alexander1405 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να κάνω... Έχω το σύστημα της υπογραφής μου αγορασμένο πριν 2 μήνες το πολύ και η κοπέλα μου το ίδιο σύστημα εκτός από τον επεξεργαστή της που είναι ο FX6300 και οι δύο αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα με μπλε οθόνες και παγώματος του συστήματος ιδιαίτερα όταν είμαστε στο ίντερνετ και παίζουμε κάποιο flash παιχνίδι μετά από λίγη ώρα (πχ farmville, 8-ball pool κτλ). Παραθέτω φωτογραφία τραβηγμένη από το bluescreenview και επίσης όλο το dump αρχείο. Πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να κάνω... Όποιος μπορεί και θέλει, μακάρι να ασχοληθεί λίγο με το πρόβλημά μου καθώς δεν αντέχω άλλο... Dump File.txt
manipulator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Προτα βγαλε το tuneup utilities απο το συστιμα σου, Κανε ενα scan με malware bytes η με to stinger απο McAffy, Προτεινω fresh install to browser σου και μακρια απο extenssions
cloak Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 το tuneup ειναι πολυ καλο προγραμμα και να μην το βγαλεις. κανε καθαρη εγκατασταση των drivers της καρτας γραφικων. ελεγξε με το memtest bootable τις μνημες για 5-6 ωρες... και βλεπουμε
alexander1405 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Χθες έκανα εγκατάσταση των οδηγών γραφικών και μάλιστα από το επίσημο σάιτ της asus ειδικά για windows 8. Το memtest το είχα τρέξει προχθές για ενάμισι pass ( γύρω στη 1 ώρα και κάτι δηλαδή) και δε βρήκα σφάλματα... Θα το τρέξω όμως και αύριο και θα σας πω...
lexmark Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Η 0x101 BSOD συνήθως σημαίνει προβληματικό hardware. Αλλά μιας και βλέπω ότι έχεις και AMD θα σου έλεγα να περάσεις μια βόλτα από Site: http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/">εδώ και να κάνεις ένα bios update. Το memtest το τρέχεις κάνα 8ωρο minimum Edit: Και ενημέρωσε όλους σου τους drivers
alexander1405 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Bios update έχω κάνει στο τελευταίο (F11). Επίσης το σάιτ το έχω ξεφυλλίσει αλλά ακόμα δε μπορώ να εντοπίσω το πρόβλημα. Ίσως όμως πρέπει να τρέξω πιο πολλές ώρες τα τεστς και θα δω... Μα είμαι εντός εγγύησης σε όλα αλλά το πρόβλημα είναι ότι ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ και έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Μακάρι να το έβρισκα και πάπαλα... Σε τεχνικό δε θέλω να πάω ακόμα γιατί και πολλά θα πάρει και τίποτα ίσως δε κάνει. Μόνο στο πλαίσιο και στο e shop μπορώ να το στείλω το σύστημα με ασφάλεια αλλά και πάλι προς το παρόν δε μου περισεύουν 50+ για έλεγχο συστήματος.
lexmark Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ok. Πέρνα από το link που σου έδωσα και ξεκίνα να κάνεις ότι λέει εκεί. Πάντως software θα το κοιτούσα τελευταίο από αυτά που μας ανέβασες.
alexander1405 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Έγινε. Απόψε θα κάνω το τεστ στις μνήμες μέχρι το πρωί και αύριο θα συνεχίσω με τα υπόλοιπα. Πληροφοριακά, το furmark και το Prime95 πόση ώρα να τα τρέξω; Τεστ στο PSU δε κάνω καθώς το άλλαξα πριν 2 εβδομάδες. Είναι ολοκαίνουργιο και το πρόβλημα υπήρχε πολύ πριν το αγοράσω. Σχεδόν day 1.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μόνο στο πλαίσιο και στο e shop μπορώ να το στείλω το σύστημα με ασφάλεια αλλά και πάλι προς το παρόν δε μου περισεύουν 50+ για έλεγχο συστήματος. Μπορεις μονος σου να κανεις τον ελεγχο και το γεγονος πως εχεις δυο pc για τυχον δοκιμες με αλλαγες hardware, διευκολυνει πολυ την κατασταση. Αφου τελειωσεις με ολα τα check up του hardware, πες μας εαν εχεις ιδια software (..μεχρι και εκδοσεις drivers) στους υπολογιστες και εαν εχεις κανει εσυ την συναρμολογηση τους. Εαν δεν ειναι κλωνοι απο αποψη software, εστιασε σε ενα pc μεχρι να λυσεις το προβλημα και στη συνεχεια πιανεις και το αλλο.
