Prospector8 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Για την Ελλαδα αναφέρεσαι ή στου εξωτερικου?
gavros10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Για την Ελλαδα αναφέρεσαι ή στου εξωτερικου? Για την Ελλαδα. Τι σημασια θα ειχε αν ηταν στο εξωτερικο. Θα το εβλεπε κανεις μας;
gavros10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Πηγα εχθες στην avant premier και το ειδα Φυσικα και δεν ειναι θριλερ. Δεν ξερω αν προσπαθησαν να το κανουν θριλερ και δεν τους πετυχε αλλα εγω οπως και ολοι οι υπολοιποι γελαγαμε. Δεν εχω δει την παλια τριλογια αν και θα επρεπε πριν δω αυτο οποτε δεν θα κανω τον κοπο να τις συγκρινω ακομα. Ολη η ιστορια εξελισσοταν γυρω απο μια καλυβα οπως και στο the cabin in the woods που ηταν σαν να βλεπω μια διαφορετικη εκδοχη με διαφορετικο τελος. Απο θεμα αιματος σκοτωμων και τετοια ηταν ωραια. Αιμα, διαμελισμοι και το θεικο αλυσιπριονο. Θεωρω ομως οτι το σεναριο ηταν το μονο σοβαρο προβλημα της ταινιας. Διαβασα καπου οτι το δουλευαν για ενα χρονο και οτι ο λογος που ηταν εκει ηταν σοβαρος. Δεν θα συμφωνησω με αυτο. Η εξελιξη των χαρακτηρων και οι διαλογοι ηταν αθλιοι. Ηταν λες και μιλαγαν καθυστερημενοι και αυτες οι σκηνες ηταν που εβγαζαν γελιο. Οταν υπηρχε διαλογος γελαγε ολη η αιθουσα. Αν με αυτον τον τροπο ηθελαν να κανουν την ταινια που ελαφρυα δεν τα καταφεραν γιατι χρησιμοποιησαν εναν φθηνο τροπο. Γενικα υπηρχαν πολλα πραγματα που δεν μου αρεσαν στο σεναριο. Ολα τα υπολοιπα ηταν οκ και για το ειδος του ηταν πολυ καλη. Ειχε κιολας και στοιχεια 80's με αποκορυφωμα το τελος. Απλα αυτη η σκηνη ειναι γαματη για πολλους λογους. 1
6xXx6 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ολη η ιστορια εξελισσοταν γυρω απο μια καλυβα οπως και στο the cabin in the woods που ηταν σαν να βλεπω μια διαφορετικη εκδοχη με διαφορετικο τελος ουσιαστικα το the cabin in the woods ηταν ελεεινή αντιγραφή του evil dead μιας και το δεύτερο προϋπήρχε πραγματικά όμως δεν κατάλαβα αν είναι καλή η ταινία η όχι με αυτά που λες
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δεν ήταν ελεεινή αντιγραφή του Evil Dead. Σάτιρα ήταν. 1
6xXx6 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 αν το θετεις ετσι οκ αλλα δεν νομιζω οτι ο πολυς κοσμοσ το αντιλήφθηκε ετσι
Luxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Λογικο ειναι στο κινηματογραφο να γελατε ολοι μαζι.. Και εγω εστω και με εναν ακομα φιλο μου να δω τρομακτικη ταινια στο σπιτι γελαμε.. Οτι και καλα δε φοβομαστε.. Για δες καμια αναλογη ταινια μονος στο σπιτι, βραδυ, κλειστα φωτα, και ανοιξε και λιγο την πορτα. Να δω εαν γελασεις καθολου μετα.. Μη ξαναδειτε θριλερ και gore/τρομου σε κινηματογραφο ξανα.. ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ! 1
NoisePollution Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Για δες καμια αναλογη ταινια μονος στο σπιτι, βραδυ, κλειστα φωτα, και ανοιξε και λιγο την πορτα. Να δω εαν γελασεις καθολου μετα.. Άσε όταν είδα εγώ μόνος το Psycho του Hitchcock λέρωσα σώβρακα. Τι gore και παπαριές...
gavros10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Το evil dead και τετοιου τυπου ταινιες δεν τα λες θριλερ. Οι φαν του ειδους θα το λατρεψουν αλλα για μενα αν ειχε καλυτερο σεναριο το αποτελεσμα θα ηταν κλασεις ανωτερο
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Βασικα επειδη δεν εχω δει και τα παλια, δεν ειναι καθαρο horror, εχει και αστεια σημεια, απ'οτι εβλεπα για το genre του.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Το πρωτο Evil dead ηταν horror με καποια κωμικα στοιχεια. Το δευτερο και τριτο Evil Dead ηταν φουλ στη σατιρα με αρκετες smart-ass ατακες. Ελπιζω το τελευταιο Evil dead να εχει μια καλη ισσοροπια μεταξυ κωμωδιας και horror. Ελπιζω πλεον και σε μια νεα εκδοση του Braindead.
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ακομα και το evil dead (1981) εχει μια σκηνη black humor, ισως εχει και περισσοτερες.. Μιλαω για την σκηνη που ο πρωταγωνιστης παει να θαψει την κοπελα του και κανουν παλι το γνωστο παιχνιδι με το ανοιγοκλεισιμο των ματιων.. Μακαβριο!
NoisePollution Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Το τρίτο το ξεφτύλισε. Μακριά από τα δύο πρώτα...
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Παντως ολα εχουν σχετικα καλες βαθμολογιες για το ειδος τους..
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Η βαθμολογια στο imdb ειναι περα για περα ακυρη. Το ειδα σημερα, ενα 4 παιρνει κι αυτο γιατι εχει καποιες στιγμες που σε τρομαζουν και σ αηδιαζουν, αλλα κι αρκετες γελιες. Ενταξει δεν ειναι κακη ταινια, αλλα το 7 που ειχε οταν ειχα δει το site πριν λιγες μερες ηταν υπερβολικο. Αλλωστε και το στορυ ειναι χιλιοπαιγμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα