adtakhs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να κάνω... Έχω το σύστημα της υπογραφής μου αγορασμένο πριν 2 μήνες το πολύ και η κοπέλα μου το ίδιο σύστημα εκτός από τον επεξεργαστή της που είναι ο FX6300 και οι δύο αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα με μπλε οθόνες και παγώματος του συστήματος ιδιαίτερα όταν είμαστε στο ίντερνετ και παίζουμε κάποιο flash παιχνίδι μετά από λίγη ώρα (πχ farmville, 8-ball pool κτλ). Παραθέτω φωτογραφία τραβηγμένη από το bluescreenview και επίσης όλο το dump αρχείο. Πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να κάνω... Όποιος μπορεί και θέλει, μακάρι να ασχοληθεί λίγο με το πρόβλημά μου καθώς δεν αντέχω άλλο... Μπες στο bios και ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΕ στο C6 STATES !!! EDIT : Εσύ βρήκες πρόβλημα στις μνήμες ! Δες αν θα σου το ξανακάνει ! Αν εχεις win 8, και εγω εχω αυτο το προβλημα. Blue screens, και μολις πριν λιγο μου κοπηκε το ιντερνετ. Νομιζω φτεει το τελευταιο update των 8 που εγινε πριν 2-3 μερες, χωρις να ειμαι 1000% σιγουρος. Εσύ έχεις κλοκαρισμένο και το HT ? ή το NORTH ?
alexander1405 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Τώρα κολλάει όταν εκκινώ το παιχνίδι L.A. Noire. To bluescreenview μου βγάζει το ίδιο σφάλμα με αυτό που είχα παραθέσει στην πρώτη σελίδα. Ενώ κατά τα άλλα το σύστημα μου δεν έχει κολλήσει σε άλλη δραστηριότητα... Μπλε οθόνη και μετά κάτι Clock watchdog timeout stop...κάπως έτσι. Τι στο καλό; Η κάρτα γραφικών φταίει;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μονο στο LA Noire? Σε αλλα παιχνιδια?
alexander1405 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μόνο εκεί. Σε όλα τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα αν και δε τα έχω δοκιμάσει όλα ακόμα...
alexander1405 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ότι παιχνίδι έχω είναι από steam.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Απο απορια, εαν θελεις ανεβασε τα σημερινα minidumps. Κανε επισης μια εκκινηση σε ολα τα αλλα παιχνιδια που εχεις, για να βεβαιωθεις πως ολα τα υπολοιπα λειτουργουν οντως κανονικα.
alexander1405 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ορίστε και να 'σαι καλά για το κόπο σου! Θα τα δοκιμάσω όλα τώρα και επανέρχομαι... 11-01-2013.txt
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Θελω τα minidumps, οχι το txt απο τον bluescreenviewer;) c:\windows\minidump ο φακελος. Ανεβασε τα 2-3 τελευταια minidumps σε ενα zip/rar
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 No prob. Update οταν δοκιμασεις ολα τα υπολοιπα παιχνιδια σου
alexander1405 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Όλα παίζουν μια χαρά...! Μόνο με το L.A. Noire έχω το πρόβλημα.
adtakhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Η μητρική σου τι rev είναι ???? Gigabyte 970A - D3 Απενεργοποίησε το C1E από το BIOS της μητρικής !!! Πες μας αν έστρωσε ! Αν δεν στρώσει απενεργοποίησε και το C6 SATATES ! Εδώ εγώ έχω το ίδιο θέμα με την 990FXA-UD7 (250€) μητρική !!! Πες μου όμως τι REV είναι η μητρική !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα