να "κυλαει" απροβληματιστα, εκτος απο ενα συγκεκριμενο software.

@alexander

Θα ποσταρω για την ιστορια τυχον ευρηματα απο το minidump, αλλα δεν πιστευω πως θα υπαρχει κατι ουσιωδες. Εαν ηταν με μια απλη αναλυση ενος dump καποιων kbs να βρεθει και το/τα προβλημα/τα του παιχνιδιου, φανταζομαι θα την ειχαν κανει και οι developers πολυ πριν απο τον καθενα :)

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ Gi0! Εμένα το πρόβλημα το δικό μου ήταν τα random crashes και αυτά διορθώθηκαν αμέσως με την αύξηση της τάσης της μνήμης!

Και αυτό αρκεί!

Να 'στε καλά! :)

Δημοσ.

Εχω αφησει πισω τις hardware μερες μου προ πολλου, αλλα μου φαινεται αρκετα δυσκολο να υπαρχει μια τοσο σοβαρη ασυμβατοτητα (cpu με motherboard), και το pc να "κυλαει" απροβληματιστα, εκτος απο ενα συγκεκριμενο software.

Αυτό ακριβώς. Φαφλατάς εγώ γαρ, θα το είχα πει σε 10 παραγράφους...

• Moderators
Δημοσ.

Ουτε ο debugger μπορει να βγαλει ακρη (symbols on). Και το δηλωνει ευθαρσως :-D

8GkqP.jpg

Απο τα συγκεκριμενα παντως φαινεται πως καποιο call δεν συνεννοειται σωστα με εναν απο τους επεξεργαστες. No idea τι καλει, no idea γιατι, no idea εαν ειναι οντως αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

Δε πειράζει Gi0. Απλά είναι κρίμα για μένα που το αγόρασα και κρίμα για τη Rockstar που χάνει έτσι πελάτες... Γιατί πειρατικό μπορώ και το παίζω... Αυθεντικό, όχι. Και αυτό μου φαίνεται πολύ παράξενο!

Κρίμα... Αλλά και πάλι να 'σαι καλά! :)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά επανήλθα.

Όπως σας είχα πει, είχα πάρει τη κάρτα γραφικών της κοπέλας μου για δοκιμή και πριν 2 μέρες την άλλαξα με τη δική μου. Δηλαδή πήρα πίσω τη δική μου και της έδωσα τη δική της.

Υπόψην ότι έχουμε ακριβώς την ίδια κάρτα γραφικών.

Σήμερα πριν από λίγο κι ενώ έπαιζα στο miniclip (για κανά 5λεπτο), ο υπολογιστής μου κράσαρε και μου έβγαλε μπλε οθόνη με το μήνυμα watchdog time out.

Ξαναμπήκα, δε πρόλαβα να ανοίξω τον firefox, και πάλι μπλε οθόνη.

Τώρα είναι εντάξει αλλά δεν τολμώ να ανοίξω πάλι το miniclip ή κάποια flash σελίδα. Φοβάμαι ότι θα ξαναβγάλει μπλε οθόνη και δεν αντέχω άλλο τα νεύρα μου!

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω, υποψιάζεται κανείς σας τους drivers VGA ή bios VGA; 

Τίποτα από αυτά;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν στο κάνει με την μία ενώ με την άλλη όχι, δεν είναι λογικό να φταίει η κάρτα? Ή εγώ κατάλαβα κάτι λάθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...