Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρίξε λίγο OC φίλε στον 955, 3.5-3.8GHz πας χαλαρά με μια ψύκτρα. 6100-8120 είναι dead, υπάρχουν οι 6300 / 8320 που είναι καλύτεροι. Μαν σε 2 χρόνια μπορεί να μην υπάρχει AM3+ ! Ποιά μητρική έχεις τώρα ;

Δημοσ.

Κομπλέ είσαι, HD6950 2GB/8GB και ssd ! Με λίγο overclocking είσαι jet, τσίμπα καμιά ψύκτρα αν δεν έχεις. Μην πετάς λεφτά σε άσκοπες αναβαθμίσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη ειναι και η L9-A αν δεν εχεις υψηλες απαιτησεις απο οτι βλεπω εδω: http://www.hwbox.gr/reviews/19106-noctua-nh-l9-review-size-matters-revised.html

Kαι τελος παντων δε νομιζω οτι αξιζει να δωσει ο ts 50 ευρω για OC.

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

83xx ή 63xx.
Αν έχεις τα χρήματα για 8320, αλλιώς ρίχνεις λίγο την δύναμη και πας στον 6300. Βλέπω ότι έχεις καλή κάρτα γραφικών και MOBO. Δεν θα ήταν άσχημο να προσπαθήσεις να πας για τον 8320.
Να πω ότι οι ψύκτρες της σειράς 83xx, σε σχέση με αυτές των 81xx, είναι η μέρα με τη νύχτα σε θέμα θορύβου. Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση σ' ένα PC και έπαθα πλάκα με το πόσο ήσυχη είναι.
Μόνο το κουτί, το τροφοδοτικό και ο ανεμιστήρας μπροστά έμειναν ίδιοι. Όλα τα άλλα καινούρια.
AMD FX 8320
Gigabyte 990FXA-D3
8GB Kingston 1800MHz
ATi Sapphire 7850 (απίστευτα αθόρυβη και κρύα)
SSD Samsung 840

Από το ΜΟΒΟ περίμενα περισσότερα. Έλλειψη UEFI BIOS (Windows 8 ready ωστόσο με EFI Fast boot) και δεν μου έπαιξε τις μνήμες πάνω από 1333MHz. Ελπίζω σε κάποιο BIOS Update. Δεν είχα το χρόνο να κάνω ότι ήθελα με OC και Benches.
IMG_2608_zps00edf82f.jpg

Δημοσ.

Το εφτιαξα. Την υπογραφη μου πειτε μου αν μπορειτε πως να την αλλαξω γιατι εχω ξεχασει :P

Πατας "το προφιλ μου" -> "Επεξεργασια προφιλ" (πανω δεξια) -> και τελος "Υπογραφη"  :ph34r:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...