alexander1405 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το μόνο που έχει διαφορετικό ο FX6300 είναι windows 7 (τα οποία είχα κι εγώ μέχρι τις προάλλες... Μέχρι και windows δοκίμασα να αλλάξω μπας και λυθεί το πρόβλημα αλλά...) και τους ανάλογους οδηγούς κάρτας γραφικών από το επίσημο σάιτ της Asus που απλά είναι λίγο πιο καινούργιοι από τους δικούς μου, μάλλον διότι τα windows 8 είναι ακόμα καινούργιο λογισμικό. Κατά τα άλλα έχουμε το ίδιο σύστημα και σε περιφεριακό και σε λογισμικό υλικό. Πάντως να αναφέρω ότι και σε μένα και στη κοπέλα μου όταν τρέχω το unigine heaven καθώς και διάφορα παιχνίδια, ώρες ώρες εμφανίζονται κάτι, πως να το εξηγήσω, χοντροκομένες αρχικά και μυτερές στο τέλος , γραμμές λευκές συνήθως αλλά όχι έντονες, σα φλας μοιάζουν (αναβοσβήνουν) για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Σε έναν μόνο τίτλο παιχνιδιού εμφανίζονται πολλές φορές αυτές οι γραμμές σα φλας (orcs must die! 2). Ενώ δεν είναι και βαριά εφαρμογή. Δε ξέρω αν αυτό που είπα βοηθάει ή είναι λάθος των οδηγών και/ή του λογισμικού των προγραμμάτων αυτών. EDIT: Τη συναρμολόγηση την έκανα εγώ και στα δύο συστήματα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ο Gi0 τα λέει όπως πάντα σωστά και αναλυτικά αλλά το ίδιο πρόβλημα ταυτόχρονα σε 2 διαφορετικά pc που τα διαχειρίζονται οι ίδιοι χρήστες σημαίνει software. Εννοείται ότι και τα δύο pc έιναι σε στοκ ρυθμίσεις, έτσι?
alexander1405 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εννοείται! Τέλος, και αρχίζω το τεστ της μνήμης, παραθέτω ακόμα μια εικόνα από το bluescreenview με τις πρώτες δύο γραμμές του dump file οι οποίες είναι κόκκινες.
GothmogGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δυο ίδια μηχανήματά με ακριβώς τα ίδια προβλήματά ... έμενα μου βρωμάει η ασυμβατότητα Μνήμων -μητρικής η software θέμα. Ξεκινάς με φορματ και στα δυο και πέρασμά Μονό drivers από μαμά εταιρεία βλ. Amd ,Intel, nvidia και όχι από την κατασκευάστρια ... δεν εγκαθιστας απολύτως τπτ άλλο και βλέπεις πως πάει!
lexmark Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ προς hardware μεριά είμαι. Αλλά μιας και έτσι κι αλλιώς θα κάνει τα hw tests ας περιμένουμε να δούμε.
alexander1405 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά, οι μνήμες μου έβγαλαν τελικά σφάλματα. Έτρεξα το τεστ πάνω από 8 ώρες. Παραθέτω την εικόνα. Συνεχίζω με τεστ της cpu με το prime 95. Θα το τρέξω μέχρι να φτάσει η θερμοκρασία γύρω στους 61-62 βαθμούς γιατί έχω πρόβλημα με τη θερμοκρασία και το prime95 ενώ με τις εφαρμογές που τρέχω, η θερμοκρασία δε ξεπερνά ποτέ τους 54-55 βαθμούς. Αργότερα θα τρέξω και το Furmark. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα