Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα απ`όλα να πάρεις τηλέφωνο τους Π@Π@ρες του πλαισίου και να τους βρίσεις !!! γιατί ΔΕΝ ξέρουν την δουλειά τους !Πάω στοίχημα πως από εκεί το ψώνισες το σύστημα !

Δεν έχουν και άλλη φτηνή μητρική να πασάρουν ................. έχουν και ISO τρομάρα τους .......

Οι επεξεργαστές που υποστηρίζει η μητρική σου είναι οι παρακάτω: 

Ο δικός σου είναι μέσα ???

Οχι άρα δεν υποστηρίζεται σωστά μέσω cpu agesa code και σε καταστάσεις ηρεμίας C6 και C1e states σου ρίχνει το σύστημα !!!! Για αυτό βλέπεις να κρασσάρει όταν δεν κάνεις κάτι απαιτητικό !!!! 

Εκεί πάει να μπει ο επεξεργαστής σε κατάσταση ηρεμίας και κλείνει πυρήνες, κατεβάζει τάση = κατανάλωση και συχνότητα !!!! 

Επίσης πάω στοίχημα πως η μητρική σου δεν μπορεί να τροφοδοτήσει (το κύκλωμα τροφοδοσίας της) σωστά τον επεξεργαστή, πιστεύω έχεις VDROOP σε Default καταστάσεις !!!

Κάνε απενεργοποίηση αυτών των δυο για αρχή και δες στο σύστημά σου αν έστρωσε !

*******Ετοιμάσου για νέα μητρική !

Στο σύστημα της κοπέλας σου κάνε bios update στο τελευταίο ! Η GIGABYTE χρυσή καλή αλλά κάτι έχει κάνει λάθος με τα c states στο bios της σε πολλές μητρικές ! Και στην ud7 για την οποία έστειλα mail !

capturelrb.png

Επεξ/σία από adtakhs
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μηπως ηταν χρονισμένες αυτόματα σε timmings και τάση που δεν υποαστηριζόταν απο τις μνήμες; είναι συνηθες ...

Μπορεί να μην ηταν ελλατωματικές εν τέλη.

Δεν μπορεί 2 στα 2 μηχανήματα πρόβλημα με το ίδιο hadware οπως γράφεις..λίγο σπάνιο.

PS δεν διάβασα τα προηγούμενα...

Δημοσ.

μηπως ηταν χρονισμένες αυτόματα σε timmings και τάση που δεν υποαστηριζόταν απο τις μνήμες; είναι συνηθες ...

Μπορεί να μην ηταν ελλατωματικές εν τέλη.

Δεν μπορεί 2 στα 2 μηχανήματα πρόβλημα με το ίδιο hadware οπως γράφεις..λίγο σπάνιο.

PS δεν διάβασα τα προηγούμενα...

Δεν είναι θέμα μνημών ! Και στα 1333Mhz να τις πάει και με CL13 πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχει!

Εγώ βρήκα με τα πολλά πως φταίει το C1E κατά βάση. Περιμένω bios update από την GIGA για να λυθεί το problem !

Τις τελευταίες ημέρες άλλαξα 2 8350 επεξεργαστές και 4 σετ μνημών στις UD7 και UD3, έκλεινα πυρήνες , κατέβαζα συχνότητες έδινα LLC default , αλλά το πρόβλημα παρέμενε !! 

Σε ASROCK 870 EXTREME 3 R2 (1.80 bios) των 68€ κανένα πρόβλημα ......

Δημοσ.

Μητρική πεξεργαστή μνήμες τροφοδοτικο και σκληρο απο το πλαίσιο. Κάρτα γραφικών από το e shop. Με το C6 και C1e states το δοκίμασα, αν και από τότε που έβαλα τις μνήμες να λειτουργούν στο 1,60 volt, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα πέρα από το L.A. Noire. Βέβαια παρατηρώ ότι το σύστημά μου δεν ανταποκρίνεται τ΄σο καλά μετά την αύξηση της τάσης, δε ξέρω γιατί. Σα να επηρρεάστηκε από τα volt.

Αλλά τι μου προτείνετε δηλαδή; Να αλλάξω μητρική (εξαιρετικά δύσκολο οικονομικά καθώς το πλαίσιο δεν αφήνει και περιθώρια πολλά για μένα τιμολογικά, κρίση γαρ) ή να πάω στον FX 8350 που είναι και καλύτερος, υποστηρίζεται πλήρως ( ; ) και η διαφορά καλύπτεται με κανά 20αρι;

Το πιστεύεις ότι είχα σχεδόν τον ίδιο αριθμό bad sectors σε σκληρό αγορασμένο από το πλαίσιο με την κοπέλα μου; Η αλλαγή τους έγινε ταυτόχρονα γιατί διαπίστωσαν εν τέλει ότι και οι δύο είχαν πρόβλημα. Αγορασμένοι τότε μόλις 1 μήνα... Οπότε ποτέ μη λες ποτέ!

Δημοσ.

Μητρική πεξεργαστή μνήμες τροφοδοτικο και σκληρο απο το πλαίσιο. Κάρτα γραφικών από το e shop. Με το C6 και C1e states το δοκίμασα, αν και από τότε που έβαλα τις μνήμες να λειτουργούν στο 1,60 volt, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα πέρα από το L.A. Noire. Βέβαια παρατηρώ ότι το σύστημά μου δεν ανταποκρίνεται τ΄σο καλά μετά την αύξηση της τάσης, δε ξέρω γιατί. Σα να επηρρεάστηκε από τα volt.

Αλλά τι μου προτείνετε δηλαδή; Να αλλάξω μητρική (εξαιρετικά δύσκολο οικονομικά καθώς το πλαίσιο δεν αφήνει και περιθώρια πολλά για μένα τιμολογικά, κρίση γαρ) ή να πάω στον FX 8350 που είναι και καλύτερος, υποστηρίζεται πλήρως ( ;) και η διαφορά καλύπτεται με κανά 20αρι;

Το πιστεύεις ότι είχα σχεδόν τον ίδιο αριθμό bad sectors σε σκληρό αγορασμένο από το πλαίσιο με την κοπέλα μου; Η αλλαγή τους έγινε ταυτόχρονα γιατί διαπίστωσαν εν τέλει ότι και οι δύο είχαν πρόβλημα. Αγορασμένοι τότε μόλις 1 μήνα... Οπότε ποτέ μη λες ποτέ!

Τις μνήμες να τις τρέξεις όπως λέει ο κατασκευαστής τους ! Πολλές αν τους δώσεις παραπάνω τάση βγάζουν πρόβλημα αντί να σταθεροποιούνται ! 

Επεξεργαστή και να θες να βάλεις τον 8350 ή τον 8320 και ΠΑΛΙ ΔΕΝ υποστηρίζονται !!

Μητρική να πας στο πλαίσιο και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ αλλαγή λόγω μη υποστήριξης ! Αν δεν σου την αλλάξουν , να μου πεις με τι να σου την αλλάξουν ........ έχουν κι άλλη ? , βάλε την αγγελία και δώσε μια διαφορά χρηματική μικρή και πήγαινε σε 

GIGABYTE 970A-UD3 r1.2  (88€)

ASUS M5A97 R2 (82€)

ASROCK 970 EXTREME 4 (89€)

ASROCK 970 EXTREME 3  (77€)

ή έστω και ASROCK 970 PRO 3 (66€) 

Δημοσ.

O FX 6200 υποστηρίζεται με το BIOS F9 !

Τρέξε το cpu-z και δεν αν φοράει το F9 η μητρική , αν είναι REV 1.3 !

Αν φοράει παλαιότερο bios κάνε αναβάθμιση στο τελευταίο.

Και εκεί κάνε το ίδιο με C1E ΚΑΙ c6 ! 

Το c6 αν δεις ότι με κλειστά και τα δυο δεν παίζει θέμα, ενεργοποίησέ το και ξαναπροσπάθησε να δεις !

Δημοσ.

Οκ ! Κάνε αυτό με τα c1e και c6 και δες !

Εγώ άμα το ενεργοποιήσω και μπω να σου γράψω δεν θα προλάβω και θα φάω επανεκκίνηση. :-(  :-D

Δημοσ.

Ναι ε; Τόσο σημαντική είναι η απενεργοποίησή του σε Gigabyte μητρική; Θα το δοκιμάσω σε κανά δύωρο αυτό. Τώρα θα πάρω τηλέφωνο στο πλαίσιο να δω τι θα γίνει...

Δημοσ.

Τρία πουλάκια κάθονταν και έπλεκαν πουλόβερ... :-(

@alexander1405

Φίλε μου όταν έχεις πορόβλημα σε ένα μόνο game, δεν φταίει το PC σου αλλά το Game. Ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίο. Κάνε μια βόλτα σε όλα τα επίσημα forums να δεις τι γίνεται (σε κάθε game).

Αν στο έκανε σε διάφορα games/Apps να το ξανασυζητούσαμε...

Δημοσ.

Τρία πουλάκια κάθονταν και έπλεκαν πουλόβερ... :-(

Τρία πουλάκια κάθονταν που η μητρική του δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή του ?

Κάθε τρεις και λίγο του το κάνει ! Μετά από τις ρυθμίσεις που έκανε στο bios του το πετά ποιο σπάνια ... 

Εδώ λέει πως πάει να γράψει στον chrome και τρώει επανεκκίνηση.....

Οπότε ποια τρια πουλάκια κάθονταν ακριβώς δεν ξέρω ........

Δημοσ.

Αν έxω διαβάσει καλά τα Posts (δόξα τον θέο τόσα λίγα ελληνικά ξέρω) από την στιγμή που άλλαξε την τάση στις μνήμες, ουδέποτε του εμφάνισε πρόβλημα πλην του LA Noire...

Δημοσ.

Αν έxω διαβάσει καλά τα Posts (δόξα τον θέο τόσα λίγα ελληνικά ξέρω) από την στιγμή που άλλαξε την τάση στις μνήμες, ουδέποτε του εμφάνισε πρόβλημα πλην του LA Noire...

Εκεί γιατί του το εμφάνισε, γιατί ήταν stable το σύστημα ? 

• Moderators
Δημοσ.

Κάθε τρεις και λίγο του το κάνει ! Μετά από τις ρυθμίσεις που έκανε στο bios του το πετά ποιο σπάνια ... 

Εδώ λέει πως πάει να γράψει στον chrome και τρώει επανεκκίνηση.....

Όλα παίζουν μια χαρά...! Μόνο με το L.A. Noire έχω το πρόβλημα.

Μόνο εκεί. Σε όλα τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα αν και δε τα έχω δοκιμάσει όλα ακόμα...

Εγω καταλαβαινω πως δεν εχει κανενα προβλημα απο τα παραπανω και πως μονο το συγκεκριμενο παιχνιδι εμφανιζει bsod. Εαν εννοει κατι αλλο ο alexander, ας το ξεκαθαρισει, για να μην υπαρχουν αμφιβολιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...