Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πανο.....εδω θα κανεις γενικα υποβαθμιση συστηματος αμα παρεις αυτο....

ακου τα παιδια και βουρ για 7770!

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μα δεν το ειχα παρει αυτο το pc και θα το παραγγελνα σημερα και εξαντληθηκε!!Σας ρωταω αν ειναι καλη η καρτα γραφικων για gaming (LoL,Call of Duty Black Ops 2)και παραγγελνω αυτο αυτη την στιγμη

Δημοσ.

Όχι, να μην το παραγγείλεις. ΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟ.

Να συμπληρώσεις αναλυτικά αυτή τη φόρμα και συζητάμε:

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Δημοσ.

Μα δεν το ειχα παρει αυτο το pc και θα το παραγγελνα σημερα και εξαντληθηκε!!Σας ρωταω αν ειναι καλη η καρτα γραφικων για gaming (LoL,Call of Duty Black Ops 2)και παραγγελνω αυτο αυτη την στιγμη

Ελληνικα σου γραφουμε φιλος...Στα πε και ο δεινοσαυρος ηδη...

Στη τελικη ουτε καν χρειαζεσαι καινουριο απο οτι ειδα.

Δημοσ.

Εγω σας λεω πηρα αυτον τον υπολογιστη.ΔΕΝ ΘΕΛΩ αλλον.Απλως σας ρωταω φιλοι αν κανει η καρτα γραφικων η να παρω αλλη!!!!!!

Δημοσ.

Πω ρε μάγγα μου...συνεννόηση βιολί! Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι pc εχεις, τι θέλεις να αναβαθμίσεις, τι θέλεις να παραγγείλεις..

Εντελώς φιλικά ρε παιδί, παράτα το gaming και πάρε κανα ποδήλατο να πας καμμια βόλτα να ξελαμπικάρεις :-D

Εκτός και αν τρολάρεις τόση ώρα, οπότε μάλλον όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να πάρουμε ποδήλατο.

• Like 4
Δημοσ.

Άμα λες για την GTX285 μια χαρά θα παίζει Lol cod κτλ... τώρα είχες το dell πήρες άλλο ... άκρη δεν βγάλαμε. Για την ιστορία και μόνο, το optiplex που χες/έχεις παίρνει μόνο low-profile VGA, για κανονικές θέλει μόντα. Οπότε η καλύτερη που υπάρχει είναι η HD7750 LP και στα 50-60 ευρώ HD6570-6670 Low profile πάντα. Εκτός άμα έχεις το κανονίκο tower 790 που παίρνει και κανονικές αλλά με το ίδιο περιορισμό στα watt λόγο psu.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει οτι ο Gamer πήγε να κάνει μια καινούρια αρχή αλλα το κακό παρελθόν του δεν του το επιτρέπει..

Είναι απολύτως σαφείς οι απαντήσεις φίλε μου.. αν δεν θέλεις να καταλάβεις κ εκμεταλλεύεσαι την καλοσύνη και συνδρομή των παιδιών καλά θα κάνεις να τηρήσεις την απόφαση σου..

• Like 2
Δημοσ.

Αν πήρες το PC που λες μόλις έκανες μια καλή υποβάθμιση και μάλιστα πλήρωσες για αυτό.Αν δεν τρολάρεις απλά έκανες μια τρύπα στο νερό.

Τα παιδιά που σου πρότειναν 5 πράγματα είναι έμπειροι και ξέρουν τι λένε . Εσύ τους αγνόησες και είσαι και επιθετικός.

Με το PC που είχες αν έβαζες μια 7770 θα έκανες μια χαρά τη δουλειά σου. 

Δημοσ.

Παιδια ζητω ζυγγνωμη για την παρεξηγηση.Δικο μου λαθος ηταν.Και ΔΕΝ τρολλαρω.Παντως αυτος ο Η/Υ με το ι5 εξαντληθηκε μια ωρα πριν τον παραγγελιω.Παντως custom pc δεν θελω να παρω ειναι πολυ πεδεμα.Μολις χθες παρηγγειλα αυτον : CPU Intel Core 2 Quad-Core Q9550 - 2.83 GHz, 12M Cache, 1333 MHz FSB RAM 4GB Σκληρός Δίσκος 500GB Οπτικά Μέσα DVD+/-RW Κάρτα Γραφικών NVIDIA GeForce GTX285 1024MB Κάρτα Δικτύου Ιntegrated network interface capable of 10/100/1000 Κάρτα Ήχου HDA 7.1 channel Εξωτερικές Θύρες USB 2.0, Audio In/Out, Serial, RJ-45, PS/2 Θύρες Επέκτασης 1 x PCI Expx1, 1 x PCI Expx8, 2 x PCI Expx16, 2 x PCI Τροφοδοτικό 750W που πιστευω πως ειναι καλυερος απο το ι5 που οταν το ποσταρα αυτο το θεμα δεν το ειχα στην κατοχη μου.Ζητω συγγνωμη και δεν θα επαναληφθει.

Εγω απλος ηθελα να ρωτισω αν κανει η καρτα γραφικων.Συγγνωμη αν εφερα καποιους σε δυσκολη θεση η τους μπερδεψα.

Δημοσ.

Τον εχω παραγγειλει δεν εχει ερθει ακομα κανει 549 Ε.Αλλα αν επερνα τον αλλο θα μου εβγεναι πιο ακριβοσ διοτι δεν ειχε καρτα γραφικων και δεν ειχα τα λεφτα να παρω και καρτα γραφικων μιας και εκανε 550Ε

Δημοσ.

549 ευρώ ....Αν είναι ποτέ δυνατόν!Σε έκλεψαν! Ακυρωσε τον λεμε όσο προλαβαίνεις. Γιατί δεν ακούς αυτά που σου λένε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...